BabyBeauty | Mega zomer babykleding shoplog

babykleding shoplog

Speciaal op jullie verzoek is het vandaag tijd voor mijn (nouja eigenlijk Tess) haar aller eerste grote babykleding shoplog! Kijk je mee naar heel veel schattige babykleertjes?

Baby’s first summer

Kan je je herinneren dat ik een jaar geleden riep dat je op BeautyOpinie niet al te veel baby zou zien? Nu valt de hoeveelheid babyspam volgens mij behoorlijk mee haha maar toen jullie me massaal lieten weten dat jullie graag een babykleding shoplog wilden zien vond ik dat ook een super leuk idee. Met de warme dagen en onze vakantie naar Mallorca had Tess zomerjurkjes, korte broekjes en nog meer schattigs nodig.

Babykleding shoplog

De basis van elke baby outfit is natuurlijk een romper. De meeste in Tess haar kast zijn effen wit maar deze schattige snoesjes van H&M vond ik zó leuk! Check dat kant en die aardbeitjes. Lief toch? Super meisjes achtig en ze staan erg leuk zonder truitje erover.
shoplog rompers

De kanten rompers staan ook erg leuk bij dit tuinrokje dat ik ook bij H&M kocht.
zomer baby shoplog

Bij Primark scoorde ik deze jurkjes voor nog geen 10 euro. Ik heb al zo vaak geroepen dat ik geen diehard Primark fan ben maar voor babykleding kan ik er goed slagen. En de kwaliteit is ook héél ok!
baby shoplog jurkjes

Drie basic shirtjes met korte mouwen…
zomer shoplog baby

En 2 korte broekjes voor nog geen 5 euro.
baby shoplog

En dit super schattige pakje! Ik kocht deze jumpsuit ook in donker blauwe spijkerstof en heb Tess nog zo gevraagd het pakje schoon te houden zodat ik ‘m jullie kon laten zien. Helaas luistert ze nog niet zo goed 😉 en zit het momenteel in de wasmachine.
baby shoplog primark

Tot slot scoorde ik dit setje ook bij H&M. Het is mijn favoriete outfit, het jurkje staat Tess zo schattig! En ze zit de hele dag met haar handjes aan de strikken op de kleding te plukken.
baby shoplog zomer hm`

Tess is klaar voor de zomer! Zo zie je maar weer dat leuke baby kleding écht niet heel duur hoeft te zijn toch?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 20 juni 2017 / 09:00

  Wat heb je leuk geshopt!!! Precies wat ik Benthe zou aantrekken Dat tuinbroekje is echt ontzettend schattig.

 2. 20 juni 2017 / 17:01

  Ach jee, nu begint mijn oma hormoon te kriebelen! Wat een leuke mini kleertjes!

 3. 20 juni 2017 / 17:07

  Oh wat een leuke kleertjes. Voor Rui heb ik ook al vaak bij Primark geshopt

 4. 20 juni 2017 / 19:23

  Wat onwijs leuk! Vooral dat tuinbroekje is super cute!

 5. 20 juni 2017 / 19:26

  Ik smelt hiervan, wat mega schattig! Die korte broekjes en dat pakje ahhh! Doe dit vaker!

 6. 23 juni 2017 / 08:52

  Oh wat een schattige kleding allemaal! Super schattig 🙂 Wij kunnen ook vaak goed slagen bij de Primark.