Budgettip! | Shampoo zonder parfum voor kindjes

alverde sensitive baby shampoo zonder parfum

Ben jij op zoek naar een fijne shampoo zonder parfum of andere overbodige ingredienten die ook nog eens betaalbaar is? Dan heb ik vandaag denk ik een leuke tip voor je. Ik ontdekte de Alverde Sensitiv waslotion & shampoo en daar ben ik heel enthousiast over.

Alverde naturkosmetik bij DM

Al sinds haar geboorte gebruik ik voor Tess geen andere shampoo dan de extra zachte Zarqa babyshampoo. Tess heeft een super gevoelige huid en daarom koop ik voor haar geen producten met parfum. De babyshampoo van Zarqa is fijn in gebruik én ruikt, ondanks dat er geen parfum in zit, lekker. Het enige nadeel is dat ‘ie niet goedkoop is. Toen ik in Duitsland bij de DM nagenoeg dezelfde shampoo spotte, maar dan van het merk Alverde én een stuk goedkoper, nam ik ‘m dan ook mee.
Shampoo zonder parfum voor kindjes
Als ik kijk naar de ingredientenlijst zie ik bovenaan water en coco-glucose, wat een natuurlijke en super milde reiniger is. Verder bevat ‘ie glycerine, natuurlijke alcohol (dat is het enige nadeel), het verdikkingsmiddel Xanthan Gum, verzachtende kamille extract, sheaboter, de natuurlijke vochtinbrenger sodium lactate, de super milde reinigers sodium cocoyl glutamate en disodium cocoyl glutate en het natuurlijke levulinic acid.
baby sensitive shampoo review
review alverde babyshampoo zonder parfum

Doordat de shampoo geen parfum bevat ruikt ‘ie heel neutraal. Geen sterke parfumlucht maar wel een subtiel vleugje kamille. Ik vind ‘m fijn in gebruik. Hij prikt niet in de ogen, schuimt licht en maakt goed schoon. Bovendien reageert Tess haar super gevoelige huid reageert er helemaal niet op. En dat voor €2,45.
fijne babyshampoo zonder parfum

Als ik weer in Duitsland ben sla ik zeker nog een fles in, dit is een hele fijne shampoo zonder parfum voor kindjes en ook nog eens lekker betaalbaar! Sowieso is het merk Alverde het bekijken waard als je eens bij een DM drogisterij bent, ze hebben veel fijne, natuurlijke producten die ook nog eens niet duur zijn.

Ken jij het merk Alverde?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 6 januari 2019 / 19:13

  Wat fijn dat dit een goede vervanger is voor die duurdere! Het lijkt me een ideaal product voor kleintjes met gevoelige huid.

 2. Nancy Baten
  6 januari 2019 / 21:04

  Ik moet echt nodig eens een x naar de dm. Nog nooit geweest!

 3. ByChristiana
  7 januari 2019 / 10:29

  Ik heb er nooit van gehoord maar ik kom dan ook nooit bij de DM. Fijn is dat dan he, dat je zo’n super betaalbaar alternatief voor een favoriet product tegen komt.

 4. petracupcake
  8 januari 2019 / 20:35

  Handige tip, bedankt!