Cadeautips | 9 mooie en betaalbare make-up producten

Cadeautips | 9 mooie en betaalbare make-up producten

Zoek je nog mooie én betaalbare make-up cadeautjes voor de feestdagen? Dan heb ik vandaag wat leuks voor je. Ik laat je namelijk 9 producten zien die de moeite waard zijn. Kijk je mee?

Cadeautips voor vrouwen die van make-up houden

Als er één budgetmerk is waarvan ik al heel wat lipsticks heb versleten dan is het wel Essence. Een tijdje geleden liet ik je al de leuke Velvet matte lipsticks zien die prachtig zijn. Gebruik jij liever lipstick met een glansje? Kijk dan eens bij de colour up! shine on! lipsticks. Deze lipsticks hebben een zware huls die er super luxe uitziet. De lipstick heeft een hele zachte textuur die heerlijk is in de winter. Er zijn twaalf kleuren verkrijgbaar waaronder zachte nude tinten maar ook helder roze. Een leuk cadeautje!

Weet je waar ik direct aan denk als ik me mijn make-up look voor de Kerstdagen voorstel? Glitter nagellak! Dit maakt elke feestoutfit af en vind ik dan ook een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een prijzenspel. Deze van Essence is super mooi, betaalbaar en ook nog eens bijzonder omdat het een peel-off substantie is.

Make-up zusje Catrice heeft deze #Insta To Go Blur Stick in haar assortiment, een aanrader voor elke drukke vrouw als je het mij vraagt. Deze stick verwijdert kleine oneffenheden zoals fijne lijntjes en rimpeltjes en maakt je huid instant egaal en glad. Super handig voor onderweg!

In een lijstje met cadeautips voor vrouwen die van make-up houden mogen natuurlijk eigenlijk geen make-upkwasten ontbreken. Alleen, tsja dat is dan vaak weer geen betaalbaar cadeautje. Een ideale middenweg zijn de mini kwasten van Real Technique. De Real Techniques kwasten zijn super goed van kwaliteit en in mini-uitvoering ook nog eens heel erg geschikt als betaalbaar cadeautje. Zelf heb ik de Real Techniques Mini Multitask Brush en die vind ik super fijn, aanrader dus!

Deze blush van L.O.V is zó onwijs mooi, hier maak je toch elke vrouw blij mee? De vegan Blurring Blush is zijdezacht en geeft een subtiele roze glans die bij vrijwel elke huidskleur staat. Daar kan je dus bijna niet mee de mis in gaan als je dit voor iemand anders koopt.

L.O.V is sowieso een merk waarbij je niet snel de mist in kan gaan. Deze mascara bijvoorbeeld, ook fijn!

De volgende twee cadeautips vallen dan wel niet onder de categorie make-up maar je maakt er denk ik wel menig beautylover blij mee. De producten van Treaclemoon zijn allemaal super betaalbaar, bevatten over het algemeen mooie ingrediënten en zijn daarom super leuk om cadeau te doen. Één van de nieuwste producten is deze warm cinnamon douchegel die perfect past bij deze tijd van het jaar.

Tot slot wil ik je de nieuwste Kneipp handcrème nog laten zien. Deze komt uit de ‘Cherry Blossom’ lijn die kersenbloesemextracten en verzachtende rijstkiemoliën bevat. Ik vind de geur heerlijk en omdat ‘ie absoluut niet vet is staat hij standaard op mijn bureau. Heel leuk om cadeau te doen!

Staat er dit jaar make-up op jouw verlanglijstje?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. ByChristiana
  15 december 2018 / 07:12

  Ah, die roze blusher viel mij natuurlijk als eerste op, erg mooi! En nee, ik heb geen make-up op mijn lijstje staan dit jaar, wel allerlei dingen voor in huis. Alhoewel die eerder op mijn eigen lijstje en niet zozeer op mijn kerstlijstje staan;-)

 2. 15 december 2018 / 08:39

  Leuke tips!

  Ik heb nog wel een enorm verlanglijstje to be honest

 3. Varenka
  15 december 2018 / 08:48

  Wat een leuke ideeen … top

 4. 15 december 2018 / 20:51

  Wat een leuke cadeautipjes. Warm Cinnamon Nights van Treacle Moon is echt heerlijk!

 5. Tania
  15 december 2018 / 21:16

  Leuk lijstje hoor. Ik heb geen beautyproducten op mijn lijstje gezet dit jaar

 6. 16 december 2018 / 09:17

  Mooie items! Ik heb de RT mini multi-task kwast ook en die bevalt super goed. Verder ben ik benieuwd naar de mascara’s van L.O.V. daar wil ik er de volgende keer een van uitproberen.

 7. 16 december 2018 / 13:16

  Goede en fijne budget producten, die lipsticks zijn zeker goed. Ik heb op mijn lijstje een parfum staan. Ik weet niet of jij dat zei op het event, maar het is een geur die zeker opvalt!

 8. 16 december 2018 / 17:41

  Ik was een tijdje zo’n fan van Treacle Moon; heerlijk lijstje dit! 🙂

 9. 17 december 2018 / 14:15

  Absoluut top cadeautjes, stuk voor stuk. De treaclemoon is heerlijk voor de winter.

 10. petracupcake
  21 december 2018 / 10:57

  Leuke tips, bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.