6 keer de leukste bikini’s volgens de laatste trends

leuke bikinis

De zomer komt in zicht! En naast dat ik de dagen tot de zomervakantie al aan het aftellen ben, is het ook weer tijd voor flipflops, zwierige zomerjurkjes én bikini’s. Ben jij, net als ik, ook iemand die last minute nog even een nieuwe bikini wil scoren? Hieronder heb ik zes toffe exemplaren voor je op een rij gezet waarmee je helemaal on trend bent.

Iets voor jou? Al die felle kleurtjes?

Felle kleuren zie je al maanden terug in het straatbeeld. Love it, vooral de felgekleurde colbertjes die je dit voorjaar heel veel ziet. In de zomer gaat deze trend gewoon door, en zo vind je ‘m dus ook terug in de nieuwste badmode.

Om me heen hoor ik veel vrouwen zeggen dat ze dit écht niet gaan aantrekken hoor. Omdat ze het niet durven, véél te opvallend die felle kleurtjes. En elke keer als ik zo’n vrouw dat hoor zeggen dan voel ik op de één of andere manier toch een soort van medelijden. Ik hoop oprecht dat op een dag, alle vrouwen, of ze nu lang, kort, dik, dun of whatever zijn zich goed voelen zoals ze zijn en met die zelfverzekerdheid elke gekleurde jurk, rok of bikini rocken. Want vergeet nooit: every body is a bikinibody! Je bent echt niet mooier als je vijf kilo meer of minder weegt. Je bent mooi zoals je bent. En als je dat voelt dan straal je dat ook uit.

Bikinitrends zomer 2022

Kortom; geen enkele reden om niet mee te doen aan de bikinitrends van aankomende zomer! Groen, roze, rood of geel: als het maar fel is!

Het populaire ‘Gucci groen’ spotte ik bijvoorbeeld bij één van mijn favoriete merken Seafolly, hoe tof is deze groene bandeau bikini. Het merk heeft ook een hele toffe rode bikini top in halter vorm. Fan van de kleur roze? Dan kun je je hart deze zomer helemaal ophalen want roze bikini’s zijn helemaal on trend! Deze met push up bikini met ruffles is van het merk Sam Friday dat je koopt bij de Bijenkorf. Leuk!

De combinatie van rood en roze is één van mijn favoriete kleurcombi’s dus toen ik de linker bikini bij Seafolly zag wist ik direct: ”die wil ik hebben!”. Ben jij niet zo van de felle kleuren? Dan is de ‘preppy trend’ misschien meer jouw ding.

Klassieke details als streepjes, stipjes en kant zie je deze zomer weer volop. Bij het merk MAAIJ spotte ik een hele mooie reversible gehaakte voorgevormde bikinitop met uitneembare vulling, hiermee zit je altijd goed! Net zoals bij de kleur zwart. Bij Mango zag ik een tijdloze bikini die dankzij een golvende rand toch helemaal van nu is.

 

Heb jij jouw bikini voor aankomende zomer al gevonden?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 15 juni 2022 / 14:18

    De koraalkleurige bikini van Seafolly vind ik prachtig! Dit jaar kocht ik toevallig ook een (zwarte) bikini van Seafolly. Ik trok die bikini aan alleen voor de maat want ik wilde een andere bikini (met citroenen print) van Seafolly bestellen, maar hij stond zo mooi dat ik ‘em gelijk gekocht heb en de bikini met links niet meer heb besteld .