Inspiratie | Belleville collectie van Isabel Bernard

Isabel Bernard inspiratie

Één van mijn favoriete sieradenmerken heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht die je móet zien. In deze blogpost voorzie ik je van inspiratie vol klassieke juweeltjes gebaseerd op één van de mooiste steden uit Europa. Kijk je mee?

Isabel Bernard Paris

Isabel Bernard is een merk dat je hier wel vaker voorbij hebt zien komen. Jaar in jaar uit, elke collectie weer, ik vind de sieraden van dit merk fantastisch! Dat komt omdat ze op en top vrouwelijk zijn, charmant, klassiek en tijdloos. De sieraden zijn niet goedkoop maar (met misschien even sparen?) wel haalbaar. Van die sieraden die elke vrouw zou moeten hebben omdat ze altijd en overal bij staan. Zelf heb ik al jaren een zwak voor dit minimalistische design en ik kan me voorstellen dat dat over dertig jaar nog steeds het geval is.

Belleville collectie

De sieraden van Isabel Bernard zijn gebaseerd op de favoriete hotspots van de gelijknamige Francaise en haar collecties zijn vernoemd naar haar favoriete plekken. Haar nieuwste collectie heet Belleville, één de wijken waar ze is opgegroeid. Wijken die voorzien zijn van schattgie boetiekjes, galeries en hippe bars. Het uitzicht dat je vanaf hier hebt op de stad bepalen de unieke vorm van de sieraden uit deze collectie. Ze hebben allemaal dan ook een unieke stijl en luxe uitstraling, aldus het merk. En daar ben ik het helemaal mee eens!

Liefde voor deze prachtige juwelen

Vooral de ringen uit deze Belleville collectie hebben mijn hartje gestolen. Ze zijn dun en minimalistisch en daardoor eindeloos te combineren. Check de gouden ‘Julia’ ring met zoetwaterparel dan! Hoe mooi staat deze in combinatie het de ring met het gouden staafje ‘Jade’. Maar eigenlijk kun je alle dunne ringen uit de collectie met elkaar combineren. Momenteel draag ik zo’n combinatie in het zilver en dat staat echt overal bij. Omdat ik merk dat ik af en toe toch ook neig naar goud droom ik hier even over verder…. Zó mooi!

Isabel Bernard

En check even deze bijpassende gouden armband dames. Ja, hier gaat mijn mix & match hartje sneller van kloppen hoor haha. Mooi, al je sieraden in één klassieke stijl.

Isabel Bernard Belleville armbandjes

Én een bijpassende set oorknopjes:

Belleville oorknopjes

Iets minder subtiel maar nog steeds minimalistisch zijn is de ring met het model ‘Anna’. Tof toch, creatief ook!

ringen isabel bernard

En ook hier zijn bijpassende oorhangers bij die je ook kunt combineren met een simpel knopje ernaast.

Oorbellen Isabel Bernard

Zit er voor jou iets tussen in de nieuwe Belleville collectie van Isabel Bernard?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 22 maart 2021 / 07:25

    Heel mooi ! Ik vind de sieraden in combinatie met de zoetwaterparel het mooiste. Ik vind dit zeker een mooi merk al heb ik een keer oorringetjes van Isabel Bernard gehad en die waren zo fijn en teer dat ik ze niet goed dicht kreeg en weer heb terug gestuurd. Die waren net iets te minimalistisch voor mij haha .

  2. 22 maart 2021 / 08:41

    Ring ‘Julia’ vind ik zelf erg mooi! Ik heb nu ook een ring met een parel en daar ben ik zo enorm blij mee, echt mijn favoriet (naast mijn trouwring dan natuurlijk;-))

  3. 22 maart 2021 / 15:04

    Wat een schattige lijn! Het is niet mijn smaak, maar ik snap dat heel veel dames dit erg leuk vinden. 🙂