Zarqa baby billen spray

Zarqa baby billen spray

Vandaag is het dan zover: mijn eerste blogpost in de reeks BabyBeauty waarin ik je de fijnste beautyproducten laat zien die ik voor Tess gebruik. Ik trap af met de Zarqa baby billen spray. Kijk je mee?

BabyBeauty

Ik vertelde je vorige week dat ik al een tijd met het idee rondloop om ‘babýbeauty’ reviews te gaan schrijven. Toen ik zwanger was riep ik heel hard dat ik dit NOOIT zou doen haha maar ik merk dat new born mama’s toch veel vragen hebben. Want welke producten kun je het best gebruiken voor dat tere huidje? Zo schreef ik over de La Roche Posay producten waarop ik een reactie kreeg van Inge dat zij de producten had gekocht en haar zoontje nu van zijn eczeem af is. Hoe fijn is dat?!

BabyBeauty is geen rubriek die je wekelijks terug gaat zien op BeautyOpinie omdat ik Tess niet wil bombarderen tot proefpersoon. Ik ga af en toe mijn favorieten met je delen, need to know tips en misschien af en toe schattige kleertjes? Dat vind ik gewoon leuk, so let’s go!

Zarqa baby billen spray

Één van de merken die ik voor Tess haar gevoelige huidje gebruik is Zarqa. De reden? Ik wil Tess niet bloot stellen aan enorm geparfumeerde producten, parabenen of andere onnodige toevoegingen. En de producten van Zarqa zijn vrij ‘clean’. Voor mijn eigen huid gebruik ik ook graag producten van dit merk en Zarqa heeft een speciale zuivere baby- en kinderlijn met zachte verzorgingsproducten voor je kindje.
Zarqa baby billen spray

De baby billen spray is speciaal ontwikkeld voor baby’s met luieruitslag. Wist je dat er bijna geen baby is die daar aan ontkomt? Het doet vaak pijn waardoor het fijn is om hier een speciaal product voor te gebruiken. Tess heeft er gelukkig niet heel vaak last van maar een baby billen spray is ook ideaal om te gebruiken in de huidplooien om zo smetplekjes te voorkomen. Deze spray van Zarqa bevat D-panthenol dat het babyhuidje verwacht en 10% zinkoxide wat de huid beschermt én droogt. Fijn spul dus!
Zarqa baby billen spray

Ik heb een aantal smeersels met zinkoxide voor Tess en dit is de eerste in een spray vorm. Super fijn want zo hoef je de crème niet uit te wrijven. Dat is vooral ideaal als je de spray, zoals ik, ook gebruikt tussen de huidplooien van je kindje om smetplekjes te voorkomen. En als je kindje last heeft van gevoelige billetjes is dit fijn omdat het comfortabeler is voor je baby. Hygiënisch en zuinig in gebruik!
Zarqa baby billen spray
Zarqa baby billen spray

BeautyOpinie

Wat ik van dit product vind zal geen verrassing voor je zijn haha. Ik vind de Zarqa baby billen spray ideaal omdat de zinkoxide in een sprayvorm zit en dat is gewoon hygiënisch en fijner voor je kindje. Er zitten geen overbodige toevoegingen in en het werkt. De rode plekjes op Tess haar huid zijn na twee of drie keer sprayen verdwenen. En aangezien voorkomen beter dan genezen is kun je deze spray bij elke luierwisseling gebruiken, zo voorkom je luieruitslag en dat is wel zo fijn!

De Zarqa baby billen spray zit in een verpakking van 100ml en kost rond de €11,49.

Heb jij vragen over de producten die je voor je kindje gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. Lonneke
  1 maart 2017 / 07:45

  Leuk dat je babybeauty aan je blog toevoegt. Zeker toen mijn dochtertje klein was en luiers doeg waren producten voor de billen echt een must, omdat de huid daar zo gevoelig dan nog is.

 2. 1 maart 2017 / 08:06

  Oh wat een fijn product!! In sprayvorm ken ik het nog niet. Deze ga ik zeker onthouden voor ons tweede wondertjes straks

 3. Nienke
  1 maart 2017 / 16:46

  Wat een leuk concept is BabyBeauty zeg! Heb er zelf niet echt iets aan, maar wel leuk om te eten.

 4. 2 maart 2017 / 07:08

  Wat fijn dat je ook dit soort fijne producten voor je kindje hebt!

 5. jeapiebel
  2 maart 2017 / 08:38

  Mijn kinderen zijn al een stuk groter dan heb ik dit product niet meer nodig. 😉 Ik heb wel voor mijzelf net drie producten van dit merk gekocht en ik ben heel benieuwd. Maar ik denk dat wel goed zit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.