Amerika shoplog | Beautyshoppen bij Sephora, Ulta Beauty & Walmart

Amerika shoplog

Naast de Amerika roadtrip verhalen die je hier de komende weken gaat zien, mag een Amerika shoplog natuurlijk niet ontbreken. Daarom als eerste in mijn USA blogposts; beautyshoppen bij Sephora, Ulta Beauty & Walmart.

Amerika shoplog | Beautyshoppen in Amerika

Als ik in een land ben met een Sephora neem ik er gegarandeerd een kijkje. Hoewel ik er over het algemeen niet eens zo heel veel koop (iets met een combi van keuzestress en een ontoereikend banksaldo) gaat er altijd wel één beautyitem terug mee in de koffer. Maar in Amerika was mijn keuzestress echt gigantisch! Hoewel de dollarkoers ongunstig is, ging ik beautyshoppen bij mijn favo beautystore en dook ik de Ulta Beauty en Walmart in om te kijken wat daar allemaal voor moois in de schappen lag.

De producten die ik kocht zijn trouwens niet persé USA exclusief. Een groot aantal merken zijn ook gewoon hier te koop maar waren in Amerika wél een stuk goedkoper en als ik op vakantie ben gun ik mezelf gewoon eerder een luxe cadeautje haha. Ben je er klaar voor? Dan laat ik je zien wat ik kocht.
Amerika shoplog

Ingrediëntenlijsten doorspitten bij Walmart

Aangezien ik voor drie weken aan kleding, spullen voor Tess en kampeeritems in 2 koffers moest zien te proppen, had ik weinig beautyspulletjes bij me. Ik heb alle samples die ik het afgelopen jaar heb verzameld meegenomen zodat ik uimte overhield. Shampoo, conditoner, watjes en micellair water kocht ik dan ook op de eerste dag bij Walmart. Deze verpakkingen waren zo groot dat ik ze niet in de koffer pasten, vandaar dat je ze niet op de foto ziet.

Wat je wel ziet zijn leave-in conditioners. Links is een Vitamine E spray van het merk Renpure die mooie ingrediënten bevat en super fijn is. Ik kocht van hetzelfde merk ook een droogshampoo maar die werkte voor geen meter en ging daarom niet mee naar huis. Rechts zie je The Good Stuff. Een merk om te houden als je in Amerika bent want ik heb spijt dat ik niet meer heb meegenomen. Wat een leuk merk! Betaalbaar, mooie ingrediënten en werkt knettergoed.
Review The good stuff leave in conditioner

Wet n Wild is een merk dat eigenlijk niet écht meer in mijn gedachten zat maar toen ik het bij Walmart het populaire Megaglo Highlighting Powder Blossom Glow zag nam ik ‘m zonder twijfelen mee. Deze highlighter is cheap, heeft een prachtige glans en is ook in Nederland te koop voor de liefhebber.
review Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder Blossom Glow highlighter

I love Ulta Beauty!

Bij Ulta Beauty scoorde ik dit prachtige blush palette van Morphe. Ik kon ‘m niet laten liggen omdat de kleuren perfect bij mijn teint passen. Zo heb ik momenteel nog maar één blush palette in mijn make-uptas en dat vind ik lekker overzichtelijk. Toen ik het doosje opende had ik trouwens het idee dat ik de verkeerde had meegenomen. In mijn gedachten bevatte het palette in de winkel geen donkere kleuren maar na wat speurwerk is het volgens mij toch de goede.
review blushpalette van morpe

En natuurlijk ontbrak een bezoekje aan Sephora niet

Nog een merk dat mijn hartje heeft gestolen; Tarte! Dit merk is in Amerika super populair en ik hoop oprecht dat je het binnenkort ook in Nederland makkelijk kunt bestellen. Ik kocht een travelsize van de populaire shape tape concealer en deze foundation uit de Sea collectie. Ook hiervan heb ik spijt dat ik niet meer heb gekocht want beide producten zijn fantastisch. Niet goedkoop maar wel onwijs goed van kwaliteit. Iedereen die in een winkel komt waar Tarte wordt verkocht krijgt van mijn een wishlist mee haha.
Tarte sea foundation review

Hoewel ik de Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder Blossom Glow highlighter al had gekocht kon ik ook dit pareltje van Jouer in de kleur Roze Quartz niet laten liggen. So pretty!
review highlighter sephora

En mijn favoriete eyeliner. Wanneer ik bij Sephora ben sla ik er altijd één in.
review highlighter sephora

Maar we shopten ook the American way

Toen we in Las Vegas een dagje over hadden besloten we naar Las Vegas Premium Outlets te gaan. Dit is een enorme shoppingmall waar je merkkleding voor fijne prijzen kunt scoren. Één van mijn favo winkels was The Cosmetics Company Store. Een winkel waar producten van Estee Lauder, MAC, Bobbi Brown en Clinique voor veel minder geld dan in reguliere winkels wordt verkocht. Bovendien hadden ze een goede actie; vooe 200 dollar kopen, 100 dollar betalen. Daardoor scoorden Jarno en ik maar liefst 3 geurtjes voor 100 dollar. Modern muse van Estee Lauder en Sexy amber van Micheal Kors voor mij, de derde geur gaf ik aan Jarno.
Estee Lauder, MAC, Bobbi Brown and Clinique.

Ook viel mijn oog op deze Becca shimmering skin perfector in de kleur champagne pop, waar ik serieus maar een paar dollar voor betaalde!
review becca shimmering skin perfector champagne pop

Al deze producten bij elkaar waren nét geen 200 dollar. Omdat ik dan de korting niet zou krijgen zocht ik een aantal miniatuurproducten uit. Best bizar toch? Je moet wat meenemen wat je eigenlijk niet nodig hebt, om uiteindelijk geld te besparen.
Amerika beautyshoplog

Vind jij dat ik los ben gegaan? Zelf vind ik het nog wel meevallen. Ik heb alleen items die ik echt goed kon gebruiken (op de drie highlighters na dan haha) maar heel eerlijk gezegd kwam dat vooral omdat Amerika écht niet goedkoop is en onze reis al duur genoeg was. En heb je de witte sneakers in mijn blogpost van gisteren gezien? Die scoorde ik ook in de USA, daar is Adidas namelijk wel stukken goedkoper!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. pluseenbeetjenl
  31 mei 2019 / 07:57

  Ik zou ook echt last hebben van keuze stress als ik in Amerika ging shoppen. Gelukkig heb je wel wat mooie items kunnen scoren.

 2. 31 mei 2019 / 08:16

  Wat een leuke items! En ik vind dat je je heel erg hebt ingehouden hoor haha, ik zou zó veel willen kopen 😛

 3. 31 mei 2019 / 16:40

  Wat een mooie producten heb je gekocht. Dat Morphe palette is echt prachtig

 4. 1 juni 2019 / 14:27

  Wat een heerlijke shoplog zeg! Het lijkt me zo vet om eens in Amerika te gaan beauty shoppen. Ze hebben daar zoveel toffe merken die hier niet te koop zijn!

 5. 1 juni 2019 / 15:48

  Lekkere items, hoor. Ik wil ook nog wel eens flink gaan shoppen in de US. In Krakau was ook een Sephora maar heb er uiteindelijk niets meegenomen. Op de een of andere manier vind ik de winkels altijd een beetje too much waardoor ik door de bomen het bos niet meer zie en ik had niet van te voren een lijstje wat ik wilde dus hoera voor mij dat ik niets heb gekocht deze ronde haha.

 6. petracupcake
  7 juni 2019 / 13:21

  Oh, wat een heerlijke producten! De tattoo liner koop ik ook elke keer ik er ben.
  Dit jaar bij ons jammer genoeg geen stopje bij Sephora! Zal volgend jaar terug moeten 😉