Batiste | Droogshampoo voor ’s nachts

Batiste Droogshampoo voor 's nachts

Vandaag is het tijd voor mijn Batiste Overnight Deep Cleanse review. De nieuwste uitvinding van Batiste, een droogshampoo die je voor het slapengaan aanbrengt. Om vervolgens op te staan met een frisse coupe. Klinkt handig toch? Meer erover lees je hier…

Batiste Overnight Deep Cleanse review

De naam zegt het al; de Batiste Overnight Deep Cleanse is een droogshampoo voor in de nacht. Hij is speciaal ontwikkeld om aan te brengen vlak voordat je gaat slapen, zodat je opstaat met een schone lokken. Zonder dat je er je haar voor hoefde te wassen. Deze formule komt trouwens niet zomaar uit de lucht vallen. In 2021 heeft Batiste een enquête uitgevoerd waarbij 81% van een grote groep respondenten antwoordde dat hij/zij het haar het liefst voor het slapengaan verzorgt. Dus inclusief droogshampoo.

Batiste overnight deep cleanse ervari

De Batiste Overnight Deep Cleanse is een droogshampoo die je haar reinigt tussen twee wasbeurten door. Het houtskool en bakpoeder in de formule absorbeert het talg en vet van je haar en hoofdhuid. In die zin is het dus niet zo veel anders dan gewone droogshampoo. Behalve dan dat je deze net voor het slapengaan aanbrengt. Je masseert het in en ’s ochtends word je wakker met fris haar, dat er stukken minder vet uitziet. Net zoals wanneer je een gewone droogshampoo gebruikt zeg maar.

nacht droogshampoo van Batiste_

Wat me het allereerst opviel toen ik deze nacht droogshampoo van Batiste aanbracht is de fan-tas-tische geur. Hij heeft een aromatherapeutische geur van patchouli, vetiver, jasmijn, roos en citroen. Dat maakt de geur voor heel veel mensen aantrekkelijk. Niet té zoet, niet té aanwezig; heerlijk!

Batiste overnight deep cleanse revie

En werkt deze nacht droogshampoo van Batiste?

Ja! Als ik de droogshampoo vlak voor het slapengaan aanbreng, word ik wakker met hetzelfde effect als wanneer ik één van de andere (fijne!) droogshampoo’s van Batiste gebruik. Deze droogshampoo laat in mijn blonde lokken geen witte waas achter maar dropt wel een giga lekkere geur. Voor deze bus van 200ml betaal je trouwens €6,80, je koopt hem bij Kruidvat en/of Etos maar ook online.

Heb jij de Batiste nacht droogshampoo al eens gebruikt? Of ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van het lezen van deze Batiste Overnight Deep Cleanse review?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.