Chanel Joues Contraste in Jersey

Chanel Joues Contraste in Jersey

Vandaag is het tijd voor weer een heerlijk luxe artikel; de Chanel Joues Contraste blush. In de parfumerie liet ik mij een paar weken geleden opmaken. De visagiste maakte mijn look af met de Chanel Joues Contraste blush. Deze blush zou namelijk iedereen staan. En ik waarschuw je alvast, want deze blush is absoluut niet goedkoop, in alle opzichten ging mijn beauty hartje sneller kloppen van dit mooie product. Ik laat hem graag aan je zien.
Chanel Joues Contraste in Jersey


Geeft op moduleerbare wijze kleur aan uw teint, natuurlijk of gesofisticeerd. Een veegje kleur zorgt voor een gezonde uitstraling. Een professioneel middel om uw gezicht te structureren en reliëf aan te brengen. Deze gebakken poeder blusher is het resultaat van een exclusief fabricageproces van Chanel.
Chanel Joues Contraste in Jersey

De Chanel Joues Contraste wordt geleverd in een heel mooi luxe, fluwelen zakje. Dit alleen al maakt deze blush tot een pareltje. En wat is de verpakking van een goede, zware kwaliteit. Het geheel voelt heel luxe aan en is mooi afgewerkt met het Chanel logo.
Chanel Joues Contraste in Jersey

De blush zelf wordt beschermd door een extra plastic laagje; zo kan de blush op geen enkele wijze kapot gaan voordat hij jouw huis heeft bereikt.
Chanel Joues Contraste in Jersey

De kleur is lastig te omschrijven; een warme nude, peach kleur met een vleugje bruin. Maar ook weer niet echt bruin. En dat alles met een heel subtiele, gouden shimmer. Snap jij het nog? De geur is overigens werkelijk fantastisch! Niet overheersend, maar een licht zoete geur komt je tegemoet zodra je de blush op je gezicht aanbrengt.
Chanel Joues Contraste in Jersey

Het kwastje dat erbij geleverd wordt is gemaakt van natuurlijk haar. Een prima kwast, al gebruik ik liever mijn speciale blush kwasten. Toch kun je hier prima mee uit de voeten als je bijvoorbeeld onderweg bent.
Chanel Joues Contraste in Jersey

Ik geloof inderdaad graag dat deze blush vrijwel iedereen staat. Hij is natuurlijk, past zich aan je huidskleur aan en geeft mijn gezicht gelijk een frisse uitstraling.
Chanel Joues Contraste in Jersey

BeautyOpinie

Wat een pareltje is deze blush. De gebakken Joues Contraste bluses van Chanel zijn fijn en geven je een heel luxe gevoel. Over de kleur Jersey ben ik ook zeer te spreken. Ik kan hem elke dag dragen; hij staat werkelijk overal bij. Licht aangebracht geeft hij je gezicht net even een extra glowy uitstraling; wat dikker aangebracht doet hij het goed tijdens een avondje uit.

Het is even een investering, want deze blush kost maar liefst €39.00. Maar dan heb je wel een pracht exemplaar waar je enorm lang mee doet.  Een goede investering toch? Jersey is overigens wel een kleur die in limited edition uitgebracht, maar hij ligt nog in de schappen bij de betere parfumerie.

Geef jij wel eens wat extra geld uit aan een luxe blush of ander make-up product?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Comments

 1. 28 november 2014 / 08:13

  Dat ziet er heel erg mooi uit! Als ik full time werk over 3 jaar, dan kijk ik wel anders naar de prijs denk ik haha 🙂

  • 29 november 2014 / 14:39

   Herkenbaar hoor! Ik werk nu fulltime en kan het me ook niet elke maand veroorloven haha

 2. 28 november 2014 / 17:43

  Heel mooi product! Ik koop eigenlijk nooit iets van Chanel.. het is net iets boven mijn budget, haha. 🙂

 3. Manon
  28 november 2014 / 18:04

  Zo dat is een mooi resultaat!

 4. 29 november 2014 / 10:05

  Oh wauw, wat een prachtige kleur <3 Pas echt perfect bij de kleur van je huid. Super pretty!

 5. Michaela
  29 november 2014 / 11:09

  Het is echt een beauty! Ik krijg nooit genoeg van Chanel producten 🙂

 6. Guusje
  29 november 2014 / 12:45

  Wat een prachtige blush!!

 7. Cherel
  29 november 2014 / 18:45

  Wauw! Hij is prachtig! Mijn moeder heeft met haar Chanel blush ruim 1,5 gedaan, dus je doet er zeker lang mee! Ik zie het als een goede investering.

 8. 29 november 2014 / 18:52

  my oh my, deze is echt een plaatje. ‘t is inderdaad een som geld, maar als één merk het waard is, dan is het chanel wel 😉 bovendien doe je ongelooflijk lang met een blush, dus prijs kwaliteit en houdbaarheid is prima! (of dat maak ik mezelf toch altijd wijs)

 9. Sanne Makeupgorgeous
  30 november 2014 / 15:37

  Prachtexemplaar! De verpakking alleen al. Wel wat aan de dure kant, maar ik denk dat het zijn geld dubbel en dik waard is.

 10. Estelle Alessandra
  1 december 2014 / 18:59

  Wauw mooie blush echt heel natuurlijk.

 11. Pingback: BeautyOpinie