Love it! | De Clarins Lipoils

Clarins Lip oil review

Oké het product dat ik je vandaag laat zien is niet nieuw. Het is een oude klassieker die ik onlangs heb herontdekt en waarover ik mega enthousiast ben. Benieuwd wat het is? Een fantastische olie voor je lippen, met een kleurtje! Je leest er alles over in deze Clarins Lip oil review.

Clarins Lip oil review

Vrijwel elke dag draag ik een kleurtje op mijn lippen. Soms wat feller, soms subtiel maar altijd iets. Ook als ik verder geen make-up draag, want even een ‘lippenstiftje’ geeft je direct een instant verzorgde look. Omdat ik vaak last heb van ruwe lippen (niet alleen in de winter, het hele jaar door) en die losse velletjes geen gezicht vindt, ontdekte ik ooit de Clarins Lip oil. Een combi van kleur én verzorging.

Lip Comfort Oil is volgens Clarins een geweldige basis voor kleur: het doet geen concessies aan glans, voeding en comfort. En daar ben ik het helemaal mee eens! De formule is verrijkt met 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder 30% botanische oliën als biologische jojoba-, hazelnoot- en biologische rozenbottelextractolie. Dat maakt dat deze lipproducten je lippen hydrateert, voedt, beschermt en herstelt.

Mijn Clarins Lip oils ‘stash’

Je brengt deze lipolie aan met een applicator die iets dikker is dan je ongetwijfeld gewend bent van andere lipglosses. Persoonlijk vind ik ‘m erg fijn, met één veeg product ben je klaar. De structuur is niet plakkerig, voelt direct voedend aan en wordt als het ware in de huid van mijn schrale lippen gezogen.

De Clarins Lip oil zit in een verpakking met 7ml inhoud, kost € 24,70 en in totaal zijn er acht kleuren te koop. De afgelopen maanden heb ik 02 Raspberry (een fuchsia roze tint), 04 Candy (die past zich aan op de pH-waarde van jouw huid) en 01 Honey, een alledaags glansje met een gouden glitter, gekocht. En stiekem denk ik dat er nog wel een paar kleurtjes volgen de komende maanden haha.

Ik vind de lipolie van Clarins namelijk zo ontzettend fijn! De kleur past zich aan, aan jouw lippen, blijft relatief lang zitten en is ook mooi intens van kleur. Het verzorgt je lippen, houdt ze soepel en zacht en ze zijn elke dag draagbaar. Love it!

Welke kleur uit deze Clarins Lip oil review vind jij het mooist?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 28 juli 2022 / 08:28

    Oh deze wil ik al zolang eens proberen, misschien moet ik me er toch eens eentje aanschaffen 🙂