Parfum en geurkaarsen van Bon Parfumeur

Bon Parfumeur review

Kennen jullie Bon Parfumeur al? Een merk dat parfums verkoopt die je kunt mixen en matchen en bovendien los van elkaar kunt dragen? Ik vertel er je graag meer in deze Bon Parfumeur review en laat je direct een bijzondere geurkaars van gerookte zwarte thee, wormwood en berkenbast zien.

Bon Parfumeur review

Bon Parfumeur komt uit Frankrijk en de geuren van dit merk zijn geïnspireerd op de gelijknamige community: gedurfde, creatieve artiesten en die hun eigen individualiteit met zelfverzekerdheid en authenticiteit uitstralen. Het merk gebruikt alleen ruwe materialen en zoveel mogelijk natuurlijke producten. Op dit moment verkopen ze 28 verschillende geuren, verdeeld over drie collecties. In zowel de categorieën parfum, body en geurkaarsen.

Alle parfums hebben een driecijferig nummer en zijn onder te verdelen in olfactorische families. Bon Parfumeur raadt je aan om twee of drie geuren met elkaar te combineren. Op die manier kun je je eigen unieke geur samenstellen die perfect bij je past. Maar een geur op zichzelf dragen kan natuurlijk ook.

002 bon parfumeur
002 behoort tot de cologne familie
parfum om te layeren

Bon Parfumeur Paris 002

Het scala van Bon Parfumeur is zo onwijs breed dat ik een keuze maken nog best lastig vond toen ze mij vroegen of ik een geur wilde uitproberen. Uiteindelijk vond ik mijn match in geur nummer 002. Een frisse geur met oranje bloesem, witte bloemen, jasmijn, musk, amber en bergamot.

Hij is fris, bloemig en zacht en daarom perfect voor de lentemaanden die eraan komen. Voor deze flacon van 100ml betaal je €82. Je koopt de producten van dit merk bij grote ketens als Bijenkorf of Sissy-boy maar ook bij talloze kleine boetiekjes.

Bon Parfumeur Paris 002 review

Nieuw! Bon Parfumeur geurkaars 04

Gerookte zwarte thee, Wormwood en Berkenbast

Naast parfums verkoopt het merk ook geurkaarsen. Afgelopen week hebben ze een nieuwe gelanceerd, Candle 04. Deze geur is een creatie van gerookte zwarte thee, Wormwood en berkenbast. In eerste instantie is dat niet een geuromschrijving die me direct aansprak maar whoooo, deze geur is lekker!

Bon-Parfumeur-geurkaars-04-review

Hij heeft iets verrassends, een spannende geur die je niet vaak tegenkomt. Eerst ruik je de rokerige zwarte thee maar dan komt er langzaam wat frisheid en warmte voorbij. Absoluut iets wat je geroken moet hebben en ook perfect is om cadeau te geven. De geurkaarsen van Bon Parfumeur bevatten 180 ml inhoud en kosten €40,95.

bon parfumeur ervaringen

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 16 februari 2022 / 08:53

  Ik kende dit merk nog niet, maar ben heel benieuwd geworden. Sowieso brand ik graag geurkaarsen, meestal van Yankee Candle en zou wel willen afwisselen maar heb tot nu toe nog geen andere kaarsen gevonden die hieraan kunnen tippen. Wie weet kan Bon Parfumeur dat wel . Vlakbij mijn werk zit een Sissy Boy, ga daar binnenkort even langs om te kijken of ze de kaarsen/geuren van dit merk verkopen. De geur die je hebt uitgezocht lijkt me qua geurnoten ook heerlijk!

 2. 16 februari 2022 / 12:48

  Klinkt als een fijne geurkaars! Ik brand de laatste tijd steeds vaker kaarsen, dit maakt me weer erg enthousiast.

 3. 16 februari 2022 / 17:03

  Ik ben helemaal fan van geurkaarsen, zeker in de winter brandt er hier eentje elke avond. Nu toch superbenieuwd geworden naar deze geur!!

 4. 20 februari 2022 / 09:03

  Ik heb jaren geleden ook eens een parfum van Bon parfumeur gehad en ik weet nog dat ik die toen erg lekker vond. Ik wist trouwens niet dat ze ook geurkaarsen hadden. Ik moet zeggen dat de geur me eigenlijk ook niet zo aanspreekt, net zoals wat jij dus in eerste instantie ook had. Wel leuk dat de geur dan toch goed uitpakt.