My ordinary life #23 | Hatsjoe! en zuurstokken op de kermis

My ordinary life #23 | Hatsjoe! en zuurstokken op de kermis

Goodmorning! Ik laat je vandaag weer zien wat ik de afgelopen week allemaal heb meegemaakt. Kijk je mee?

Hatsjoe!

Maandag tot en met woensdag bracht ik vooral niezend, proestend en uiteindelijk zelfs in bed door. Ik heb behoorlijk last van hooikoorts en aangezien ik nog steeds borstvoeding geef mag ik mijn medicijnen niet gebruiken. Omdat het al half juni is had ik goede hoop dat ik er dit jaar geen last meer van zou krijgen maar bummer! Alle buren gingen massaal hun gras maaien en ik had er zó’n last van dat ik woensdagmiddag zelfs ziek in bed heb gelegen. Een nogal saai begin van de week dus….
hooikoorts

Ijs

Mede door de regen voelde ik me donderdag gelukkig een stuk beter! Vriendin Josine heeft sinds een week zwangerschapsverlof dus ik vond dat we dat moesten vieren. En hoe doe je dat beter dan met ijs? In Deventer zit IJssalon Talamini waar ze echt het aller lekkerste ijs hebben. Ik kon me dan ook niet inhouden en bestelde maar liefst 3 bolletjes hihi. Natuurlijk mét mijn favo smaakje: witte chocolade.

Mooie nieuwe producten testen

Vrijdag en zaterdag moest ik flink aan de bak voor BeautyOpinie. Afgelopen week heb ik veel mooie zomer producten ontvangen die ik natuurlijk ga testen. Ik heb alle producten op de foto gezet zodat ik ze mee kan nemen op vakantie. Ik ben heel benieuwd of deze hair spray mijn lokken in de zon op Mallorca mooi houdt. Met een week of 3 kun je de review van deze producten én andere zomerse smeersels verwachten.

Kermis

Gisteren ging ik met Jarno en Tess de stad in om inkopen te doen voor onze vakantie. Niet heel slim want met 30 graden was het op het terras veel beter vertoeven. Het duurde dan ook niet lang tot we een wit biertje bestelden en onze ogen uitkeken. Gisteren was namelijk de laatste dag van de kermis. En oh boy: ik kan me rustig een paar uur vermaken zonder één woord te zeggen en kijk mijn ogen uit haha. We liepen een klein rondje over de kermis maar Tess is nog veel te klein en zelf gaan we toch nergens in. Doe mij dat terras maar!

Nouja…. dit zie ik dan wel weer graag 😉
kermis

Helemaal niet slim, een week met allemaal lekker ijs, zuurstokken en nougat want we gaan binnenkort op Mallorca! Dat betekent dan ook dat ik de komende dagen hard aan de slag ga zodat jullie ook tijdens mijn vakantie gewoon de reviews van de producten die ik de laatste tijd heb getest kunnen lezen. Wil je mijn vakantie een beetje meebeleven? Volg me dan op Instagram want daar laat ik regelmatig kiekjes zien!

Enjoy your week!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 04:30

  Oh wat een mooie foto van die zonnebrand! Ik ben benieuwd naar je review 🙂

 2. 12 juni 2017 / 06:09

  Wat vervelend dat je zo’n last had van je hooikoorts. Ben erg benieuwd naar de reviews de komende tijd

 3. 12 juni 2017 / 08:01

  Gelukkig kwam ik er goed mee weg, de hooikoorts de afgelopen week maar sinds zondag is het ver-se-lijk! Sterkte!
  Ik ben benieuwd naar je review en wat heerlijk, Mallorca. Ik ben dol op dat eiland! Liefs Josine

 4. 12 juni 2017 / 09:58

  Oh wat balen zeg van je hooikoorts. Ik heb er zelf geen last van, maar ben de afgelopen week wel erg verkouden geweest.

 5. 12 juni 2017 / 10:46

  Witte chocolade is ook Tom’s favoriete smaak! Ik loop de laatste tijd ook te niezen, al denk ik niet dat het hooikoorts is. Maar het schijnt ook zo op latere leeftijd te ontstaan.
  Op de kermis kom ik nooit eigenlijk, toen Tom klein was heel af en toe. Maar als wij er waren kochten wij vaak wel een zak oliebollen of een kaneelstok 😉

  • Natascha
   Auteur
   12 juni 2017 / 17:47

   Dan heeft Tom een hele goede smaak 😉 Hooikoorts kan trouwens inderdaad ook op latere leeftijd ontstaan, ik hoop dat je er niet al te veel last van hebt.

 6. 12 juni 2017 / 12:49

  Oh kermis vind ik altijd zo leuk nu Benthe groot genoeg is. Ze vind het prachtig en wilt overal in. Binnenkort is er hier weer kermis! Al noemt Benthe het kerstmis

  • Natascha
   Auteur
   12 juni 2017 / 17:44

   hahahaha ach, het lijkt ook allemaal zo op elkaar 😉 Ik vind de verspreking wel cute.

 7. 12 juni 2017 / 17:12

  Snoep. Zo slecht, maar zo lekker. Ik kan er ook nooit van afblijven 😛 Hooikoorts lijkt me echt vervelend.. Gelukkig heb ik er geen last van! Benieuwd naar de reviews die gaan komen 🙂

 8. 12 juni 2017 / 18:22

  Hier ook iemand met hooikoorts haha, het is soms echt afzien… Heerlijk nieuwe producten testen ben benieuwd!

 9. Marina
  12 juni 2017 / 20:33

  Ja! Talamini ijs! Je kan me niet blijer maken op een mooie dag met zo’n ijsje.
  Wij waren helaas weinig in de stad afgelopen 1,5 week door omstandigheden maar ook ik kijk mijn ogen uit als ik er over de kermis loop. Mensen kijken is dan een attractie op zich.

  • Natascha
   Auteur
   13 juni 2017 / 07:05

   Talamini heeft echt het aller lekkerste ijs toch? En inderdaad ik verbaas me er ook echt over.

 10. 13 juni 2017 / 16:53

  Jammie ijs! Ik ben er dol op! Mijn hooikoorts houd zich gelukkig goed in maar dan moeten de buren inderdaad niet gaan maaien haha!

 11. 13 juni 2017 / 17:32

  Dat ijs ziet er heerlijk uit. Ben benieuwd naar je review van de producten!