Black Friday | Zalando beauty en kleding wishlist

wishlist black friday zalando

Nog precies 6 weken en dan is het Black Friday 2020. Dé dag van het jaar die menig shopaholic in haar agenda heeft staan vanwege alle kortingsacties op die dag. Benieuwd wat er op mijn beauty en kleding wishlist staat?

27 november 2020: Black Friday

Black Friday, staat die dag in jullie agenda omcirkeld? In de mijne niet eerlijk gezegd. Ik vind de kortingen in Nederland namelijk een beetje zuinig. Ook zie je veel winkels die een paar dagen eerder toevallig net hun prijzen verhogen. In Amerika is Black Friday zó anders, daar loont het écht de moeite en zorgt zelfs voor enorme chaos in de winkels.

En toch heb ik een Black Friday wishlist haha. Of beter gezegd; een lijstje met mooie najaarskleding, schoenen en fijne beautyitems die ik graag nog aan mijn garderobe toe zou voegen. Ik heb ze allemaal gevonden via Zalando. Lekker makkelijk online te bestellen. Omdat ik ze toch nodig heb en elke korting dan meegenomen is. Of (net als Black Friday) als start van het begin van het seizoen van de Kerstaankopen.

Deze kledingitems

Een item dat ik echt al héél lang probeer te scoren; een lange jurk die me mooi staat. Dé jurk heb ik nog niet gevonden maar deze van Vila komt dicht in de buurt, die wil ik bestellen om te kijken hoe ‘ie staat! Veromoda heeft een speciale Kerstrok in haar collectie en die vind ik ook super mooi. Ik snap trouwens niet goed waarom hij de naam Christmas skirt heeft gekregen, deze kan elke andere dag van het jaar toch ook? Bijvoorbeeld met een zwarte trui van hetzelfde merk, staat ook tof over de jurk! Helemaal in combinatie met een paar laarzen van Shabbies Amsterdam. Daar heb ik mijn zinnen jaren geleden al op gezet maar ik vind ze zo duur…. Misschien is er dit jaar tijdens Black Friday wel een goede deal?

En deze beautyproducten

Een merk dat ik graag wil ontdekken is 3ina en ik zag dat Zalando dit tegenwoordig ook verkoopt. De producten klinken veelbelovend, zijn clean en bovendien lekker betaalbaar. Zal ik ze eens bestellen en reviewen? Dan bestel ik direct nieuwe skincare van Pixi, al mijn producten zijn namelijk op. Nu alleen nog hopen op een goede Black Friday deal!

Houd jij Black Friday aanbiedingen in de gaten?


Dit artikel is ontstaan vanuit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 16 oktober 2020 / 08:38

    Die jurk is echt ontzettend leuk! Ik vind Black Friday hier in Nederland een grote afknapper. Een week later zijn er exact dezelfde aanbiedingen, haha.

  2. 17 oktober 2020 / 06:27

    Oeh nee eigenlijk niet, ik vind de aanbiedingen ook vaak maar zo-zo en ik wacht meestal liever op de sale die na de kerst begint;-)

  3. 19 oktober 2020 / 12:23

    Leuke tips, ben fan van de bruine laarsjes! En ook de Pixi producten vind ik heerlijk!