Chill out met de limited festival ampullen van Babor

Chill out met de limited festival ampullen van Babor

Het festival seizoen is officieel geopend! Ben jij al klaar voor weekenden dansen in de buitenlucht? Babor wel! Het merk heeft namelijk speciale ampullen op de markt gebracht waarmee je jouw huid tijdens het festivalseizoen dat beetje extra’s kunt geven. Ik heb de Chill Out editie voor je getest en vertel je vandaag of ik er enthousiast over ben.

Speciale ampullen om tijdens het festival seizoen je huid mooi te houden

Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik geen diehard festivalganger ben, vind ik het idee van Babor voor een kuurset voor je huid heel tof. Dat kan iedereen gebruiken toch? De limited festivalcollectie van Babor bevat meerdere producten die allemaal wat anders voor je huid doen. En het leuke is dat de sets allemaal betaalbaar zijn. De prijzen liggen tussen de €20 en €30.
Ervaringen Babor Chill Out festival

Mijn ervaringen met de Babor Chill Out festival ampullen

Chill out is één van de pareltjes uit de BABOR festival collectie. Het is een detox kuur voor je huid met jawel: hennepzaadolie! In een kuurset zitten de ampullen en een speciale tool om de ampullen open te maken. In principe gebruik je één ampul per dag maar wat mij betreft kun je de ampullen ook prima ‘s avonds en de volgende ochtend gebruiken. De inhoud is in elk geval ruim voldoende.
Review Babor Chill Out festival

Één van de ampullen in de kuur heeft het logo van het Chill Out festival, leuk!
Ampullen van Babor

Alle andere ampullen zijn gewoon doorzichtig en breek je doormidden met het bijgeleverde dopje. De ampullen zijn van glas en daardoor moet je natuurlijk altijd voorzichtig zijn. Ik gebruik regelmatig ampullen, maar ik heb nog nooit een set gehad waarvan de ampullen zó fragiel zijn als deze van Babor.

Al voordat de set in mijn badkamer stond waren er 2 gebroken. Simpelweg doordat ik er één (zachtjes!) liet vallen en een tweede toen ik ze bij oppakte. Bummer want voor deze prijs wil ik wel graag alle 7 ampullen kunnen gebruiken. En niet 5.

ervaringen met de Babor Chill Out festival ampullen

Chill out!

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik als tweede de hennepzaadolie staan, nice! Verder zie ik panthenol, glycerine, aloë vera, vitamine E en cactus. Wat me ook opvalt is dat parfum vrij hoog in de lijst staat en dat de ampullen alcohol bevatten.

Als ik de Babor Chill Out festival ampullen voor het eerst gebruik weet ik direct waarom parfum zo hoog in de ingrediëntenlijst staat. Whoooo, wat een geur! Niet verkeerd hoor, de geur is wat kruidig en ik kan hem het best omschrijven als mannelijk. Ik vind het een heerlijke geur maar hij is wel enorm aanwezig. Zelfs een paar uur na het aanbrengen van het ampul ruik ik ‘m nog. Dat had van mij wel een beetje minder gemogen.

#festivaofampoules

De structuur is vrij waterig en trekt snel in. Ook is ‘ie super zuinig want als je het product op je gezicht en hals aanbrengt is de ampul nog niet leeg. Genoeg dus om de volgende dag je huid nog een extra oppepper te geven. Maar of ik verschil merk? Mwah, mijn huid voelt wel zacht aan maar niet bijzonder.

Ervaringen Babor Chill Out festival ampullen

Beautyopinie

Wat ik van de Babor Chill Out festival ampullen vind? Hmmm, ik vind het een super tof concept. Babor is een prachtig merk en deze ampullen zijn ook nog eens betaalbaar. Maar al met al ben ik niet heel enthousiast. Ik vind de werking niet bijzonder genoeg en dat in combinatie met de sterke geur en het feit dat 2 van de 7 flesjes voortijdig sneuvelden maakt dat ik ze niet zelf zou kopen. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de andere ampullen uit deze lijn, misschien zijn die iets subtieler?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 13 mei 2018 / 07:08

  He dat is zeker een tegenvaller dat voor gebruik al twee ampullen kapot gingen;-( De flesjes zijn inderdaad heel fragiel…en vlijmscherp! Toen ik de ampullen voor het eerst ging gebruiken (ondertussen ook al wat jaartjes geleden) heb ik me flink gesneden bij het openen van een ampul. Daar heb ik van geleerd en nu breek ik ze altijd open tussen een handdoek. Mijn ervaringen met de ampullen van Babor zijn wisselend, soms zie ik echt verschil na een kuurtje en andere keren ervaar ik weinig resultaat.

 2. 13 mei 2018 / 07:41

  Jammer, ik ben er juist heel blij mee. Vind de geur heeeerlijk!

 3. 13 mei 2018 / 10:04

  Hmm, ik heb ze ook maar nog niet gebruikt. Ben nu niet enthousiast geworden helaas

 4. 13 mei 2018 / 12:34

  De verpakking is super leuk, maar jeetje, wat een domper. zo een sterke geur zou ik ook niet fijn vinden!

 5. 13 mei 2018 / 13:22

  Babor is inderdaad zo’n mooi merk. Wat een leuk concept inderdaad. Jammer dat je er niet super enthousiast over bent.. Wel mooie foto’s heb je gemaakt 🙂

 6. 13 mei 2018 / 13:22

  Babor is inderdaad zo’n mooi merk. Wat een leuk concept inderdaad. Jammer dat je er niet super enthousiast over bent.. Wel mooie foto’s heb je gemaakt :-))

 7. 14 mei 2018 / 18:57

  Ik heb ooit een hele dure kuur gehad van Babor… 200,00 en ook daarvan was 1 flesje kapot. Het glas is te fragiel. Ik durf ook niet zo goed ampullen te gebruiken. Best bang om te snijden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.