Birkenstocks | Haat of liefde?

Birkenstocks Haat of liefde

Sommige kledingstukken vind je fantastisch óf je haat ze. Uggs bijvoorbeeld. Of Birkenstocks. In beide gevallen ben ik zo iemand die ze fantastisch vind! Waarom vertel ik je vandaag want ik ben compleet in love met deze nieuwe rosé gouden Birkenstocks.

Team Birkenstocks

Ik beken direct dat ik bij team Birkenstocks hoor. Het is alweer járen geleden dat ik mijn eerste paar kocht, op aanraden van mijn fysiotherapeut. In de zomer loop ik namelijk graag op slippers of open sandalen en da’s natuurlijk niet altijd even goed voor je rug. Daarom moest ik volgens hem dan ook aan de Birkies. Há dé eerste reden dat ik deze slippers draag! Je moet ze wel even inlopen (bij een nieuw paar krijg ik gegarandeerd blaren) maar daarna kun je letterlijk een heel eind vooruit.

Haat of liefde?

Toch krijg ik regelmatig opmerkingen van vriendinnen dat ze écht niet meer kunnen. Onzin natuurlijk! Ten eerste moet je vooral dragen wat je zelf leuk vindt en ten tweede; er zijn zoveel leuke modelletjes te koop. Het standaard ‘tussen je tenen’ model vind ik eerlijk gezegd ook een beetje suf maar de enkele of dubbele banden over de wreef van je voet zijn harstikke hip!

Het model met de dubbele band is het type ‘Arizona’ en stond hoog op mijn wensenlijstje voor aankomende zomer. Toen ik ze bij OTTO in het rosé goud zag was ik dan ook direct om; liefde!

birkenstocks arizona rose gold

Inmiddels zijn deze beauties mine en draag ik ze veel. Ze lopen heerlijk, zijn goed voor je voeten en in deze kleur bovendien helemaal niet suf. Ergens in een online shop zag ik ze onder de categorie sloffen, en zo voelt het absoluut. Hippe slofjes voor de zomer!

Wat vind jij van Birkenstocks? Hoor je bij team haat of team liefde?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments

 1. 20 mei 2020 / 04:36

  Ik vind ze superleuk! En zitten heerlijk. Ik heb de tussen de teen versie, zou het liefst een paar als de jouwe dragen. Maar daar kunnen m’n voet/tenen helaas niet tegen! 🙁

 2. 20 mei 2020 / 04:51

  Ik hoor bij team ‘heb er niets mee’, haat vind ik een te groot woord. Maar ik vind vooral dat iedereen lekker moet dragen waar hij of zij zich fijn bij voelt, dus van mij zul je nooit horen dat iets niet kan. Ik vind dit trouwens voor Birkenstocks wel een mooie variant 🙂

 3. Lesley
  20 mei 2020 / 04:57

  Yes yes! Ik hou er ook van! Dit model is ook echt supergaaf

 4. 20 mei 2020 / 06:09

  Ik vind deze er eigenlijk wel mooi uitzien hoor, en zeker met die gezellig roze gelakte nageltjes! Ik heb zelf geen ervaring met Uggs en ook niet mer Birkenstocks maar qua schoenen ga ik meestal wel voor comfortabel boven mooi (ja, echt!) 😉

 5. VWillemse
  20 mei 2020 / 07:25

  Haha ik snap het, zelf moest ik nml écht wel even over n drempel om ze voor het eerst te dragen.
  Ik ging voor de Arizona’s in all black en sinds dien ben ik om.

 6. 20 mei 2020 / 07:50

  Leuk met een dubbele gesp! Ik heb zelf ook Birkenstock sandalen, maar dan met een enkele gesp en rosé gouden print (lekker bling bling haha). Ik loop er sinds we thuiswerken bijna dag en nacht op. Voor mijn dochter kopen we elk jaar teenslippers van Birkenstock. Die zitten heerlijk, zijn er ook in leuke prints en kleuren en geven toch meer steun dan gewone badslippers.

 7. 20 mei 2020 / 08:11

  Ik moet kennen: ik heb er nog nooit op gelopen. Ik loop eigenlijk nooit op slippers

 8. ilse
  23 mei 2020 / 19:49

  liefde 100% heb nu weer zwarte lak!