Cenzaa Reprogram Box

Cenzaa Reprogram Box

Cenzaa liefhebbers opgelet! Vandaag heb ik een hele leuke review voor jullie, ik laat je namelijk de Cenzaa Reprogram Box zien. Een grote box vol met prachtige producten die speciaal gemaakt zijn voor de huid die uit balans is. Op deze manier kun je thuis heel eenvoudig kennismaken met het 6-stappen huidverbeteringsprogramma van Cenzaa zonder dat je gelijk alle full size producten hoeft te kopen.

Cenzaa Reprogram Box

Het is je ongetwijfeld opgevallen dat ik een Cenzaaholic ben. De afgelopen jaren zie je regelmatig reviews van dit merk voorbij komen op mijn blog. En dat is niet voor niks! Ik merk namelijk écht verschil als ik Cenzaa producten gebruik. Zo is mijn huid nu bijvoorbeeld een stuk rustiger en heb ik minder last van eczeemplekjes in mijn gezicht. Fijn voor mij mee maar ik kan me ook voorstellen dat jij van te voren wilt weten of dat ook voor jou geldt. De producten van Cenzaa zijn helaas niet goedkoop, dus je probeert het ook niet zomaar eventjes uit.

Daarom vind ik de Cenzaa Reprogram Box een uitkomst. Het is een box met hierin 7 verschillende miniatuur producten zodat je niet gelijk de full size verpakking hoeft te kopen. Cenzaa heeft meerdere van dit soort boxen in haar assortiment, zodat je kunt kiezen wat bij jou past. Zo is er een box voor de ouder wordende huid, de huid die behoefte heeft aan hydratatie en is er één voor de huid die uit balans is. Die laatste heb ik voor je getest: de Cenzaa Reprogram box.
Cenzaa Reprogram Box

6-stappen huidverbeteringsprogrammax

De Cenzaa Reprogram Box bevat alle producten die je nodig hebt. Van een reiniger tot een dagcrème en van een masker tot een foundation. Zo bevat de box de Velvet Creamy Milk, Velvet Mist en Crystal Orange Cleanser met allemaal 50 ml inhoud. Daarnaast zit er een tube van de Cool Tenderness en de Silk Tenderness in van 10 ml. Een tube Delight Touch van 15 ml en 10 ml van de BB cream in de kleur Ivory Beige. Voor iedereen die geen flauw idee heeft in welke volgorde je de producten moet gebruiken zit er ook een 6 stappenplan in dat je stap voor stap kunt volgen. Handig!
Cenzaa Reprogram Box

Stap 1: Reinigen

Elke beautyritueel begint natuurlijk met het reinigen van je gezicht. Het is iets wat ik serieus nooit over sla, zelfs niet als het midden in de nacht is. Door je gezicht goed te reinigen kun je zoveel huidproblemen voorkomen. Het best kun je je huid elke avond en ochtend reinigen. Maar dat hoef ik je vast niet meer te vertellen 😉
Cenzaa Reprogram Box

De Cenzaa Reprogram Box bevat hiervoor de Velvet Creamy Milk. Een 3 in 1 formule die je kunt gebruiken als cleanser, make-up en oog make-up remover. De milk is super mild, vrij dik en voelt romig aan. Ik vind de geur van dit product misschien wel de lekkerste geur uit de hele box! Hij is heerlijk fris en geeft me een instant luxe gevoel. Yummie! Dat de Velvet Creamy Milk erg mild is blijkt ook uit de reactie van mijn huid. Ik kan hem prima op mijn ogen gebruiken zonder dat ze rood of geïrriteerd raken. Mijn make-up haalt ‘ie er ook nog eens goed vanaf, alleen met waterproof make-up heeft de milk moeite. Daarvoor moet ik echt een ander product gebruiken.
Velvet Creamy Milk

Om de laatste restjes make-up te verwijderen bevat de box de Velvet Mist. Een speciale alcoholvrije lotion die je prima op je ogen kunt gebruiken en serieus álle laatste restjes make-up van mijn gezicht verwijderd. En hij zorgt er gelijk voor dat werkstoffen van de producten die je erna gebruikt beter worden opgenomen in je huid. Één van de eigenschappen van de Velvet Mist is dat ‘ie verkwikkend werkt en dat merk je ook aan de geur die heerlijk fris is. Het geeft me dat instant schoonheidssalongevoel en is mijn favoriet, hier wil ik de fullsize verpakking van!

Stap 2: Dieptereiniging

De volgende stap is de dieptereiniging. Iets wat je echt niet elke dag hoeft te doen hoor, ik houd meestal één tot twee keer per week aan. De Reprogram box bevat hiervoor de Crystal Orange Cleanser in een verpakking van 50 ml. Dit is een milde scrub die je huid zuivert en het gelijk een lichte polish geeft. Het haalt ook nog eens vuil en talg van je gezicht en zorgt ervoor dat je huid meer gaat stralen en er gezonder uitziet.
DSC00224

Doordat de Crystal Orange Cleanser zo mild is kan je hem ook vaker gebruiken dan ik doe. Afhankelijk van de conditie van jouw huid kan je hem tot 3 of 4 keer per week gebruiken. Dat doe je door de oranje scrubgel met vochtige vingers op je gezicht aan te brengen en goed af te spoelen met water. Voor mijn huid is dat niet nodig maar de geur is zo lekker dat ik hem regelmatig vaker gebruik. Precies zo verkwikkend als de Velvet Mist. Lekker om mee wakker te worden!

Stap 3: Complex

De volgende stap is het aanbrengen van een herstellend complex. Cenzaa heeft hiervoor de Cool Tenderness van 10 ml aan de box toegevoegd. Een speciale crème voor de zeer gestreste en gevoelige huid. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld maar eigenlijk is het een heel krachtig serum dat je huid weer in balans brengt. Deze breng je aan na het reinigen, en voor je dagcrème. Je kunt dit serum prima elke ochtend gebruiken want het is absoluut niet vet. Voor ladies die bekend zijn met Cenzaa: de geur is te vergelijking met de Mellow Bamboo cream en ziet er bijzonder uit. De Cool Tenderness heeft een wat jelly, siliconenachtige structuur maar voelt dan wel weer heel licht aan! Je hebt ook maar een klein beetje nodig, dus je doet er lekker lang mee.
Cenzaa Reprogram Box
Cool Tenderness

Stap 4: 24h- crème

De volgende stap is het aanbrengen van een dag- en nachtcrème. De box bevat de Cenzaa Silk Tenderness in een verpakking van 10 ml die je zowel in de ochtend als avond kunt aanbrengen (vandaar de naam 24h- crème). Het is een rijke crème die speciaal gemaakt is om de gevoelige huid te herstellen. De Silk Tenderness heeft dezelfde geur als de Cool Tenderness en ik vind hem vrij vol van textuur. Ik heb hem nu een paar weken getest en ik krijg er gelukkig geen puistjes van maar de droge plekjes op mijn gezicht zijn wel verdwenen. Yes!
Cenzaa Reprogram Box
Cenzaa Reprogram Box

Stap 5: een Masker

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is een masker, ofwel de Delight Touch van 15 ml. Ik neem meestal in het weekend rustig de tijd om mijn huid wat extra te verzorgen door middel van een masker. Heb je daar geen tijd voor? Dan kun je de Delight Touch ook gewoon als nachtverzorging aanbrengen. Hij heeft namelijk dezelfde structuur als de 24h- crème en trekt lekker snel in. Ideaal! Dit masker heeft exact dezelfde geur als de Cool en Silk Tenderness en maakt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd.
Cenzaa Reprogram Box
Cenzaa Reprogram Box

Stap 6: Beschermen

De laatste stap is er één om absoluut niet te vergeten: het beschermen van je gezicht. Dit kun je doen door een speciaal zonbeschermingsproduct aan te brengen maar je kunt ook de Cenzaa BB Cream gebruiken waar een factor aan is toegevoegd. De Cenzaa Reprogram Box bevat de kleur Ivory Beige. Een goede kleur voor dames met een lichte huid die op zoek zijn naar een medium dekking. Voor mij is ie nu ook perfect omdat ik vanwege de zwangerschap niet zo veel in de zon heb gezeten. Wil je een uitgebreide review lezen van deze BB Cream? Als echte Cenzaaholic kwam ik erachter dat ik hier ongeveer 1.5 jaar geleden al een review over had geschreven. Hier vind je ook foto’s waar ik de cream draag. Met deze laatste stap heb je een compleet beautyritueel uitgevoerd!
Cenzaa Reprogram Box
Cenzaa Reprogram Box

BeautyOpinie

De Cenzaa Reprogram Box is echt ideaal voor iedereen die kennis wil maken met de producten van Cenzaa, zonder gelijk allemaal full size producten te kopen. Ongeacht welk huidtype jij hebt, er is eigenlijk altijd wel een box die bij jou past.

Heb je een gevoelige of beschadigde huid? Dan is de Cenzaa Reprogram Box misschien iets voor jou. Ik merk in elk geval dat mijn huid weer een stuk rustiger is. Sinds de zwangerschap heb ik namelijk een héle droge huid en dat is nu een stuk minder. Mijn favorieten uit de box zijn absoluut de Velvet Mist en de Crystal Orange Cleanser. Al was het alleen maar vanwege de heerlijke geur en de mildheid van deze producten. Daar wil ik de fullsize versie van! En dat is precies waarvoor deze box zo ideaal is, je kunt eerst lekker proberen of de producten wel wat voor jou zijn.
Cenzaa Reprogram Box
De Cenzaa Reprogram Box is te koop bij schoonheidssalons die Cenzaa gebruiken. Wil je weten welke salons dit zijn? Dan kun je een kijkje nemen op de website voor een overzicht.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Yvonne
  5 augustus 2016 / 12:05

  Wat een mooie lijn doet mij qua uiterlijk denken aan een prachtige Spa.

 2. 5 augustus 2016 / 14:24

  Dat is een mooi pakket! Kan je heerlijk mee smeren, hihi. Ik heb nog nooit wat van Cenzaa gebruikt.

  • Natascha
   Auteur
   7 augustus 2016 / 06:32

   Dan kan ik het je zeker aanraden om eens te proberen (en nee ik word er niet voor betaald om dat te zeggen haha) Hilde, ik ben fan!

 3. Babs
  6 augustus 2016 / 06:19

  Mooi, zo een stappensysteem. Ik hou daar wel van, ik heb altijd het idee dat de producten elkaar dan versterken. Mooie review!

  • Natascha
   Auteur
   7 augustus 2016 / 06:31

   Ja, die kan je er ongetwijfeld alles over vertellen. Er zijn meerdere boxen namelijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.