CeraVe review | Parfumvrije huidverzorging

CeraVe review

Grote kans dat je al eens van het parfumvrije en no-nonsens skincare merk CeraVe hebt gehoord. Producten van dit merk zijn enorm populair op tiktok, maar waarom eigenlijk? Ik heb de CeraVe lotion en de CeraVe moisturizing cream uitgebreid voor je getest en vertel er in deze CeraVe review alles over.

CeraVe ervaringen

Dat CeraVe de laatste weken in de spotlights staat op social media maakte mij als skincare junkie erg enthousiast. Dit soort producten waren eerder namelijk nooit ‘hot en happening’. Het zijn geen heerlijk ruikende smeersels en ze hebben al helemaal geen fancy verpakking. Wel wordt je huid blij van parfumvrije huidverzorging en is het ook nog eens lekker betaalbaar.

CeraVé verkoopt meerdere soorten gezichtsreinigers en crémes voor je gezicht en lijf. In deze CeraVe review vertel ik je meer over de CeraVe moisturizing cream maar ook de lotion smeer ik al maanden meerdere keren per week op mijn lijf. Ook daar vertel ik je dus stiekem meer over!

CeraVe ervaringen

CeraVe moisturizing cream

De CeraVe moisturizing cream is een rijke en verzorgende moisturizer die geschikt is voor de droge en oncomfortabele huid. Perfect voor die van mij dus. Mijn huid is van nature gevoelig voor eczeem en met al die sterk geparfumeerde producten die ik vaak smeer (I know; niet goed maar ohhhh zo lekker soms!). Deze crème bevat geen parfum of andere overbodige meuk en is fijn voor je portemonnee: deze grote pot met 340 gram kost €14,95.

CeraVe review nederlands
CeraVe moisturizing cream ingredienten
Opvallende ingrediënten zijn glycerine, vet alchohol, vetzuur, vaseline, siliconen en hyaluronzuur.

De crème is lekker vol maar niet vet en trekt snel in. Hij maakt mijn huid zacht maar laat ook jeukende, pijnlijke en geïrriteerde plekjes op mijn huid als de sneeuw voor de zon verdwijnen.

CeraVe moisturizing cream review
CeraVe moisturizing cream review

Is CeraVe een goed merk?

Ja, de CeraVe moisturizing cream en CeraVe moisturizing lotion kan ik je in elk geval van harte aanbevelen! De cream is erg fijn als je een extra droge huid hebt en daarvoor een oplossing zoekt. De lotion (waar je hierboven geen foto’s van ziet) is een stuk dunner van structuur en geschikt voor de iets minder droge huid. Maar allebei doen ze wat ze moeten: basic skincare zonder parfum. Love it!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 17 mei 2022 / 14:23

    Oh, deze heb ik nog niet zien passeren op TikTok 🙂 Ik ben nu wel heel benieuwd geworden!!