Mijn 5 minuten make-up look musthaves

Vijf minuut make-up look musthave

Als moeder van twee kleine kinderen heb ik niet elke ochtend de tijd om een uitgebreide make-up look aan te brengen. Om er toch verzorgd en opgemaakt uit te zien heb ik daarom een aantal musthave make-up producten. Daarmee zie ik er in nog geen vijf minuten opgemaakt uit. Vijf producten die elke vrouw zou moeten hebben! Welke producten dat zijn? Dat vertel ik je hieronder.

Volop in de glam, zonder make-up en alles daartussen in

Dat ik niet elke dag de tijd heb voor een volledig opgemaakte look vind ik helemaal niet erg. Dat hoeft ook niet, ik ga gerust zonder make-up de deur uit. Maar met een klein beetje make-up op voel ik me gewoon wel nét even wat lekkerder. Heb ik afspraken buiten de deur? Dan besteed ik dus eigenlijk altijd wel even aandacht aan mijn uiterlijk. Vijf minuten is lang genoeg.

3INA – Oogschaduw review

De belangrijkste musthave in mijn vijf minuten make-up look is dit potje oogschaduw van van 3ina. Deze cream eyeshadows zijn écht een aanrader. Sowieso is een cream eyeshadow een handige manier om er snel opgemaakt uit te zien. Het is niet voor niets dat ze weer helemaal on trend zijn.

Natuurlijk kun je dit soort producten bij veel vrijwel elk beautymerk scoren; alleen niet al die formules zijn een succes. Deze van 3ina blijft de hele dag, gegarandeerd, zitten als een huis. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, waarvan 575 brown mijn favoriet is. Deze donkere kleur geeft je in één veeg een opgemaakte look.

3INA eyeshadow review

Naast deze musthave zijn er nog vier dingen onmisbaar in mijn dagelijkse 5 minuten make-up look: een natuurlijke foundation met mediumdekking, een wenkbrauwpotlood, een mascara en een lipstick in een ‘altijd goed’ kleur. De basis is voor mij The Ordinary Coverage foundation, voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de Anastasia Brow Wiz, de beste mascara ever die ook nog eens betaalbaar is (de Princess Lash mascara van Essence) en Mac’s Mehr. Vijf producten waarmee ik in amper 5 minuten ready to go ben!

3INA - Oogschaduw review
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 16 november 2022 / 12:59

    Ik denk dat ik er uiteindelijk ook maar 5 gebruik, net als jij een lipstick, wenkbrauwspul , lipstick, mascara en blush (ipv foundation; gebruik ik nauwelijks). Of ik 5 minuten red, betwijfel ik .

  2. 18 november 2022 / 09:25

    Ziet er een makkelijke en toch fijne look uit! Als het hier echt snel moet gaan: concealer, blush/bronzer, mascara en een lipgloss 🙂