Cenzaa eau de NWYRK en scented sachets

Cenzaa NWYRK

Vandaag laat ik je weer een tweetal luxe producten zien uit de NWYRK collectie van Cenzaa. Het Cenzaa Eau de NWYRK en scented sachets zodat niet alleen jij maar ook jouw omgeving heerlijk ruikt!

Eau de NWYRK

Een paar weken geleden liet ik je de eerste twee producten zien uit de nieuwe collectie van Cenzaa: de NWYRK Timeless Hands & lipconditioner. Vandaag gaat de eer naar het parfum uit de collectie. In een collectie waarin een wereldstad als New York centraal staat mag een geur natuurlijk niet ontbreken. Ik weet niet of het voor jou ook geldt maar ik kan me door een goede geur écht op en top vrouw voelen. Een fijn parfum maakt voor mij alles af!

De Eau de NWYRK zit in een strakke flacon van 50 ml die €51,95 kost. Chique hoor!
Cenzaa Eau de NWYRK

Eau de NWYRK is een geur met natuurlijke ingrediënten. De hartnoten worden gevormd door pure extracten van iris, Arabische jasmijn en oranjebloesem. Peer en zwarte bes zijn de topnoten van deze geur waardoor hij lekker zoet is. De diepere basisnoten worden gevormd door patchouli, praline en vanille. Een zwoele, iets zoete geur die zowel overdag als in de avond heel draagbaar is. Ik vind ‘m goed passen bij de NWYRK collectie, het is echt een elegante geur!
Cenzaa Eau de NWYRK
Cenzaa Eau de NWYRK

Scented sachets

Naast dat een New Yorkse zelf graag heerlijk ruikt geldt voor haar ook: fill your home with a warm atmosphere! Speciaal daarvoor heeft Cenzaa scented sachets aan deze collectie toegevoegd die verkrijgbaar zijn voor €5,95 per stuk.
Scented sachets

De Scented sachets zijn geparfumeerde geurzakjes die je in iedere kamer kunt ophangen zodat de geur van de gehele NWYRK collectie nog langer bij je blijft. Bijvoorbeeld in de huiskamer of kledingkast maar ook in je auto. Net zoals het parfum uit de collectie bevatten de scented sachets pure extracten van iris, Arabische jasmijn en oranjebloesem, verrijkt met peer, zwarte bes, patchouli, praline en vanille.
Scented sachets

BeautyOpinie

Cenzaa Eau de NWYRK is één van mijn favoriete geuren van dit moment. Zoals ik eerder al zei: het is een zwoele, iets zoete geur die zowel overdag als in de avond heel draagbaar is. Een elegante geur en daar ben ik gek op!

Wil je zelf een product aanschaffen van Cenzaa? Op de website vind je een overzicht van alle verkooppunten. En ben je nog op zoek naar een originele geur om tijdens de feestdagen cadeau te doen? Misschien is dit dan een leuke tip.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Comments

 1. Lonneke
  21 december 2016 / 08:44

  Fijne review. Ik kende dit merk nog niet maar hou wel van elegante geuren. De fles is ook mooi om te zien.

 2. Babs
  21 december 2016 / 09:46

  Toen ik patchouli en vanille zag staan wist ik direct dat dit heel lekker zal ruiken!

 3. Anna Gerrie
  21 december 2016 / 10:51

  Klinkt erg lekker, ik wist niet dat Cenzaa ook parfum verkocht! Mooie foto’s heb je gemaakt 🙂

 4. 21 december 2016 / 10:54

  Klinkt heel goed. Supermooie foto’s ook!! Ik ben nu wel erg benieuwd naar de geur haha

 5. Yvonne
  21 december 2016 / 18:14

  Klinkt heerlijk, ik ben niet bekend met dit merk maar wel nieuwsgierig geworden.

 6. Charel
  21 december 2016 / 18:18

  Lijkt me heerlijk! Zoete zwoele geur is nooit verkeerd haha!

 7. 21 december 2016 / 20:53

  Ik vind het ook een heerlijke geur, ik draag hem vaak.

 8. 21 december 2016 / 22:03

  Dat flacon is prachtig! Ik ben erg benieuwd naar deze geur, patchouli en vanille klinken heerlijk, maar peer en zwarte bes? Ga het zeker even ruiken! Malou x

  • Natascha
   Auteur
   22 december 2016 / 19:39

   Klinkt inderdaad bijzonder he? Op de website die ik in het artikel noem kan je kijken welke schoonheidssalons bij jou in de buurt Cenzaa verkopen.

 9. Sabine
  22 december 2016 / 23:09

  In ieder geval al een heel mooi flesje! Kende het merk nog niet!

 10. 23 december 2016 / 09:11

  Cenzaa Eau de NWYRK klinkt wel erg goed, sowieso vind ik de producten van Cenzaa erg fijn om te gebruiken x