Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray

Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray

Een fixingspray kan hét verschil maken voor je make-up maar krijgt als je het mij vraagt niet altijd genoeg aandacht. Ik heb dan ook weer eens een exemplaar voor je getest, de Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray. Vandaag vertel ik je er alles over in deze uitgebreide review.

Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray

De NWYRK Nutribomb Spray is het vierde product uit de NWYRK collectie van Cenzaa die ik je de afgelopen weken heb laten zien. Heb je dit gemist? Check dan het parfum en de handcrème.
Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray

Gebruik jij wel eens een settingspray? Ik heb het gevoel dat dit nogal een ondergeschoven kindje is, vooral bij drogisterijmerken. Super jammer want een goede settingspray maakt je make-up routine pas écht af. Het is een product dat je gebruikt als je helemaal klaar bent met je make-up waardoor het langer door op zijn plek blijft zitten en je make-up er minder poederig uitziet.
Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray

Je sprayt dit product over je gezicht als je je make-up hebt aangebracht. De fijne nevel fixeert dan je make-up maar verfrist ook, hij ruikt geheel in stijl met de andere producten uit de collectie. Je kunt de spray trouwens ook gebruiken als hydraterende spray, gewoon lekker voor tussendoor. Vooral in de zomer is dit heerlijk!
Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray

De lichte mist van de Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray bestaat voor een groot deel uit water maar bevat ook niacinamide (vitamine B3), hyaluronzuur en pro vitamine B5. Daarnaast staat parfum vrij hoog in de ingrediëntenlijst en bevat de spray ook alcohol denat.
Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray

BeautyOpinie

Mijn eindoordeel? Ik vind de Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray fijn! De nevel van deze settingspray is fijntjes, ik krijg geen plens water in mijn gezicht, mijn make-up ziet er mooier uit en blijft langer zitten. Extra pluspunt vind ik de heerlijke geur die perfect past bij de andere NWYRK producten die ik elke ochtend gebruik. Alleen dat is gelijk ook het nadeel, deze settingspry bevat wel behoorlijk wat parfum.

De Cenzaa NWYRK Nutribomb Spray is te koop voor €22,95 bij Cenzaa schoonheidssalons.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 07:29

  Ben er wel erg benieuwd naar. De verpakkingen van dit merk zijn altijd zo mooi!!

 2. 10 januari 2017 / 10:29

  Oeh wat een toffe verpakking, ik houd alleen niet van parfum in dit soort producten. Die sla ik over.

 3. 10 januari 2017 / 11:09

  Fijn dat je er wel enthousiast over bent! Ik vind fixing sprays meestal niet zo geweldig, of ik heb er gewoon te hoge verwachtingen van, haha.

 4. 10 januari 2017 / 12:20

  Klinkt als een fijne fixing spray! Ik gebruik het niet, maar zou het eigenlijk wel moeten doen. Alleen het parfum in deze vind ik een nadeel, heb je een andere aanrader? Malou x

  • 10 januari 2017 / 18:10

   Ik vind de fixing spray van Catrice een hele fijne als je op zoek bent naar een budget variant 🙂

 5. 10 januari 2017 / 14:42

  Dit klinkt erg goed! Ik zou eigenlijk vaker een setting spray moeten gebruiken, ik vergeet het vaak.

 6. 10 januari 2017 / 18:00

  Ik vind het echt een hele fijne fixingspray, met een heerlijke luxe geur ♥

 7. 11 januari 2017 / 09:52

  Toevallig dat ik van de week dacht van ik mis nog een goede settingspray. Deze lijkt mij ook wel erg fijn. Klopt dat er weinig aandacht voor is.

 8. 13 januari 2017 / 18:17

  Wat een mooie verpakking! Ik moet toegeven dat ik mijn fixing spray er ook te weinig bij pak. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *