Cenzaa NWYRK gezichtsverzorging: wake up boost en smart repair

Cenzaa NWYRK gezichtsverzorging: wake up boost en smart repair

Vandaag is het tijd voor mijn laatste review in de reeks luxe Cenzaa NWYRK producten. Ik laat je de Cenzaa NWYRK gezichtsverzorging zien; de wake up boost en smart repair. Kijk je mee?

Cenzaa NWYRK gezichtsverzorging

In het kader van de logica sluit ik mijn NWYRK reeks af met product nummers 1 en 2 haha. Wil je de andere producten uit de collectie nog eens bekijken? Ik schreef reviews over de geuren, hand- en lipverzorging, en fixingspray die je terug kunt lezen als je op de linkjes klikt.
Cenzaa NWYRK gezichtsverzorging

Cenzaa NWYRK Wake up boost

Een fresh start of the day? Dat kan ik altijd gebruiken! De Cenzaa NWYRK Wake up boost is een fluïde die belooft ingeslapen cellen wakker te maken waardoor je huid weer tot leven komt. Het is een serum-masker wat betekent dat je hem (zoals ik deed) elke dag kunt gebruiken als serum onder je dagcrème. Als masker breng je een wat dikkere laag aan en laat deze een minuut of 15 intrekken om hem vervolgens af te spoelen.
Cenzaa NWYRK Wake up boost
Cenzaa NWYRK Wake up boost

Wat ik bijzonder vind aan de Wake up boost is dat ‘ie super fris is. Absoluut niet vet, smeert fijn uit en ik zou hem in de zomermaanden ook prima als ‘gewone’ dag verzorging kunnen gebruiken (met een SPF natuurlijk). Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zijn de bestanddelen die mij opvallen o.a. glycerine, siliconen, Vitamine B3, hyaluronzuur en natuurlijke en verzorgende ingrediënten als blauwe agave. Parfum staat ook vrij hoog in de ingrediëntenlijst, wat gelijk de heerlijke geur verklaart. Voor deze verpakking van 30 ml betaal je €34,95.
Cenzaa NWYRK Wake up boost
Cenzaa NWYRK Wake up boost

Cenzaa NWYRK Smart repair

Nadat je de Cenzaa NWYRK Wake up boost hebt aangebracht komt de Smart repair om de hoek kijken. De Cenzaa NWYRK Smart repair is een crème die speciaal gemaakt is om je decolleté te liften. Het spant je huid, belooft de zuurstofopname te verbeteren en pakt het verliest van stevigheid en dehydratatie aan. Extra pluspunt is dat deze crème een natuurlijke SPF bevat, dat zie ik graag!
Cenzaa NWYRK Smart repair

De Smart repair crème is een stuk voller. Niet zo gek want de huid van je hals en decolleté is natuurlijk dikker en heeft dan ook meer voeding nodig. Nu kan ik me voorstellen dat je wilt weten of de boel ook daadwerkelijk gelift wordt? Helaas, daar heb ik geen foto’s van hihi. Verwacht geen wonderen, mijn huid voelt gewoon lekker zacht aan. In de ingrediëntenlijst zie ik oa sheabutter, siliconen, soja olie en verzorgende ingrediënten als blauwe agave. Vrij hoog in de lijst staat parfum. Hij kost €39,95.
Cenzaa NWYRK Smart repair
Cenzaa NWYRK Smart repair

BeautyOpinie

Save the best for last zeggen ze toch? De Wake up boost is absoluut mijn favoriet uit de Cenzaa NWYRK collectie. De crème is licht en geeft mijn huid een mega hydratatie boost. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de heerlijke geur, fijn! De Smart repair was voor mij een heel nieuw product, ik heb namelijk nog nooit een crème speciaal voor mijn hals en decolleté gebruikt. En eerlijk is eerlijk, dat is natuurlijk pure luxe.

Met deze twee producten komt er een eind aan mijn reeks reviews van de Cenzaa NWYRK collectie. Dat vind ik stiekem best jammer want dat betekent dat er voor mij geen nieuwe producten meer te ontdekken zijn binnen deze productreeks. Wil je weten waar bij jou in de buurt de producten te koop zijn? Kijk dan in de lijst met aangesloten Cenzaa schoonheidssalons.

Gebruik jij een product speciaal voor je hals en/of decolleté?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 09:15

  Klinkt goed als zou ik het zelf niet snel aanschaffen. Zoals je zegt pure luxe haha

 2. 7 februari 2017 / 17:22

  Heerlijke geur vind ik super belangrijk en aantrekkelijk bij producten. hydratatie boost daar hou ik ook van, zeker in deze periode.

 3. 7 februari 2017 / 18:34

  Vind dit mooie producten! Ze zien er zo luxe uit!

 4. 7 februari 2017 / 19:14

  Ik heb een keer van Dr Pierre Ricaud een hals en decolleté creme gehad wel fijn maar vond het een onnodige toevoeging (nog een pot erbij haha) maar lekker was het wel.

  • 10 februari 2017 / 10:37

   Ja dat is wel een beetje zo haha. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook het liefst zo min mogelijk potjes gebruik hoor, het is ergens een keer goed 😉

 5. 7 februari 2017 / 21:00

  Ben nu erg benieuwd naar de geur!! Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet bekend ben met dit merk of dit soort cremes

 6. 8 februari 2017 / 18:33

  Dat ziet er prachtig uit, fijne review. Ik gebruik geen aparte crème voor mijn hals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *