Luxe gezichtsreinigers met goud

Alissi Brontë producten ervaringen

Je gezicht reinigen met mooie ingrediënten is één ding, voeg een vleugje goud toe en het is pure luxe! Althans, dat vind ik. Ik reinig mijn gezicht sinds een tijdje met Alissi Brontë producten waar goud aan is toegevoegd en in deze blogpost vertel ik je daar meer over.

Review | Alissi Brontë producten

Kennen jullie Alissi Brontë al? Ik ontdekte dit merk een tijdje geleden omdat ze geen bestanddelen als minerale oliën, paraffine, parabenen en conserveringsmiddelen toevoegen. Bovendien is het merk helemaal dierproefvrij en gebruiken ze werkzame stoffen als parels, zijde, diamant en 24k goud. Het is dus een luxe merk en je koopt het bij schoonheidssalons die met het merk werken of in de webshop.

Alissi Brontë Gold Nutriv Lotion

De Alissi Brontë Gold Nutriv Lotion is kortgezegd een lotion om je gezicht te reinigen met daarin gouddeeltjes en thermaal water. Naast dat ‘ie je gezicht reinigt is ‘ie super zacht en mild voor je huid. Deze flacon met 200ml inhoud kost €29,50. Erg fijn in gebruik en bovendien zuinig.

Wat me direct opvalt als ik de flacon open is de sterk aanwezige rozengeur en natuurlijk de gouddeeltjes! Je ziet ze echt zitten. Dat ziet er niet alleen leuk uit, het geeft je gezicht ook een mooie natuurlijke glow.

ervaringen Alissi Brontë Gold Nutriv Lotion

Als ik de (spaanse!) ingrediëntenlijst bekijk zie ik milde reinigers, glycerine en verzorgende bestanddelen. Mijn oog valt op vitamine B5, gist- en groene thee extract, gerst, graan, haver, rozenblaadjes, siliconen en mineralen. Kortom: allemaal mooie ingrediënten, niets op aan te merken!

Alissi Brontë Gold Foam Thermal Make-Up Remover

Naast de lotion heeft Alissi Brontë ook een gouden foam reiniger in haar assortiment. Deze heeft een meer heilzame werking en is daardoor erg geschikt voor de gevoelige huid. Deze tube kost €19,50. Hij ziet er niet echt bijzonder of luxe uit maar doet wel wat ‘ie moet doen.

review Alissi Brontë Gold Foam Thermal Make-Up Remover
Alissi Brontë Gold Foam Thermal Ma

In de Alissi Brontë Gold foam reiniger zie je geen grote gouden deeltjes maar wel een hele mooie subtiele goud- en parelmoer glans. Drie keer raden wat voor glow dat geeft op je huid!

Als ik deze ingrediëntenlijst bekijk zie ik water, milde reinigers, glycerine, urea en verschillende mineralen als fluoride, bromide, kalium, natrium, jodide en ijzer. Ook zitten er rozenblaadjes in, plankton en niaciamide. Weer allemaal ingrediënten waar ik en mijn huid blij van worden!

ingredienten Alissi Brontë Gold Foam Thermal Make-Up Remover

Mijn ervaringen met Alissi Brontë

Wat een leuk merk is dit! Dit zijn de eerste producten van Alissi Brontë die ik gebruik maar ik ben erg enthousiast. In het begin moest ik even wennen aan de aanwezige rozengeur maar ik ben helemaal om. De producten zijn mild voor mijn huid, bevatten mooie ingrediënten en laten een prachtige glow achter. Een merk om te onthouden!

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.