Charlotte Tilbury Pillow Talk: make-up musthave?

Charlotte Tilbury Pillow talk review

I love Charlotte Tilbury! Dit make-up merk laat keer op keer mijn beautyhartje sneller kloppen. En dus deed ik mezelf voor deze feestdagen de populaire Pillow Talk Medium Matte Revolution lipstick en Talk Cheek to Chic blush uit dezelfde lijn cadeau. Is dit de make-up masthave waar iedereen het over heeft?

JA!

Charlotte Tilbury Matte Revolution Pillow Talk review

Menig make-up lover kent de populairste lipstick van Charlotte Tilbury: de Pillow Talk Medium Matte Revolution lipstick. Deze populaire kleur is dé basis van de Pillow Talk lijn en is niet voor niets een bestseller. Het is een universele lipstick die mooi staat bij iedere leeftijd en huidskleur. Het is dé perfecte nude lipstick.

Charlotte Tilbury Pillow Talk lipstick review

Charlotte Tilbury Pillow Talk Cheek to Chic blush review

Om die perfecte nude look compleet te maken heeft Charlotte Tilbury nog meer producten, zoals de Charlotte Tilbury Pillow Talk Cheek to Chic blush. Deze blush ademt perfectie! Ik vind hem zo onwijs mooi. Hij geeft je een perfecte verzorgde look, zonder dat het lijkt alsof je veel make-up op hebt. Ik ben gek op dit soort make-up omdat het het mooiste van je natuurlijke schoonheid naar boven haalt.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Cheek to Chic blush review

Waarom is Pillow talk zo populair?

De Pillow Talk Medium Matte Revolution lipstick blijft lang zitten, heeft een mooie matte finish zonder dat ‘ie je lippen uitdroogt en staat ook echt iedereen. En zo’n lipstick is moeilijk te vinden! Net zoals de blush trouwens. Hij geeft een mooie subtiele glow waarmee iedereen straalt. Hij haalt je natuurlijke schoonheid naar boven, een must have voor een au naturel look die ik inmiddels bijna elke dag draag.

Swatches pillow talk charlotte tilbury

Ik heb deze producten zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 18 december 2020 / 11:32

  Deze producten zijn prachtig! Ze staan hoog op mijn verlanglijstje

 2. 21 december 2020 / 09:33

  Ik vind de kleur van de lipstick zó mooi! De blush ziet er trouwens ook erg goed uit.

 3. 21 december 2020 / 20:14

  Ik vind de vormgeving van de cosmetica van Charlotte Tilbury prachtig ! Ik heb er zelf (nog) niks van. Misschien toch eens iets van proberen. Ik vind de blush en lipstick prachtig, staan ook heel mooi bij elkaar en jou trouwens ook . Ik vraag me af of de lipstick mij ook zal staan of misschien net iets te licht zal zijn. De kleur doet me een beetje denken aan m’n nieuwe lipstick van Lancôme in de kleur Working Girl. Is net als deze echt een my lips but better kleur.

 4. 22 december 2020 / 08:23

  Ik heb een tijdje geleden een blusher van Charlotte Tilbury gehad waar ik heel blij mee was. Maar om eerlijk te zijn heb ik geen idee welke kleur dat precies was, hij lijkt in ieder geval wel heel erg op deze kleur. Ik draag ook graag roze blusher.