About

Hi! Ik ben Natascha, 35 jaar, moeder van Tess (6) en Lucas (2) en een geboren en getogen Deventernaar. Na mijn studie Commerciële Economie kwam ik terecht bij een marketing- en communicatieafdeling van een grote financiële dienstverlener. Een leuke job maar ik kon er mijn creativiteit niet voldoende in kwijt. Met een enorme passie voor huidverzorging begon ik daarom op een regenachtige zondagavond in 2013 deze website.

Inmiddels is BeautyOpinie.nl uitgegroeid tot een website waar maandelijks duizenden (voornamelijk) vrouwen mijn blogs lezen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als onderdeel van Tikt Communicatie. Naast die liefde voor huidverzorging heb ik namelijk ook een passie voor online marketing- en communicatie en help ik graag ondernemers met het delen van hun verhaal met de wereld.

Beautyopinie.nl is een beauty- en lifestyle blog over alles wat mijn leven, letterlijk en figuurlijk, een beetje mooier maakt. Als heuse skincare junkie vind je hier veel reviews, beauty tips & tricks en natuurlijk deel ik musthave smeersels en beautyproducten met je! Maar je leest hier ook over mooie en eerlijke kleding, lifestyle, lekker in je vel zitten en waar ik tegenaan loop als moeder van twee kleine kinderen.

De afgelopen 9 jaar heb ik enorm veel mooie mensen ontmoet, PR events bezocht en ben ik enorm trots op samenwerkingen met onder andere Omoda, Brandfield, John Beerens, Miss Etam, T-mobile, Holland & Barrett, Kruidvat, ICI Paris XL, Kneipp, Pink Gellac, NIVEA, Loveli, Molton Brown, Madara en nog veel meer.

In deze jaren heb ik ook ontzettend veel geleerd. BeautyOpinie.nl heeft me naast prachtige ervaringen ook veel geleerd op het gebied van fotografie, SEO, storytelling, webteksten en websitebeheer. Dat, in combinatie met mijn werk als Marketeer, Communicatieadviseur en Contentmarketeer maakt mijn werk uitdagend en afwisselend.

Wil je nou meer van me weten? Over Beautyopinie.nl, over mij persoonlijk of over mijn werk en in hoeverre ik jou bij jouw marketing- en communicatie kan ondersteunen? Neem dan contact met me op via info[at]beautyopinie.nl

Lieve groetjes,

Natascha