Mijn Best Beauty Buys van het jaar 2017

Mijn Best Beauty Buys van het jaar 2017

Best Beauty Buys 2017: Ik heb het afgelopen jaar zó ontzettend veel mooie producten mogen testen. Maar welke zijn me nu écht bijgebleven? Die deel ik vandaag met je.

Best Beauty Buys 2017

Om deze Best Beauty Buys 2017 blog te kunnen schrijven heb ik AL mijn reviews van het afgelopen jaar doorgespit. Poe, dat waren er best veel! Eerlijk is eerlijk, veel van die producten zijn inmiddels uit mijn dagelijkse routine verdwenen. Dat is niet altijd omdat ik ze niet fijn genoeg vind hoor, ik wil gewoon graag veel producten uit proberen. Je bent een beautyblogger of niet toch? Toch zijn er een aantal producten die ik ben blijven gebruiken omdat ze zo geweldig zijn zijn! Als ik geen blog meer had zou ik deze producten (zelf) opnieuw kopen. Dit zijn de fijnste producten die ik in 2017 heb ontdekt:

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Dermalogica is hét merk dat mijn hart het afgelopen jaar gestolen heeft. Ik vind volgens mij alle producten van ze fantastisch! Zelfs zo erg dat ik een vriendinnetje die een eigen schoonheidssalon wil beginnen aanraadde om eens bij dit merk te gaan kijken. Waarom? Het gaat hier om huidverbetering, niet alleen huidverzorging. De Dermalogica Intensive Moisture Balance is ook zo’n huidverbeteraar. Het is een vochtinbrenger pur sang, bevat geen overbodige ingrediënten en doet wonderen voor een droge huid. Mijn huid is er enorm van opgeknapt, dit is absoluut mijn favoriete skincare product van het afgelopen jaar.
Dermalogica-Intensive-Moisture-Balance-1440x959

Vichy Mineral 89

Als skincare junkie staan er in deze blogpost natuurlijk nog meer pareltjes. De Vichy Mineral 89 bijvoorbeeld. Deze hydratatiebooster heeft me het afgelopen jaar ook geïmponeerd en staat hier nog steeds in de badkamer. Dit product brengt mijn huid back to basic, tot rust. De afgelopen weken heb ik een product getest waar ik enorme uitslag van kreeg (waarover later meer!). Waarschijnlijk was ik allergisch voor één van de ingrediënten en mijn huid leek wel een vulkanisch gebergte. Ik heb direct alle producten aan de kant gegooid en ben de Mineral 89 weer gaan gebruiken. Binnen drie dagen was alles rustig, oef! Mijn mama (die voor veel producten) allergisch is zweert hier ook bij. Goed voor gevoelige huidjes dus!
ichy-Mineral-89-1440x959

Decléor Aromessence néroli gezichtsserum

Nog één skincare product dan? Het gezichtsserum van Decleor moet je namelijk ook gezien hebben. Ik was afgelopen jaar lyrisch in mijn blogpost over het Decléor Aromessence néroli gezichtsserum. Dit is een heerlijke huidolie met mooie, pure ingrediënten die echt wat voor mijn huid doen en gelukkig niet vet. Hij is niet goedkoop maar wel absoluut de moeite waard om even te bekijken, ik ben fan!

KMS Moist Repair revival crème

Heb je lang haar dat snel statisch is en waar je na het douchen met geen mogelijkheid doorheen komt? Dan is de KMS Moist Repair revival crème mijn aanrader voor jou. Al drie jaar is dit mijn favoriete product en ik heb nog niets gezien dat het kan evenaren. Waarom ik zo’n fan ben? Dit product doet alles wat ‘ie belooft. Het is een goede moisturizer, mijn haar is direct doorkambaar (zelfs na zwemmen in chloorwater) en in de winter is het veel minder springerig. Sinds ik deze crème gebruik is mijn haar bijna nooit statisch meer.
KMS Moist Repair revival crème

H&m Pre shampoo olie

Het product dat mij het afgelopen jaar het meest verbaasd heeft is de H&M Pre shampoo olie. Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op Hennes en Maurits. Ik kom er regelmatig en mijn kledingkast hangt vol met dit merk. Maar beauty producten? Nehhhhh. Tot ik deze pre shampoo olie uit de Conscious lijn voor de grap probeerde. De ingrediënten uit dit masker (avocodo-olie en zoete- amandelolie) zijn biologisch gecertificeerd en maken mijn haar heerlijk zacht. Je brengt het een uurtje voor je je haar gaat wassen aan, doet ondertussen gewoon je ding en na het douchen heeft je haar een oppepper gehad.

Lipikar Baume AP

Tot slot het minst sexy maar wel beste product voor iedereen die last heeft van een droge huid. De Lipikar Baume AP bodylotion van La Roche Posay is zó fantastisch! Ik heb het afgelopen jaar meerdere blogs over dit merk geschreven omdat ik er mega enthousiast over ben. Ik vind het stiekem dan ook best jammer dat deze blogs eigenlijk helemaal niet zo goed bekeken worden. Waarschijnlijk omdat de producten niet zo spannend zijn? Toch, geloof me: it works! La Roche Posay is één van mijn favoriete merken als het om huidverzorging gaat. Heb je een eczeemhuid of een baby met een gevoelige huid? Probeer het! Deze blogpost is trouwens niet gesponsord, het werkt gewoon als een tierelier.
Lipikar Baume AP

Zes producten, mijn zes best beauty buys. Ik heb zo ontzettend veel mooie, nieuwe merken mogen ontdekken dat het super lastig was om er maar zes uit te kunnen kiezen. Natuurlijk zijn er nog veel meer die hier prima tussen pasten maar deze zijn mij het meest bij gebleven en maakten wat mij betreft het best hun beloftes waar. En dat is waar het voor mij om gaat.

Zit er een product tussen dat jij hebt gebruikt? Wat is jouw Best Beauty Buys 2017?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. 27 december 2017 / 06:16

  Jaaaa, de Vichy Mineral 89 booster, I hear you! Ook ik vind dat echt één van de pareltjes van 2017. Te lekker en al vrij vlot onmisbaar!

 2. VWillemse
  27 december 2017 / 06:54

  Ik ben ook een groot gebruiker van La Roche Posay Lipikar AP+ echt een top merk/product.
  Net als de Vichy 89 mineral, wat een ontdekking, ben er ook echt zo blij mee.
  Dermalocica is ook 1 van mijn favorieten merken, zo fijn en mijn huid knapt er altijd weer van op.
  Alleen jammer dat het zo scheeuwend duur is.
  Ook KMS vind ik een super merk, ik ken deze balsem niet, masr gebruik wel andere producten met veel plezier van dit merk.
  Decleor zou ik heel graag eens proberen, nu blijft allen de H&M haar creme nog over geloof ik ;-p ik neem eigenljk nooit de tijd voor maskertjes voor gezicht of mijn haar , maar op zich ziet deze er ook fijn uit.
  Mooie lijst met favorieten !!!

 3. 27 december 2017 / 07:34

  Mooi lijstje. Ben nog steeds benieuwd naar de Vichy.

 4. 27 december 2017 / 10:53

  Ja, Vichy heeft mij ook zo verrast!
  De pre shampoo olie vind ik reuze interessant, ik heb net je review gelezen, ga ik onthouden!

 5. 27 december 2017 / 13:01

  Bij mij zal ook de skinbooster van Vichy een ereplaats krijgen, ben aan mijn 2e fles bezig, zalig spul

 6. 27 december 2017 / 13:31

  Ik heb ook best veel nieuwe merken mogen ontdekken en dat is heel erg lastig haha.

 7. 27 december 2017 / 15:28

  De crèmes van La Roche-Posay vind ik altijd erg fijn.

 8. 27 december 2017 / 16:55

  Ik kan helaas niet meepraten, want ik heb er geen 1 in mijn handen gehad.

 9. bychristiana
  28 december 2017 / 08:09

  Dermalogica is eigenlijk een merk waar ik nog niet zo bekend mee ben. Ik ben dan ook benieuwd naar de Dermalogica Intensive Moisture Balance. De Vichy booster heb ik zelf ook gebruikt (en opgemaakt, en inderdaad; als beautyblogger zegt zoiets heel wat natuurlijk;-)). Van La Roche posay vind ik de zonbescherming altijd heel erg prettig om te gebruiken.

 10. 28 december 2017 / 11:04

  Vichy werkt voor mij niet zoals ik gehoopt had helaas. Dermalogica is wel een topmerk en werkt super voor mijn huid !