Aquarius Hair turban | Een speciale handdoek voor je haar?

review Aquarius Hair turban (1)

Een speciale handdoek voor je haar, is dat niet wat ver gezocht? Waarom zou je daar in investeren? Ik kon me dat tot voor kort niet voorstellen. Tot ik de Aquarius Hair turban probeerde. Inmiddels liggen er meerderen in mijn badkamer dus ik vertel je vandaag waarom ik zo enthousiast ben.

Een handdoek voor je haar waardoor het sneller droogt en minder pluist

Het is inderdaad geen must have, een hair turban. Tot een paar maanden geleden vond ik het zelfs niet eens het serieus overwegen waard want een gewone handdoek functioneert toch ook prima? Tot ik de speciale micro vezel Aquarius Hair turban probeerde. Inmiddels heb ik ook een 2de én derde exemplaar en gebruik ik ‘m elke keer na het douchen. Luxe is het absoluut, noodzakelijk zeker niet maar ik vind het wel een aanrader!

Waarom? De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk wil je je haar mooi en gezond houden. Dat komt omdat je haar super kwetsbaar is na een wasbeurt. De schubben in het haar staan dan open waardoor je je haar kunt beschadigen als je het hard droog wrijft. Laat staan wat een föhn met je haar doet.
is de Hair turban fijn_

Mijn ervaringen met de Aquarius Hair Turban

De Aquarius Hair Turban is daarvoor de oplossing. Hij is gemaakt van een speciale microvezel die ervoor zorgt dat water beter opgenomen wordt dan in een gewone handdoek. De stof bestaat uit 70% polyester en 30% nylon en kun je gewoon in de wasmachine gooien. Geen gedoe dus verder, hij kan gewoon met je andere handdoeken mee. Hij kost €24,95 en is verkrijgbaar in het grijs en wit via de website van het merk.
ervaringen met de Aquarius Hair Turban (1)

Je wikkelt de turban simpelweg om je hoofd, zet hem vast met het knoopje en doet vervolgens je ding. Ik ga in tussentijd rustig ontbijten, make-uppen of omkleden en wat ik doe, de handdoek blijft stevig zitten. Vervolgens doe ik de Aquarius Hair turban af en is mijn haar stukken droger dan wanneer ik een gewone handdoek gebruik. Daardoor hoef ik het minder lang te föhnen en pluist het veel minder.
Review Aquarius Hair turban

Werkt de Aquarius Hair Turban echt?

Voor mij wel! Zeker voor dames met lang, dik of veel haar zoals ik geloof ik dat dit een uitkomst kan zijn. Mijn haar is eerder droog en pluist aanzienlijk minder. Daardoor hoef ik het weer minder lang te föhnen en dat bespaart ook nog eens kostbare tijd s’ochtends, ik ben fan!
*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 9 augustus 2018 / 05:32

  Ik vind zulke handdoeken ideaal en mijn haar droogt super snel

 2. 9 augustus 2018 / 13:43

  Super fijn!! Ik heb er ook zo een. Absoluut de moeite waard 🙂

 3. 10 augustus 2018 / 16:50

  Ik heb er ook een, maar mijn haar is bij een zuchtje wind al droog! Dus ga ik deze binnenkort verloten op mijn site!

 4. ByChristiana
  17 augustus 2018 / 05:46

  Ik vind het vooral zo handig dat de handdoek zo goed blijft zitten. Wanneer je met een ‘gewone’ handdoek zo’n tulband op je hoofd maakt en je verzet een stap, stort die toren al weer in;-)