Budgettip! | Catrice brow pen Bam Brow limited edition

Budgettip! | Catrice brow pen Bam Brow limited edition

Van half oktober tot half november verkoopt Catrice de limited edition Bam Brow. Een collectie met een wenkbrauwserum en bijzonder wenkbrauwpotlood dat verkrijgbaar is in veel kleuren en waar ik héél enthousiast over ben.

Review Bam Brow collectie van Catrice

De wenkbrauwtrend gaat een nieuwe fase in volgens Catrice. Van perfect gestylde wenkbrauwen draait het vanaf nu allemaal om authentieke vormen. Volle wenkbrauwen zijn nog steeds on trend maar ze moeten er wel zo natuurlijk mogelijk uitzien. Handjes dus af van de tweezers en omarm de beauty tools waarmee je verzorgde en toch natuurlijk ogende wenkbrauwen creëert. Om dat bereiken heeft Catrice 2 hulpmiddelen; een serum om de haargroei te stimuleren en een duo brow pro pen met een wasachtige textuur.
ervaringen limited bam brow edition Catrice

Brow Boost serum

Zou het nieuwe wenkbrauw boost serum van Catrice net zo populair worden als haar voorgangers? Ik denk het wel! Zelf gebruik ik bewust geen wenkbrauw- of wimperserums omdat ik het niet helemaal zeker weet met de ingrediënten van dit soort producten. Misschien heb je de discussie over de veiligheid van wimperserums wel gevolgd? Dit is natuurlijk heel wat anders omdat je het serum niet op je oog aanbrengt (en het dus sowieso geen schade kan veroorzaken) maar op je wenkbrauwen. Wil je het zelf proberen? Het serum kost €5,99.
Ervaringen Catrice Brow Boost serum

Mijn ervaringen met de Catrice brow pen

Waar ik je wel meer over kan vertellen is de Catrice brow pen, die gebruik ik momenteel elke dag. Dit wenkbrauw potlood is zo bijzonder omdat ‘ie uit 2 kanten bestaat waarvan het potlood zelf een wasachtige structuur heeft. Dit zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen er heel natuurlijk uit blijven zien en ook veel beter in shape blijven de hele dag. Het long lasting effect werkt voor mij super goed!
catrice brow pen limited bam brow edition

Aan de andere kant zit een ovaal miniborsteltje, handig om onderweg je wenkbrauwen bij te werken.
ervaringen Catrice brow pen limited bam brow edition

In totaal zijn er 7 kleuren beschikbaar die €3,99 per stuk kosten. Een breed scala aan kleuren en volgens mij zit er voor iedereen wel een geschikte kleur bij. Dit is ash blonde, een perfecte tint voor koele blondines.
Review Catrice brow pen limited bam brow edition

Is het oogpotlood uit de Bam Brow collectie fijn?

Ja! Ik ben echt groot fan van deze Catrice brow pen, dat is vast geen verrassing meer voor je. De collectie is vanaf deze week officieel te koop en is nog tot en met half november verkrijgbaar. Ik denk dat ik er nog eentje bij ga kopen, voor €3,99 kan ik dan mooi weer een tijd vooruit.

Hou jij van natuurlijke wenkbrauwen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 14 oktober 2018 / 05:27

  Oei klinkt goed. Even iemand charteren om met mij naar het Kruidvat te gaan

 2. ByChristiana
  14 oktober 2018 / 11:09

  Ik zou dus ook nooit zo’n boost product gebruiken, niet eens zozeer vanwege die veiligheidskwestie , maar gewoon omdat ik helemaal niet bezig ben met de wens van vollere wimpers danwel wenkbrauwen;-)

 3. 14 oktober 2018 / 12:38

  Ik houd wel van wimperserum en heb het met veel plezier gebruikt, ik heb wel een product van de schoonheidsspecialiste waar voor zover ik heb kunnen nagaan niet inzit waar die van het Kruidvat nu uit de handel is genomen.

 4. 14 oktober 2018 / 16:59

  Ik zag deze in Duitsland in de schappen liggen en werd eigenlijk gelijk heel enthousiast. Fijn dat hij zo fijn werkt, misschien dan toch maar proberen! 🙂

 5. nicolished
  15 oktober 2018 / 12:44

  Het wenkbrauwpotlood lijkt me eigenlijk wel echt super fijn. Ben er heel erg benieuwd naar. Wimperserums trekken mij zelf niet echt heel erg. Ik ben altijd een beetje huiverig met dat soort dingen. En ik ben iemand die het nooit volhoud dat echt iedere avond op te doen haha.

 6. 15 oktober 2018 / 14:45

  Ik houd zeker van natuurlijke wenkbrauwen, maar helaas zijn die van mij niet zoveel soeps en moet ik het vooral hebben van het bijtekenen om er nog iets van te maken 😉

 7. sonja
  15 oktober 2018 / 16:22

  Ik heb mijn wenkbrauwen geverfd met haarverf! En met mijn wimperserum heb ik ze wat geboost!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.