Nieuw getest | Biodroga Blue Orchid vliesmaskers

Biodroga Blue Orchid vliesmaskers

Het leukste aan bloggen vind ik denk ik wel het ontdekken van nieuwe, mooie beautymerken. Zo ontdekte ik laatst Biodroga en de blauwe orchidee vliesmaskers van dit merk. Die wilde ik je laten zien!

Biodroga

Ken jij het merk Biodroga al? Eerlijk gezegd kende ik het tot een paar weken geleden nog niet. Zonde, want het is volgens mij een heel mooi merk. Althans, mijn eerste ervaringen met het merk zijn goed dus ik ben benieuwd naar de andere producten van dit merk dat zegt innovatieve oplossingen voor huidproblemen te bieden. Mijn huidprobleem? Het schreeuwt om vocht, vocht en nog meer vocht. Ik was dan ook blij toen ik deze Biodroga maskers ontving die gemaakt zijn om de vochtarme huid een oppepper te geven.
Ervaringen Biodroga

Mijn ervaringen met de Biodroga Blue Orchid vliesmaskers

De Biodroga Blue Orchid vliesmaskers zijn, net zoals de meeste sheetmasks trouwens, per stuk verpakt en dat vind ik ontzettend handig. De verpakking is clean en scheurt heel makkelijk open. Zelfs als je onder de douche staat hoef je niet moeilijk doen, met natte vingers krijg je ‘m nog open. Normaal gesproken zijn de Biodroga Blue Orchid vliesmaskers per 5 stuks verpakt en daar betaal je dan €62,50 voor. Één masker kost dus €12,50 en daarmee valt Biodroga in het wat hogere segment. Goedkoop zijn de maskers namelijk niet.
Review biodroga

Als ik kijk naar de ingrediënten zie ik water, glycerine en hoog in de lijst vind ik ook een aantal sterke vochtinbrengers terug. In het eerste deel van de INCI lijst staat ook Vanda coerulea extract, dat is de orchidee! Opvallend vind ik ook Hyaluron, vijg extract en gist extract. Veel mooie ingrediënten waar mijn huid blij van wordt! Helaas zie ik ook benzyl alcohol staan, wat ik dan weer een beetje jammer vind. Tot slot bevatten deze maskers ook parfum.
Review Biodroga Blue Orchid vliesmaskers

Om de maskers zit een plastic laagje waardoor je ze makkelijk aan kunt brengen. Het masker zelf is wat aan de natte kant maar de druppels die eraf vallen smeer ik gewoon lekker uit over mijn hals en decolleté. Krijgen die gelijk ook een hydratatie boost! Geadviseerd wordt om het masker een minuut of 10 in te laten trekken en daarna kun je eventuele restjes gewoon inmasseren in je huid. Mijn huid voelt direct zacht aan en een dagcrème is niet meer nodig. Fijn!

Ken jij het merk Biodroga? En gebruik jij vaak sheet of vliesmaskers?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 1 februari 2018 / 05:28

  Ik heb deze toevallig gisteren ontvangen en ben echt ontzettend benieuwd wat het voor mijn huid gaat doen!

 2. 1 februari 2018 / 06:34

  Ik kende het merk ook niet maar het klinkt als fijne maskers

 3. 1 februari 2018 / 07:57

  Klinkt heerlijk, de samenstelling sluit helemaal perfect aan aan mijn wensen. Ik heb namelijk net als jij een vochtarme huid.

 4. 1 februari 2018 / 08:34

  Super leuke review Natascha! Fijn dat je het masker lekker vond! Binnenkort komt er weer een nieuw masker uit met witte truffel, die ga je ook heel fijn vinden denk ik 🙂

 5. 1 februari 2018 / 17:33

  Fijne review. Ik zag ze al bij een andere blogger, echter zonder foto van het masker zelf en daar ben ik toch ook benieuwd naar.
  Ik gebruik graag vliesmaskers.

  • Natascha
   Auteur
   9 februari 2018 / 12:19

   Hoi Dot, het klopt inderdaad dat je die 2 niet 1 op 1 kunt vergelijken. Benzyl alcohol is een geurstof en wel één van de alcoholsoorten die ik liever niet terug zie in mijn producten. Vandaar dat ik het belangrijk vond om hem in deze blogpost te benoemen. Het is wat mij betreft geen goede, vette alcoholsoort waar ik geen problemen mee heb (zie ook de link waarnaar ik verwijs).