New! | Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette

New! | Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette

Een speciaal palette vol met kleuren om te shapen, stroben en drapen? Yeah, ik heb het Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette in huis en laat ‘m je vandaag heel graag zien!

Toen ik het persbericht van Catrice met daarin de nieuwste najaarsaanwinsten zag was ik direct héél benieuwd naar het Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette. Het is een palette met 6 poederige nuances en 2 crèmige texturen waarmee je alle kanten op kunt als het gaat om contouring, draping en strobing. Officieel is het palette vanaf 1 september te koop maar mijn lieve vriendin Sascha nam ‘m voor me mee. Wiehoe!

Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette

Ziet dit Makeup Techniques Face Palette er niet strak uit? Ik vind ‘m er super chique uitzien. Ik bedoel, je zou bijna niet zeggen dat je hier een palette van budgetmerk Catrice in handen hebt toch? Helaas zit het palette door de zwarte laklaag wel super snel vol met vette vingers. Even opletten dus.
Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette

Het palette voelt best zwaar aan en ook daardoor heb ik wederom niet het gevoel dat ik een budget product in handen heb. Op de achterkant legt Catrice je de contouring, draping en strobing technieken uit. Zo weet je precies hoe je het palette het best moet gebruiken. Handig!

En de binnenkant? Die is nóg mooier dan de buitenkant.
Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette
Catrice professional palette

8 verschillende kleuren: een matt contouring en bronzing poeder, een matt en shiny blush poeder, een matt cream en matt poeder en silver en golden highlight. Je kunt de kleuren zowel individueel gebruiken als conbineren. En voor iedereen zit er wel íets bij: de zilveren highlighter is perfect voor lichtere huidtypes, terwijl roségoud en goudbruin gebruikt kunnen worden voor lichte en donkere huidtypes.
Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette

De swatches zijn al net zo mooi! Ik ben echt super tevreden over het pigment. De bronzers zijn niet oranje en de matt blush is mijn favoriet. En zie je die shimmer blush? Wauw, wat een glans!
Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette

Zowel de matt poeder als cream zijn heel licht. Voor mij misschien zelfs iets té licht zmaar ik kan me voorstellen dat veel meiden hier blij van worden. De highlighters vind ik prachtig, weer die onwijs mooie gloed.
Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette swatches

Op mijn gezicht is de pigmentatie net zo fantastisch. De creams zitten eenmaal aangebracht als een huis maar je kunt de kleuren ook subtiel blenden voor een wat meer naturel effect. Ik volgde de individual perfection instructie van Catrice, dat vind ik bij mijzelf het mooiste effect geven.

Catrice Professional Makeup Techniques Face

BeautyOpinie

Well done Catrice! Officieel ligt de najaarscollectie van Catrice pas vanaf 1 september in de winkels maar ik ben zo blij dat ik ‘m nu al heb kunnen bemachtigen. Misschien ligt ‘ie ook al in jouw Kruidvat of Trekpleister filiaal? Het Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette kost €12,99. Misschien iets duurder dan je van Catrice gewend bent maar alsnog vind ik het een goede prijs voor een mooi palette waar je zowel een heftige als naturel look mee kunt maken. Ik ben fan!

Oh, en vraag je je af waarom je hier en daar een vinger op het palette ziet? Niet verder vertellen maar eigenlijk ben ik geen typische beautyblogger hihi. Je inhouden tot je foto’s hebt gemaakt? Da’s knap lastig bij zo’n mooi palette!

Wat vind jij van het Catrice Professional Makeup Techniques Face Palette?

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. bychristiana
  27 augustus 2017 / 05:04

  Ja, het pallet ziet er zeker goed uit. Alhoewel ik moet toegeven dat ik totaal niet creatief ben met make-up. Ik draag al honderd jaar hetzelfde (al breng ik het wel elke dag opnieuw op natuurlijk;-)) en van contouring en strobing heb ik geen kaas gegeten. Jij blijkbaar wel en dat is te zien. Mooi resultaat!

 2. 27 augustus 2017 / 05:25

  Ooooh hij is zeker mooi! Hij staat op mijn wishlist!

 3. 27 augustus 2017 / 07:26

  Dit valt me niet tegen van Catrice! Normaal vind ik de producten niet zo bijzonder maar dit palletje steekt er met kop en schouders bovenuit!

 4. 27 augustus 2017 / 07:58

  Mooi palette is dit zeg! Het ziet er ook heel strak en chique uit, je zou niet meteen zeggen dat het van Catrice is. Nice!

 5. 27 augustus 2017 / 12:34

  Heel mooi palette, had hem zien liggen maar ben er bijna zeker van dat ik deze ook moet hebben haha!

 6. 27 augustus 2017 / 22:08

  Wauw, ik vind het heel erg mooi! Prachtige foto’s! Super pretty <3

 7. 28 augustus 2017 / 12:08

  Oh wauw! Ik zag je foto van dit palette op Instagram al voorbij komen dus moest even de swatches checken, maar echt: wat een top-palette! En die vingers zijn erg herkenbaar, haha, dat kun je toch ook niet weerstaan?

 8. 28 augustus 2017 / 12:15

  Mooi palette om te hebben! En je foto’s zijn hartstikke mooi zo hoor 🙂

 9. 28 augustus 2017 / 14:06

  Ik vind het effect echt héél erg mooi! Ik heb hem nu ook op mijn wishlist geplaatst! Bedankt voor de fijne review!

 10. 28 augustus 2017 / 14:07

  Ziet er heel erg goed uit! Haha ik moet me ook altijd heeeeel erg in houden om niet al met mn vinger erin te gaan als ik iets nog op de foto wil zetten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.