Make-up tips voor jouw Kerstlook

Kerst make-up tips

Heb jij al een fancy outfit voor de Kerstdagen gescoord? En heb je bedacht welke make-up look je erbij gaat dragen?
Vandaag geef ik je wat basic Kerst make-up tips om er voor te zorgen dat jouw make-up er deze kerst uitziet om door een ringetje te halen.
Kerst make-up tips

Golden eye: Voor mij is goud toch wel de kleur van de Kerstdagen. Subtiel in mijn sieraden maar ik verwerk ook graag een vleugje goud in mijn make-up. Soft & Gentle op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauwen én natuurlijk subtiel verwerkt in mijn oog looks. Mijn tip? Als je ook voor goud gaat op je gezicht, zorg dan wel dat je een goede kleur highlighter gebruikt. Gebruik een warme kleur, ik gebruik liever geen zilver (koel) en goud (warm) door elkaar. Vorig jaar maakte ik deze Golden Eye look en liet ik je stap voor stap zien hoe je dit zelf kunt doen.
Rood: Rood is ook een kleur die áltijd goed is met de Kerstdagen. Rode lippen? Rode nagels? Check! Deze kleur staat super chic en valt goed op. Mijn favoriete rode lipstick is Mac Red. Een goede eyeliner en wat mascara erbij, en jij bent klaar voor het feest! Meer heb je echt niet nodig. Ik houd mijn oog make-up altijd rustig en in één kleur om te voorkomen dat het to much wordt.
Glim and Glam Glitters mogen eigenlijk ook niet ontbreken tijdens de feestdagen. Járen achter elkaar kocht ik elk jaar trouw een bus glitter hairspray en ging hier helemaal mee los. Tegenwoordig draag ik graag een glitter eyeliner (die van Essence bijvoorbeeld zijn heerlijk budgetproof!) om heel simpel toch een feestelijk tintje te creëren. Let er wel op dat als je een highlighter gebruikt, je deze weer in dezelfde tint gebruikt. Mijn look maak ik af met Kerstnagels: een laagje gouden glitter nagellak over een mooie zwarte of rode basis. Dat je die glitters er niet makkelijk af krijgt neem ik deze dagen maar even voor lief, daar heb ik derde Kerstdag tijd genoeg voor 😉
Kerst make-up tips

Heb jij al nagedacht over je make-up voor de feestdagen? Pak jij flink uit of houd je het rustig? En heb jij nog Kerst make-up tips?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Esmee
  23 december 2015 / 08:37

  Hele leuke tips. Gouden highlighters, rode lipstick: I’m in!
  XOXO esmee

 2. 23 december 2015 / 10:07

  leuke tips, ja en de rode lippen en nagels…ik vind het zo feestelijk en vrouwelijk om te zien bij dames als ze dat dragen…

 3. Babs
  23 december 2015 / 13:58

  Ik haal mijn rode lipstick tevoorschijn. Die van Rimmel. Blijft de hele dag goed zitten 🙂

 4. 24 december 2015 / 08:53

  Handige tips! Ik draag graag rode lippen met de Feestdagen.