Anastasia Beverly Hills Brow Wiz | Is het de hype waard?

anastasia beverly hills brow wiz review

Één van de populairste wenkbrauwproducten is denk ik toch wel de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Zelf gebruik ik ‘m ook al járen. Maar wat is er eigenlijk nou bijzonder aan? En is ‘ie de hype (en het geld!) waard? Daar lees je meer over in deze review.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz wenkbrauwpotlood review

Zoek je in een parfumerie een product voor je wenkbrauwen? Dan is de kans groot dat je uit komt bij het van Anastasia schap, hét make-up merk voor alles voor je wenkbrauwen. Één van de populairste producten van het merk is een wenkbrauwpotlood, de Brow Wiz. Niet goedkoop, want je betaalt er € 28,99 voor.

anastasia beverly hills brow wiz ash brown review

Voor dat bedrag belooft Anastasia je een potlood waarmee je gegarandeerd een natuurlijke look kunt maken, en dat is ook precies waarom ik fan ben van dit product. Hoewel ik niet van mening ben dat je hiermee écht kleine haartjes kunt nabootsen, is het effect wel heel natuurlijk. Ook is het assortiment aan kleuren vrij uitgebreid en volgens mij zit er voor iedereen wel een match tussen. Ash brown is voor mij perfect en staat goed bij donker/ asblond haar.

anastasia beverly hills brow wiz medium brown

De ingebouwde Spooley Brush is ook heel fijn om je wenkbrauwen mee te modelleren.

anastasia beverly hills brow wiz wenkbrauwpotlood

Waarom is de Brow Wiz zo populair?

Laat ik vooropstellen dat dit een heel prijzig wenkbrauwpotlood is. Dertig euro voor een simpel potloodje zal ongetwijfeld veel van jullie tegenhouden. Door de jaren heen heb ik al heel wat van dit soort make-up producten getest en er zijn hele goede, betaalbare alternatieven te koop (en Anastasia Beverly Hills Brow Wiz dupes!). Maar heb je eenmaal je portemonnee getrokken? Dan kan ik me niet voorstellen dat je teleurgesteld wordt.

Dit is absoluut één van de fijnste wenkbrauwpotloden die ik ken en het resultaat is erg natuurlijk. Dat is ook waar de Brow Wiz om bekend staat, je kunt er bijna niet mee mis gaan. Je hoeft alleen maar de juiste kleur te kiezen (tip: laat je adviseren). Bovendien blijft ‘ie goed zitten, zelfs als het warm is.

Ik snap zeker waarom de Brow Wiz zo populair is, ook ik ben fan en ga hem ongetwijfeld nog vaak (opnieuw) kopen!

anastasia beverly hills brow wiz swatches

Heb jij het Anastasia Beverly Hills Brow Wiz wenkbrauwpotlood wel eens gebruikt?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 11 augustus 2021 / 05:50

    Mooi inderdaad, het resultaat! Op zich is het natuurlijk erg veel geld voor een potlood, maar aan de andere kant doe je hier natuurlijk wel heel lang mee. Ik leg altijd liever iets meer geld neer voor een product wat ik echt top vind, dan dat ik allemaal budget spullen heb die ik maar zo-zo vind. Ik ben dan ook vrij trouw aan bepaalde make-up producten.

  2. 13 augustus 2021 / 07:03

    Dat is zeker een mooi en natuurlijk resultaat. Ik gebruik zelf nog steeds de dipbrow pomade van Anastasia en ben daar ook nog steeds tevreden over. Ik gebruikte ‘em in de vakantie en daar overleefde ie de tropische temperaturen én zat ie er na een dagje zwemmen nog strak op. Dus ondanks de parabenen waar ik niet zo blij mee ben, vind ik het wel een top product. Dus ja, ik snap de hype zeker en ook waarom jij ‘em straks opnieuw zal kopen wanneer ie op is .