Chain Gems, dé Maxima lookalike oorbellen?

Chain Gems, dé Maxima lookalike oorbellen?

Een hele tijd ben ik op zoek geweest naar dé Maxima oorbellen maar ik kon alleen exemplaren vinden met bijbehorend Koninklijk prijsje. Heb je geen idee wat ik bedoel? Ik heb het over de lange hangers met een subtiele gekleurde edelsteen eraan. Klassiek én modern tegelijkertijd, en prachtig als je je haar opgestoken hebt. Dit soort oorbellen zijn niet onvindbaar maar vaak wel vrij prijzig. Dus zocht ik net zo lang tot ik een betaalbaar exemplaar vond. En ja hoor, mijn geduld werd beloond.
Oorbellen

Deze sierlijke oorbellen worden ook wel Chain Gems genoemd. Een lange, subtiele hanger met een druppelvormig geslepen edelsteen. Ik kocht de ‘pearl’ uitvoering omdat ik deze goed naar kantoor kan dragen. Zo is mijn saaie kantooroutfit nét even wat completer. Toch kan ik hem ook prima bij een zwart jurkje dragen als ik uitga, de Chain Gems staan echt overal bij.
Oorbellen

Het fijne aan deze oorbellen is dat ze van lichtgewicht materiaal zijn en je dus ze niet voelt. Ook zijn de hangertjes makkelijk in te doen en zitten er geen knopjes bij. Je doet ze gewoon in je oren en ready to go!
Oorbellen

De Chain Gems zijn lang maar niet zo lang dat ze tot op je schouders komen; right in the middle. Hoewel ze het best tot hun recht komen als je je haar opsteekt, vind ik ze ook erg leuk staan wanneer ik mijn haar gekruld heb.
Oorbellen
Ja, ik ben blij met deze classy oorbellen! Ze staan overal bij en zijn gewoon super draagbaar. En de prijs? Ik betaalde er € 14,95 voor bij My Jewellery. Niet veel toch? Als je na gaat dat ik verder alleen exemplaren tegenkwam boven de 30 euro. My Jewellery verkoopt ze ook in het wit en mintgroen. Eigenlijk wil ik ook nog een paar felgekleurde oorbellen, dus stiekem denk ik dat ik daar ook nog naar op zoek ga.
Oorbellen

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Manon
  16 juli 2015 / 17:18

  Wat een mooie oorbellen!

 2. 17 juli 2015 / 16:46

  Ze zijn erg leuk, mooi prijsje ook! De mintgroene lijken me ook erg leuk.

 3. Mandy | MakeupyourMandy
  18 juli 2015 / 07:40

  Simpel, maar erg chique! Love it. 🙂

 4. 19 juli 2015 / 07:36

  Ik ben normaal niet voor lange oorbellen maar deze vind ik echt prachtig! 🙂

 5. robin
  20 juli 2015 / 22:23

  ze zijn prachtig! mooie foto’s ook.