About me

Mijn naam is Natascha, 30 jaar en sinds oktober 2016 trotse mama van Tess. In het dagelijks leven werk ik fulltime in een marketing- en communicatiefunctie in de financiële dienstverlening. Saai? Nee hoor! Ik vind het geweldig om een geslaagd evenement te organiseren, creatief bezig te zijn, te schrijven en communicatieadvies te geven. Wat ik mis? Beauty! Beauty heeft voor mij niets te maken met lagen make-up of bakken vol crèmes. Het gaat om lekker in je vel zitten en goed voor jezelf zorgen. Daar hoort voor mij ook het gebruiken van de juiste beautyproducten bij. Daarom volgde ik in mijn vrije tijd een thuisstudie schoonheidsspecialiste, gewoon omdat ik meer wilde weten over huidverzorging.

About BeautyOpinie.nl

In het najaar van 2013 is mijn idee voor BeautyOpinie geboren. Ik probeer graag verschillende producten uit en ben altijd op zoek naar producten die écht doen wat ze beloven. Dat wilde ik niet meer alleen met mijn vriendinnen delen. Mijn blog is een plek waar ik je graag meeneem in mijn eeuwige zoektocht naar betaalbare én kwalitatief goede beautyproducten maar ook kleding en accessoires want ook dat helpt mij om lekker in mijn vel te zitten. Je vindt hier veel reviews en ik deel regelmatig tips, inspiratie en nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion met je.

Feel good

Ik neem je graag mee in mijn eeuwige zoektocht naar de holy grails. Ik geloof oprecht dat voor elke vrouw de juiste beautyproducten én kleding ervoor kunnen zorgen dat je nog beter in je vel zit. Dát wil ik je meegeven!