Aanraders! | Mijn beauty must haves voor deze zomer

Aanraders! | Mijn beauty must haves voor deze zomer

Vandaag wil ik je graag mijn favoriete beauty producten voor deze zomer laten zien. Kijk je mee?

Beauty must haves

Voor een mooie bruine huid is de Cenzaa Crystal Orange cleanser is by far mijn favoriete peeling. Ik heb deze flacon al sinds november en he is still going strong. Net zo onmisbaar is een goed verzorgingsproduct. Ik schreef onlangs al een enthousiaste review over de Mineral 89, die mij huid een ware hydratatieboost geeft. Ik gebruik ‘m elke dag! Voor mijn lichaam gebruik ik ook graag een mild product. Tess smeer ik in met de Lipikar crème en mijn eigen benen neem ik dan vaak direct even mee. Irritaties van het scheren verdwijnen als sneeuw voor de zon! Onder de douche staat deze zomer standaard een fles Rituals Karma douchefoam . Deze LE producten zijn nog steeds te koop en dit is mijn favoriete zomergeur. Daarom gebruik ik ook een geurloze deodorant zonder aluminiumzout, Salt of the Eart doorstaat zelfs een warme zomerdag.

Mijn favorieten van deze zomer

Voor mijn haar is Etos haarlak favoriet. Dat ik fan ben van de eigen merk producten van Etos is je vast niet ontgaan als je BeautyOpinie volgt. De extra strong volume haarlak plakt niet, blijft flexibel en is ook nog eens harstikke betaalbaar. Iets minder betaalbaar maar mogelijk nóg fijner is de Healing Oil van L’ANZA. Dit product ontdekte ik vorig jaar voor het eerst en inmiddels heb ik mijn tweede flesje in gebruik. Mijn haar is zó veel mooier als ik producten uit de Healing oil lijn gebruik. Veel minder pluis, meer glans en de producten maken mijn haar niet vet. Een aanrader en must have als je veel in het zwembad ligt!
Favorieten

Heb jij een specifiek product dat je graag gebruikt in de zomer?

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 16 juni 2017 / 05:00

  Ik gebruik ook graag een haarolie, maar dan van Andrelon. De Vichy Mineral 89 is ook favoriet nu. Daarnaast gebruik ik graag de douche foam van Rituals én van Treaclemoon en last but not least gebruik ik graag een fijne bodylotion. Op dit moment is dat mijn Eos bodylotion.

 2. 16 juni 2017 / 05:11

  De Rituals Karma is ook bij mij favoriet. En ben erg benieuwd naar de Mineral 89 voor de zomer.

 3. 16 juni 2017 / 06:56

  De Rituals Karma heb ik afgelopen weekend gekregen van een vriendin omdat ik op haar kat had gepast moet hem nog in gebruik nemen, ben heel benieuwd. De Vichy gaat hard bij mij maar is zalig.

 4. 16 juni 2017 / 08:06

  Die Lipikar creme klinkt wel heel fijn, ik heb ook wel regelmatig last van scheerirritaties, dus het klinkt handig! En de Karma-lijn van Rituals is zo lekker! Ik heb de scrub en bodycream ervan.

 5. 16 juni 2017 / 08:32

  Jaaa, de karma lijn van Rituals is zo waanzinnig lekker! Het product van Vichy lijkt mij ook enorm fijn. Daar lees ik veel positieve verhalen over.

 6. 16 juni 2017 / 09:49

  Het Vichy product is inderdaad ook een van mijn favorieten. En rituals…altijd goed!

 7. 16 juni 2017 / 12:13

  Ik vind alle Rituals producten heerlijk! Dat product van Vichy spreekt me ook zeker aan!

 8. 16 juni 2017 / 19:20

  Oooeh als jij zo vol lof over iets spreekt, dan wil ik het ook. L’anzaa hoi!

 9. 17 juni 2017 / 08:56

  Mooie producten allemaal! Er zitten wel een aantal tussen die mij ook interessant lijken voor de zomer. Bij mij is een heerlijke bodylotion onmisbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *