Skincare routine update met Alissi Bronte

Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set review

Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set review. Een tijdje geleden ontving ik van het luxe skincare merk Alissi Brontë een limited edition set met daarin een dagcrème en elixir. In deze skincare update vertel ik je over beide producten die ik aan mijn skincare routine heb toegevoegd.

Alissi Brontë Purissimo Filler Cream review

De Alissi Brontë Purissimo Filler Cream is een rimpelvullende gezichtscrème die één en al luxe ademt. Letterlijk, hij ruikt namelijk erg luxe. De poederige geur was het eerste wat me opviel toen ik deze pot opende. Ik ben gek op deze bloemengeur met witte musk-nuances. De crème is licht en structuur, smeert fijn uit en wordt in no time door je huid opgenomen. Mijn huid slurpt de crème bijna letterlijk op.

rissimo Filler Cream review

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik meerdere soorten vochtinbrengers, een relatief hoge hoeveelheid hyaluronzuur, conserveermiddelen, parfum en natuurlijke geurstoffen. Aha!, dat verklaart de heerlijke geur. Het verbaasde me trouwens wel. Zo’n luxe merk, dat zegt te focussen op ingrediënten die goed zijn voor je huid, zo’n sterk geparfumeerd product aanbiedt. Niet elke huid reageert hier namelijk goed op, terwijl de crème wel geschikt zegt te zijn voor de gevoelige huid.

Alissi Brontë Purissimo Filler Cream ervaringen

Om de huid nét even dat beetje extra’s te geven

Naast de Alissi Brontë Purissimo Filler Cream gebruik ik ook het elixer. Deze bevat nóg meer hyaluronzuur en werkt daardoor nog beter tegen huidveroudering. De structuur is wat stroperig, wat het makkelijk maakt om spaarzaam met dit dure serum om te gaan. Je brengt niet snel te veel aan, twee druppels is ruim voldoende voor je hele gezicht.

Alissi Brontë Purissimo serum review

Dit elixer bevat, in tegenstelling tot de dagcrème, geen parfum en ruikt daardoor heel neutraal. Als ik de ingrediëntenlijst bevat valt mijn oog wederom op allerlei vocht inbrengende bestanddelen, het uitdrogende Benzyl Alcohol en hyualuronzuur. Het serum voelt licht aan, trekt mega snel in en kun je ook prima direct onder je make-up aanbrengen.

Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set ervaringen (1)

Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set review

De twee producten van Alissi Brontë die ik aan mijn skincare routine heb toegevoegd kun je als speciale limited edition set kopen: in de Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set. Voor deze set betaal je 145 euro en daarvoor krijg je een potje van de Alissi Brontë Purissimo Filler Cream (50ml) en vier flesjes van het Purissimo Elixir. Dat is niet goedkoop en dat brengt mij dan ook bij de vraag of ik deze producten zelf zou kopen.

Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set ervaringen

Het antwoord op die vraag is: ”nee”. Ik vind het jammer dat de Alissi Brontë Purissimo Filler Cream zo veel parfum bevat. De crème is super licht, trekt snel in en hydrateert mijn huid voldoende. De combinatie met het elixer is ook prettig. Hoewel ik niet mega onder de indruk ben van de ingrediëntenlijst reageert mijn huid ook daar goed op. Bovendien lijkt mijn huid egaler sinds ik beide smeersels toevoegde aan mijn skincare routine. Waarom ik deze producten dan toch niet zelf zou kopen? Ik gebruik liever neutralere producten, helemaal voor deze prijs.

Is één van de twee producten uit deze Alissi Brontë Purissimo Limited Edition Set review iets voor jou?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 25 februari 2022 / 16:15

    Zien ze zien er wel heel mooi uit, jammer dat ze toch niet helemaal voldoen.

  2. 1 maart 2022 / 16:51

    Jammer, ik ben helaas ook niet onder de indruk van de ingrediënten en zou ze dan ook niet op mijn gevoelige huid durven uitproberen. Er zijn gelukkig genoeg (en ook goedkopere) alternatieven die ik wel op mijn huid kan smeren.