Business outfit | Work hard, Play hard

Business outfit | Work hard, Play hard

Vandaag wil ik je graag dé outfit laten zien die ik voor de bruiloft van mijn nichtje kocht en gelijk ideaal is voor alle sollicitatiegesprekken die ik de afgelopen weken gevoerd heb. Kijk je mee?

Eens iets anders dan een jurkje.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een outfit post online slingerde, dus ik vond het weer hoog tijd worden! Ik kocht deze outfit eind september toen wij met de hele familie in Duitsland op zoek gingen naar een outfit voor de bruiloft van mijn nichtje. Ik wilde deze keer geen standaard jurk die ik daarna toch nooit meer zou dragen, dus ik ging voor een nette maar super comfy pantalon van s. Oliver. Een keuze waar ik achteraf nog blijer mee ben aangezien de bruiloft voor ons toch nét even wat minder feestelijk was. En ik droeg dan wel geen jurkje, ik kreeg toch veel complimentjes over mijn outfit!

Als ik deze outfit zonder blazer draag is hij heel zwierig, luchtig en feestelijk. Met mijn witte colbert van H&M, die ik afgelopen zomer kocht, krijgt de outfit ineens een heel andere touch. Het is mijn favoriete outfit om in te solliciteren. Ziet er best zakelijk uit zo toch? En het is niet voor niets mijn favo outfit. De broek is zó zacht dat het is alsof ik mijn pyjamabroek nog aan heb. Super comfy en ik voel me er goed in!

Van top tot teen, gehuld in s. Oliver

Naast de kleding van s. Oliver staat hier sinds kort ook het SO PURE parfum te pronken. Een geur die mij enorm aanspreekt omdat ‘ie heel draagbaar is. Ik kan me bijna niet voorstellen dat er meiden zijn die deze geur niet kunnen waarderen. De geur versmelt subtiel met je huid en heeft citrustoetsen in haar topnoot. Denk daarbij de groene klimop en de fruitige frisheid van appel verenigd met bloemige accenten en kasjmierhout. Yum, perfect om naar kantoor te dragen.

Alsof het nog niet genoeg is kan ik de geur ook combineren met de geparfumeerde deodorant. Niet slim om te gebruiken net na het scheren want hij bevat alcohol en dat doet… au haha. Er zit gelukkig geen aluminiumzout in en dat vind ik een dikke plus. Hij versterkt de parfum en ik gebruik hem ook graag als opfrisser gedurende de dag. Heerlijk!
S. Oliver

En zo is mijn nieuwe favoriete outfit dus compleet. Ik vind s. Oliver een prachtig merk waar je goed terecht kunt voor zakelijke én casual outfits. Ik kocht de kleding in Duitsland maar je kunt de kleding ook gewoon bij Zalando bestellen. Maar laat ik nu net toevallig morgen weer gaan shoppen in Duitsand hihi. Op zoek naar een nieuwe back to work outfit misschien? Of ik iets te vertellen heb? Misschien wel hihi, ik vertel het je snel!

Complete outfit:
Blazer: H&m
Broek: S. Oliver
Blouse: S. Oliver
Schoenen: H&M

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties

 1. 1 december 2017 / 05:53

  Mooie outfit zeg! Staat je ook heel erg goed! Benieuwd ook naar het geurtje

  • Natascha
   Auteur
   1 december 2017 / 19:53

   Dank je wel Jolanda! Het geurtje is echt een aanrader, ook lekker betaalbaar!

 2. 1 december 2017 / 06:33

  Nou, nooit geweten dat S. Oliver dus ook van die leuke kleding had! Ja, ik wist natuurlijk wel dat ze kleding hadden, maar ik had me er dus nooit zo in verdiept. Dit is een outfit die ik ook zo aan had kunnen trekken. Super classy.

  • Natascha
   Auteur
   1 december 2017 / 19:53

   Dat wist ik dus ook niet 😉 Maar het is echt een prachtig merk. En dank je wel voor het mooie compliment, we hebben inderdaad volgens mij wel een beetje dezelfde stijl hihi

 3. 1 december 2017 / 06:42

  Prachtige chique outfit!!! Staat je goed.

 4. 1 december 2017 / 08:00

  Super leuke outfit! Inderdaad ideaal voor op een sollicitatie of naar werk! Chill dat je weer naar Duitsland gaat! Veel plezier bij de DM!

 5. 1 december 2017 / 09:05

  Hele mooie outfit, het staat je echt prachtig! Nu wil ik ook zo’n soort broek!

  • Natascha
   Auteur
   1 december 2017 / 19:51

   Dank je wel! haha en ik zou echt even kijken want het voelt alsof je een pyjama draagt 😉

 6. 1 december 2017 / 11:31

  Leuk ingespeeld samen met het geurtje! Ik ben zooooo benieuwd naar je nieuws 😉 😉

 7. 1 december 2017 / 16:59

  Wat een mooie outfit! Inderdaad erg handig om het zo te combineren ipv een jurk die twee keer per jaar de kast uit kan 🙂

 8. 1 december 2017 / 19:42

  Hele mooie broek, de uitloop van de pijpen valt echt heel mooi!

  • Natascha
   Auteur
   1 december 2017 / 19:50

   Dank je wel! Ja, dat vind ik ook het mooist aan die broek.

 9. 1 december 2017 / 20:22

  Ooooh wauw wat sjiek! Ik durf niet op hakken te lopen, maar vind het altijd bij andere dames zo mooi staan. Als ik een baas was, dan nam ik je aan. Ik zie je zo een vergadering leiden en of iets organiseren!