Budgetweek | Betaalbare must have make-up

Budgetweek | Betaalbare must have make-up

Tijd voor deel 2 van de budgetweek op Beautyopinie! Ik laat je een aantal van mijn favoriete make-up producten zien die ik bijna elke dag gebruik en die ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn. Kijk je mee?

Betaalbare must have make-up

Trend it up Expert fixing spray

Mijn eerste favoriet die ik je vandaag wil laten zien kocht ik in Duitsland, bij DM. Trend it up is het huismerk van deze drogisterij en heeft echt hele fijne producten! Helaas dus niet heel makkelijk verkrijgbaar als je niet in de grensstreek woont, maar mocht je eens in de buurt zijn, check dan de Trend it up Expert fixing spray. Deze spray heeft een fijne nevel, ruikt mega luxe en doet zijn werk goed. En dat voor €4,45. Do I need to say more?
Trend it up Expert fixing spray

Catrice made to stay foundation*

Catrice is denk ik toch wel het meest voorkomende merk in mijn make-up collectie, dus natuurlijk ontbreekt ze ook niet in deze blogpost! De Catrice made to stay foundation blijft (helemaal in combi met de fixingspray) zitten als een huis en de kleur is perfect voor mij. Voor veel van jullie schat ik zo in want de verkrijgbare kleuren zijn lekker licht. Voor nog geen 7 euro vind ik dit een aanrader als je op zoek bent naar een mooie natuurlijke foundation die goed blijft zitten.
Catrice made to stay foundation

Catrice Eyebrow set

Als je dan toch bij het Catrice schap staat, check dan ook even dit wenkbrauwpoeder. In mijn blogpost ‘Weg met de lelijke wenkbrauw‘ vertelde ik je dat mijn favoriete merk wenkbrauwtools Anastasia is. Ik gok dat dat ook niet zo snel gaat veranderen maar dit betaalbare wenkbrauwkitje van Catrice komt dicht in de buurt en is véél goedkoper. Laatst kocht ik deze set voor de zoveelste keer opnieuw en ik ben blij dat Catrice de kit nog steeds in haar assortiment heeft. Hij kost nog geen 4 euro, bevat 2 naturel kleuren én spiegel, pincet en borsteltje. Perfect!
Essence wenkbrauwpoeder

Catrice Glam & Doll Super Black Waterproof Liner*

Oh, en check ook even de Catrice Glam & Doll lijn. Niet alleen de mascara’s zijn super fijn, ook deze eyeliner is top! Hij blijft goed zitten, is lekker zwart en doet wat ‘ie moet doen. En dat voor €3,39.
Catrice Glam & Doll

NYX oogschaduw en blush

Last but not least: twee tijdloze en onmisbare klassiekers van NYX. Afgelopen week kocht ik Lace Dentelle, in mijn ogen dé perfecte nude kleurige oogschaduw. Toen ik thuiskwam bedacht ik me alleen dat ik ‘m volgens mij al eens eerder had gezien. En ja hoor, dit was exact dezelfde kleur als die ik bijna dagelijks gebruik haha. Stom toch? Ach zo erg is het niet, hij is inderdaad perfect en nu heb ik vast een back up haha.

De blush op deze foto is Taupe, misschien heb je deze wel eens eerder voorbij zien komen? Taupe is dé onder beautybloggers veel besproken blush. Taupe is namelijk vrij koel van kleur en daardoor heel geschikt om te shapen. Ik kocht deze blush afgelopen zomer op Mallorca en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Aanradertjes hoor, deze producten zijn onmisbaar!

Als er één make-up product is waar jij niet zonder kunt, welke zou dit dan zijn?

Producten met een * heb ik gekregen van een bedrijf of merk. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

19 Reacties

 1. 7 december 2017 / 05:11

  Dank voor de tip voor de Trend It Up spray. Die komt op mijn DM lijstje. Als ik ergens niet mee zonder zou kunnen dan is het eyeliner en eyeshadowbase. Maar laat me alsjeblieft niet kiezen tussen die twee! 🙂

 2. 7 december 2017 / 05:37

  Mooie budget proof producten.

  Ik kan niet zonder mascara.

 3. VWillemse
  7 december 2017 / 06:22

  Mooie budget producten.
  Vooral de blush van NYX wil ik een x proberen.

 4. bychristiana
  7 december 2017 / 08:54

  Ik vind dat wenkbrauw setje er echt goed uitzien, volgens mij is dat ook een perfecte kleur voor mij. Daar ga ik gauw eens naar kijken. Ik ben zelf enorm fan van de round lipsticks van NYX.

 5. 7 december 2017 / 09:32

  Zien eruit als fijne producten! Eigenlijk heb ik ze nog geen van allen geprobeerd. The Ordinary is ook een aanrader voor budget foundation!

 6. 7 december 2017 / 11:13

  Ik denk dat ik niet zonder mascara zou kunnen, heel simpel eigenlijk. Al moet ik zeggen dat een mooie gevulde wenkbrauw ook heel veel voor mijn gezicht kan doen!

 7. 7 december 2017 / 11:29

  De Catrice foundation is echt geweldig! Hier in huis is een hoop budget make-up te vinden. Essence en Catrice kopen mijn dochters ook graag, en is ook bijzonder goed van kwaliteit! Eigenlijk vind ik budget make-up stiekem ook veel leuker om te kopen.

 8. 7 december 2017 / 11:37

  Wat een fijne producten allemaal. Veel ken ik er wel! Ik vind voornamelijk de eyeliner van Catrice erg fijn.

 9. 7 december 2017 / 11:53

  De Catrice foundation schijnt inderdaad heel goed te zijn! Heb ‘m zelf nog nooit uitgeprobeerd, maar wil ik wel nog een keer gaan doen. Mascara zou toch wel het product zijn wat ik zou kiezen als ik maar één ding mocht houden, dat kan echt je hele uitstraling veranderen! 🙂

 10. 7 december 2017 / 14:15

  Oeh, die trend it up spray zet ik op mijn lijstje! Vorige week nog bij de DM geweest, en toen heb ik een contour-kitje van trend it up meegenomen (eigenlijk alleen voor de donkerste kleur, haha). Ik ben erg benieuwd naar de foundation van catrice, fijn dat er veel lichte kleurtjes zijn. Die heb ik ook nodig!

 11. 7 december 2017 / 15:24

  Ik vind de Catrice eyeliner ook zo’n topper! De foundation is ook heel fijn, maar helaas is de kleur die ik ontving net mijn kleur niet. Na mijn verhuizing maar eens op zoek naar de juiste kleur!

 12. 7 december 2017 / 15:36

  Ben benieuwd naar die fixing spray. Ga volgende week naar de dm ga die ook een meebrengen dan

 13. 7 december 2017 / 15:55

  Die eyebrow set van Catrice gebruik ik ook. Als ik weer eens bij de DM ben, dan ga ik zeker even een kijkje nemen bij de fixing spray van Trend it up.

 14. 7 december 2017 / 17:06

  NYX taupe is echt mijn favoriet ooit. Ik gebruik de blush én oogschaduw in die kleur (de laatste voor m’n wenkbrauwen). Ik ga echt protesteren als ze die ooit uit het assortiment willen halen hahaha

 15. 7 december 2017 / 17:41

  Ik was nog op zoek naar een betaalbare maar goede foundation! Die ga ik even kopen dit weekend 🙂

 16. 7 december 2017 / 18:23

  Leuke tips! Grappig om te lezen, de made to stay foundation was voor mij dus echt helemaal niks. Op een of andere manier wil die niet goed pakken op mijn huid. Terwijl ik regelmatig een hele matte foundation gebruik van catrice en die wel zit als een huis! Jammer dat ik de tip van deze fixing spray niet had gelezen voor ik naar Duitsland ging 😉 Die NYX nudes zijn echt prachtig trouwens!

 17. 7 december 2017 / 18:34

  Ik hou van budget! En vooral NYX is mijn holy grail qua make-up!
  Catrice en ik gaan nog niet samen, op de een of andere manier lijken we niet voor elkaar bestemd.

 18. 10 december 2017 / 13:17

  Leuk, jouw budgetweek!
  Dat wenkbrauwsetje is zeker de moeite waard. Niet zo een roodbruine kleur, maar mooi koel.
  Ik hou best van high end make-up maar eigenlijk zou je eerst gewoon bij de budgetproducten moeten kijken.
  Het is net zoiets als naar de Blokker gaan en dan toch eerst even bij Action kijken, soms scheelt dat gewoon veel te veel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.