Cenzaa Facial Protection

Cenzaa Facial Protection

Het zonnetje mag ons de laatste dagen dan weer flink in de steek laten, ik blijf erin geloven: de zomer komt eraan! Zomer wordt het natuurlijk vanzelf een keer maar ik hoop ook dat het mooie weer snel terug komt. Ik heb daarom vandaag alvast een nieuwe review van een zonbeschermingsproduct voor je, namelijk de Cenzaa Facial Protection. Tijd voor een review.
Cenzaa Facial Protection

Cenzaa Facial Protection

De Facial Protection is een hydraterende gezichtsbeschermer die huidveroudering tegengaat, helpt zichtbare schade te voorkomen en je huid ook nog eens zijde zacht belooft te maken. Schadelijke UV straling wordt door 100% natuurlijke ingrediënten gereflecteerd en de producten bevatten ook nog eens een hoge dosis anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. Je kunt kiezen uit 2 samenstellingen: medium en high.
Cenzaa Facial Protection

Ook dit product is weer verpakt zoals ik van Cenzaa gewend ben: hygiënisch en clean. Een mooie, strakke verpakking met het zogenaamde airless systeem. De werkzame stoffen blijven intact doordat ze niet met lucht in aanraking komen. Daarnaast zorgt dit systeem ervoor dat je de inhoud tot de laatste druppel opmaakt. Vorig jaar heb ik al eens gekeken of dit werkt, en ja hoor; dit is écht zuinig in gebruik!
Cenzaa Facial Protection
Cenzaa Facial Protection

De substantie van de Cenzaa Facial Protection lijkt in het begin een klein beetje aan de stevige kant maar laat zich gelukkig heel makkelijk uitsmeren. Het allerbelangrijkste bij een zonbescherming voor mijn gezicht vind ik altijd dat ‘ie geen witte waas achterlaat. En dat doet de Facial Protection absoluut niet! Ik gebruik dit product elke ochtend nadat ik mijn dagcrème heb aangebracht. En ik heb geen idee of ik het me verbeeld maar het lijkt wel of de substantie als een soort primer werkt. Ik heb het idee dat mijn make-up veel mooier op zijn plek blijft!
Cenzaa Facial Protection
Cenzaa Facial Protection
Cenzaa Facial Protection

BeautyOpinie

Ik ben mega kritisch als het om zonbeschermingsproducten voor mijn gezicht gaat. Een crème mag vooral niet vettig zijn of een witte waas achterlaten, en daar slaagt Cenzaa met vlag en wimpel! Het is een heerlijk product dat je niet alleen beschermt tegen de zon maar ook nog eens verzorgend werkt. De crème hydrateert mijn huid én het lijkt zelfs wel of ‘ie ook als primer werkt? Heel in de verte doet deze Facial Protection me denken aan de beroemde Nivea aftershave balsem, momenteel een dikke hype in bloggersland. Waarom? De combinatie van de mannelijke geur én de primer functie. Gelukkig doet dit product ook vooral waarvoor het bedoeld is: je huid beschermen tegen de zon met een 100% natuurlijke filter. Ik ben fan!
DSC09289
De Cenzaa Facial Protection met een hoge bescherming kost € 36,95 en is verkrijgbaar bij Cenzaa schoonheidssalons. Een lijst van verkoopadressen en webshops vind je hier.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Babs
  27 mei 2016 / 08:30

  Dat is inderdaad een pluspunt, bescherming tegen de zon en je kan ook goed je make-up erover aanbrengen. Lijkt mij ideaal.
  Gelukkig is de tijd van glimmende koppies voorbij, vroeger dachten wij altijd…hoe vetter, hoe beter tegen de zon, hahaha. (maar dat was in de prehistorie)

  • Natascha
   Auteur
   27 mei 2016 / 17:38

   Wat grappig, daar had ik nog nooit van gehoord haha

 2. jeapiebel
  27 mei 2016 / 09:33

  Wat klinkt dan goed. Niet vettig zijn of een witte waas achterlaten, daar zijn ook de eisen die ik stel voor mijn zonnebrand.

 3. Yvonne
  27 mei 2016 / 17:12

  Ik heb hier nog nooit van gehoord, en dat het ook als primer werkt is heel fijn.