About me

Mijn naam is Natascha, 32 jaar en trotse mama van Tess. In het dagelijks leven werk ik in een marketing- en communicatiefunctie in de ICT. Saai? Nee hoor! Ik vind het geweldig om een geslaagd evenement te organiseren, creatief bezig te zijn, te schrijven en communicatieadvies te geven. Wat ik mis? Beauty! Beauty heeft voor mij niets te maken met lagen make-up of bakken vol crèmes. Het gaat om lekker in je vel zitten en goed voor jezelf zorgen. Daar hoort voor mij ook het gebruiken van de juiste smeersels bij. Daarom volgde ik in mijn vrije tijd een thuisstudie schoonheidsspecialiste, gewoon omdat ik meer wilde weten over huidverzorging.

About BeautyOpinie.nl

In het najaar van 2013 is mijn idee voor BeautyOpinie geboren. Ik probeer graag verschillende producten uit en ben altijd op zoek naar producten die écht doen wat ze beloven en mooie ingrediënten bevatten. Beautyopinie.nl is een plek waar ik je graag meeneem in mijn eeuwige zoektocht naar betaalbare én kwalitatief goede smeersels, make-up maar ook kleding en accessoires. Je vindt hier veel reviews en ik deel regelmatig tips, inspiratie en nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion met je.

Ik schrijf over alles wat voor mij het leven als werkende mama mooier maakt. Letterlijk en figuurlijk. Over fijne smeersels, mooie kleding, sieraden en lekker in je vel zitten. Enjoy!