Cenzaa NWYRK Timeless Hands & lipconditioner

Vandaag show ik je de eerste producten uit een nieuwe reeks luxe producten die je de komende tijd op BeautyOpinie voorbij gaat zien komen. Ik heb het over de Cenzaa NWYRK Timeless Hands en lipconditioner die geïnspireerd zijn door de Big Apple. Kijk je mee?

Cenzaa NWYRK collectie

Het merk Cenzaa ken je inmiddels denk ik wel als je mijn blog volgt. Ik gebruik de producten van dit merk al een paar jaar en elk seizoen verrast Cenzaa me weer met nieuwe productinnovaties. Dit jaar komt Cenzaa met de NWYRK collectie: it’s time to experience something special, something you’ve always wanted… Meet New York! Geen vrouw is zo verzorgd als die uit New York.

De collectie bevat 7 nieuwe producten die ik je de komende tijd ga laten zien. Eigenlijk alles wat een vrouw nodig heeft: van een hydraterende creme, een lifting cream en een fixingspray tot een parfum, scented sachets en een lipconditioner en handcrème. En met de koude dagen in het vooruitzicht leek het me leuk om je vandaag eerst de handcreme en lipconditioner te laten zien.
Cenzaa NWYRK

Cenzaa NWYRK Timeless Hands

De Cenzaa NWYRK Timeless Hands is een luxe hand cream voor elke dag en past perfect binnen het NWYRK concept. Welke vrouw is er nu niet gek op heerlijke, luxe verwenmomentjes? Ik in elk geval wel hoor hihi. De NWYRK Timeless Hands is nummer 3 uit de collectie.
Cenzaa NWYRK Timeless Hands
Cenzaa NWYRK Timeless Hands

De handcrème heeft een rijke structuur maar is absoluut niet vet. Omdat de geur afgestemd is op de andere producten is het de perfecte afsluiter van je beautyritueel. Ik breng elke ochtend en avond de hand cream aan om nog even extra van de luxe, zoete geur te genieten. En hij pakt ook nog eens verlies van stevigheid, dehydratatie en ouderdomsvlekjes aan. Dat laatste heb ik niet gemerkt maar mijn handen zijn veel minder droog en de cream trekt snel in.
Cenzaa NWYRK Timeless Hands
dsc02430

Cenzaa NWYRK Lipconditioner

De lipconditioner met nummer 6 maakt deze huidverzorgingscollectie voor de wintermaanden natuurlijk af. De verpakking vind ik er niet heel bijzonder uitzien en doet me een beetje aan Labello denken. Wel past deze vormgeving goed bij de andere producten uit de Cenzaa NWYRK collectie.
Cenzaa NWYRK Lipconditioner
Cenzaa NWYRK Lipconditioner

De geur en textuur van de lipconditioner zijn gelukkig niet te vergelijken met Labello en zijn een stuk luxer. Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan en krijgen een subtiele glans.
Cenzaa NWYRK Lipconditioner
Cenzaa NWYRK Lipconditioner

BeautyOpinie

Weer heeft Cenzaa mij weten te verrassen hoor. De Cenzaa NWYRK Timeless Hands is een heerlijke, rijke handcream die absoluut niet vet is en je handen lekker zacht maakt. Een perfecte afsluiter van mijn beautyritueel en perfect afgestemd op de andere producten uit de collectie. En de lipconditioner? Dat is een prima basic verzorging die ik nu standaard in mijn tas heb zitten.

Dit was deel één uit de reeks nieuwe Cenzaa reviews die eraan zitten te komen en ik kan nu al niet wachten tot de andere blogposts online komen. Helaas moet ik nog even geduld hebben want ik wil de producten wat langer testen voor ik mijn mening met jullie deel. Maar ik kan je nu al vast vertellen dat er een paar pareltjes tussen zitten. To be continued!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 29 november 2016 / 05:36

  Ik moet deze twee producten eerst nog op de foto zetten voor ik ze in gebruik kan nemen, ik ben er zo benieuwd naar!

  • Natascha
   Auteur
   29 november 2016 / 17:44

   Snel op de foto zetten dan 😉 hihi. Ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden, ik ga jouw blog ook inde gaten houden.

 2. 29 november 2016 / 09:39

  Wat een mooie producten om te zien! Ben benieuwd naar de rest!

 3. Babs
  29 november 2016 / 11:21

  Als ik aan Cenzaa denk, denk ik aan Natascha en vice versa! Klinkt weer helemaal heerlijk… zou kleine Tess later ook fan van Cenzaa worden? Ik denk het wel 😉

  • Natascha
   Auteur
   29 november 2016 / 17:43

   haha dat is grappig Babs! Ik ben geloof ik een beetje merk ambassadeur geworden hihi maar alles wat ik over dit merk zeg is wel 100% gemeend, ik word er niet voor betaald 😉 Ik ben trouwens wel benieuwd of Tess later überhaupt iets met beauty gaat hebben. Zou me ook niet verbazen als ze het helemaal niets vind en ook geen jurkjes aan wil haha.

 4. 29 november 2016 / 14:45

  Ik heb nog nooit iets van Cenzaa gebruikt, maar het ziet er zeker zeer luxe uit. De handcrème lijkt mij wel wat, zeker als hij ook echt ouderdomsvlekjes zou verminderen. 🙂

  • Natascha
   Auteur
   29 november 2016 / 17:42

   Dat kon ik helaas niet voor je testen want die heb ik (gelukkig nog) niet 🙂

 5. 30 november 2016 / 08:13

  Ziet er echt luxe uit! Mooie fijne producten!

 6. Svenja
  30 november 2016 / 08:49

  Wauw, wat heerlijk zo een complete set vol verzorgende producten! De handcrème en balsem klinken allebei erg fijn. Heerlijk dat alle producten ook dezelfde geur hebben!

 7. Lisa
  30 november 2016 / 15:22

  De vormgeving van deze lijn vind ik er echt goed uit zien: heel strak! Ik snap wel wat je bedoelt met dat de lipconditioner op Labello lijkt, maar gelukkig voelt hij beter op de lippen aan dan Labello. Labello droogt mijn lippen juist uit! Liefs