Budgettip! | Sterke panty’s die niet zo snel stuk gaan

Budgettip! | Sterke panty’s die niet zo snel stuk gaan

Het leed dat een ladder in je panty heet. Niet aan het einde van de dag maar gewoon direct, zodra je hem aantrekt of als je net op de fiets bent gestapt. Super irritant! Is dat voor jullie herkenbaar?

Hoe voorkom je ladders in je panty?

Wat mij betreft is het antwoord op die vraag ‘niet’. Ik heb er wel een paar keer per week last van. Als ik naar mijn werk ga draag ik regelmatig jurkjes en vanaf het najaar heb ik standaard panty’s voor eronder in huis. Ik heb ze allemaal geprobeerd; goedkope van Hema, Wibra of Zeeman en dure uit speciale ondermode winkels. Maar elke keer weer, zodra ik een panty uit de verpakking trek en aandoe, zit er gegarandeerd een haal aan. Met als resultaat? Binnen een paar uur een ladder. GRRRRRR.
Hoe voorkom je ladders in je panty

Panty’s waar geen ladders in komen

Als oplossing draag ik in de winter regelmatig dikkere panty’s van meer dan 20 denier, een legging of maillot. Maar soms staat zo’n dikke panty gewoon niet en is een 20 denier panty het mooist. Toen ik zag dat Zeeman ladder resist tights in haar assortiment heeft besloot ik nog één keer de proef op de som te nemen. Zouden de anti-ladderpanty’s van Zeeman wél hun beloften waarmaken?
ervaring met de anti-ladder panty van Zeeman

Mijn ervaring met de anti-ladder panty van Zeeman

De anti-ladder panty van Zeeman hebben een dikte van 20 denier, bestaan voor 35% uit elastaan en zijn daardoor lekker stretchy. Ze zijn verkrijgbaar tot en met maat Xl en ik heb direct de grootste genomen. Dat is ruim 1 tot 2 maten groter dan ik normaal gesproken draag maar dat doe ik met alle panty’s. Ik haat het als een panty afzakt en het kruis voelt alsof je een luier aan hebt haha. Doordat de anti-ladder panty’s van Zeeman zo strechy zijn had ik hier best een maatje kleiner kunnen kopen. Ze rekken lekker mee en vallen goed op maat.

Inmiddels heeft deze panty alle feestdagen, mijn nagels, klunzigheid én de wasmachine overleeft en ziet ‘ie er nog steeds prima uit. Natuurlijk gaan ook deze panty’s niet oneindig mee maar wat mij betreft zijn de anti-ladder panty’s van Zeeman absoluut een aanrader. Ze zitten heerlijk, kosten €3,99 en gaan voor dat geld verrassend lang mee. Ik ben fan en heb er al meerdere ingeslagen!
anti-ladder panty van Zeeman

Heb jij ook zo snel last van ladders in je panty? En wat doe jij eraan?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. ByChristiana
  12 januari 2019 / 07:21

  Ik draag natuurlijk voornamelijk jurkjes dus ook vaak panty’s. Ik ben op een gegeven moment gestopt met dunne panty’s en kies nu meestal voor 40 denier van HEMA. En zelfs daar komt op een gegeven moment ook een ladder in haha. Nou ja, ze kosten gelukkig maar 5 euro voor een pak van 2;-)

 2. 12 januari 2019 / 13:24

  Ik heb jaren geleden ook een paar bij de Primark gekocht en die waren erg goed.

 3. 12 januari 2019 / 14:51

  Glanzen deze panty’s van de Zeeman ook? Ik vind dat altijd wel mooi als er een glansje in m’n panty zit. Ik kan het niet zo goed zien op de foto.. Ik draag meestal panty’s van de Hema (20 denier) en die houden het best lang uit.

 4. 17 januari 2019 / 19:55

  Wat een top tip! Ik had van die unbreakable panties van Alie maar de Zeeman is natuurlijk sneller!