Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette

Highlighter lovers opgelet! Vandaag laat ik je een pareltje zien, het Champagne Pop palette van Becca en Youtube ster Jaclyn Hill. Kijk je mee?

Het palette dat ik je vandaag laat zien is geen newbee meer maar omdat ik hem zó ontzettend mooi vind wilde ik je hem toch showen. Lief vriendinnetje Sascha nam dit palette namelijk voor me mee uit Frankrijk. Net zoals het Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette. Zó lief van haar!

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette

Het was liefde op het eerste gezicht met dit Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette. Alleen de verpakking al is één en al luxe. Dat mag ook wel want Becca is niet goedkoop. Dit palette kost zo ongeveer rond de 50 euro. Kost wat maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen.
Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette
Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette review

Van links naar rechts zie je de blushes Rose, Almond en Pamplemousse. De pigmentatie is echt fantastisch! Pamplemousse is zelfs zó gepigmenteerd dat je heel goed moet opletten als je deze aanbrengt om er niet uit te zien als een clown.
Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection blushes

De reden dat ik dit palette zo mooi vind? Dat zijn toch DE highlighters. Het Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette bevat de mega populaire Champagne Pop en Gold Pop. Hoewel ik persoonlijk meer fan ben van koele highlighters zijn dit wel beauty’s hoor. Ik denk dat vooral de wat warmere kleurtypes hier héél héél blij van worden.
Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection highlighter

Kijk! Do I need to say more?
Swatches Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Collection Face Palette

BeautyOpinie

De Becca highlighters zijn super populair en ook dit palette bewijst maar weer eens waarom. Het is een pareltje voor iedereen die gek is op warme highlighters en door de combinatie met de blushes is het een super compleet palette. Mooi!

Wat vind jij van de Becca highlighters? Kende je het merk?

Share:

12 Reacties

 1. 10 september 2017 / 05:58

  Ik heb dit palette een hele tijd terug weten te scoren en ik ben er nog zooooooooooo blij mee. Toen hij net uitkwam, was hij vrijwel direct uitverkocht. Toen ik wat later een mail kreeg dat hij was aangevuld aarzelde ik dan ook geen moment. Erg prijzig palette, maar hele goede kwaliteit, mooie kleuren en ik ga hier héél erg lang mee doen!

  • Natascha
   Auteur
   11 september 2017 / 09:47

   Ja, je doet er super lang mee he!? Leuk dat jij hem ook hebt 🙂

 2. 10 september 2017 / 07:42

  Wauw, zo’n mooi palette. Ik wil zo graag eens iets van deze collectie proberen, het is allemaal zo mooi!

 3. 10 september 2017 / 07:42

  Wauw wat een geweldig pallet! Kan mij voorstellen dat je deze graag wilde hebben.

 4. 10 september 2017 / 08:00

  Zo ontzettend mooi deze! Wishlist item.

 5. 10 september 2017 / 08:05

  Ik vind het een prachtig merk, zelf ben ik altijd erg van de roze blushers, dus de blusher in de kleur Rose vind ik prachtig. Het pallet zelf ziet er ook zo luxe uit.

 6. 10 september 2017 / 08:34

  Heel mooi! Staat je ook heel goed! Goed pigment van alles ook zeg! Vind de linker highlighter vooral heel mooi! Ik ben alleen een koel type, dus denk inderdaad niet dat alle kleuren voor mij weggelegd zijn.

  • Natascha
   Auteur
   11 september 2017 / 09:47

   Mooi he? Ik ben eigenlijk ook meer fan van koele highlighters hoor maar deze vond ik wel heeeeel mooi 😉

 7. 10 september 2017 / 19:01

  Ahh dit is echt wel een beetje jaloersmakend om te zien. Ik wil nog heel graag een product van Becca bemachtigen, want alleen al van de verpakking krijg ik hartjesogen.

 8. 14 september 2017 / 19:16

  Wauw dit is zo een mega mooi palette! I love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *