Babor | The Masterpiece Collection

Babor - The Masterpiece Collection

Babor The Masterpiece Collection review. De nieuwe Babor The Masterpiece Collection móet je echt zien. It’s skincare meets art!

Elk jaar komt het luxe merk BABOR met een limited edition van haar populaire ampullen. Dit jaar hebben ze daarvoor gevraagd of de internationaal gevierde Duitse kunstenaar Paul Schrader er een speciaal kunstwerk van kon maken. Het resultaat zijn 6 kleurrijke versies van de 7-daagse ampulkuren. Ook wel de MASTERPIECE COLLECTION. Allemaal met een eigen werking en een uniek design, op zichzelf staande kunstwerkjes.

Babor The Masterpiece Collection review

FLAWLESS AND RADIANCE: It’s time to shine!

De FLAWLESS AND RADIANCE versie belooft je een jeugdige, stralende huid in slechts zeven dagen. De ampullen bevatten 8% AHA-complex, uit 100% natuurlijke fruitzuur van kumquat, citroen
pompelmoes. De kuur is zacht voor je huid maar tegelijkertijd een doeltreffende peeling. Een extract van
wilgenschors bevat natuurlijk salicylzuur dat de vorming van onzuiverheden voorkomt, terwijl allantoïne kalmeert en hydrateert. Voor deze ampullen betaal je €29,90.

BABOR FLAWLESS AND RADIANCE

VITALITY AND PROTECTION: Charge your batteries!

De VITALITY AND PROTECTION ampullen zijn speciaal samengesteld voor de vermoeide huid. In slechts zeven dagen revitaliseert, versterkt en verfrist hij de huid. Dat komt door de werkzame stoffen uit plankton- en bruinalgenextract die je huid intensief hydrateren. Een probiotische werkstof ondersteunt het microbioom van de huid en versterkt de huidbarrière. De Multi Vitamin cocktail van vitamine A, C, E. Deze set kost €26,90.

De ampullen hierboven heb ik gekozen omdat ze goed bij mijn huidtype passen. Daarnaast zijn er ook nog ampullen voor de huid die wel wat hydratatie kan gebruiken, de onzuivere huid, de ouder wordende huid en een gespannen huid.

Heb jij ervaring met de ampullen van BABOR? En wat vind je van deze kunstwerkjes? Mocht je ze zelf willen uitproberen, deze limited edition ampullen bestel je op de website van Babor.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 7 september 2022 / 06:21

    Oh wat zien deze er leuk uit! Ik ben best fan van het merk, dringend nog eens uittesten!