Review | Clay And Glow Avocado Mask

Review | Clay And Glow Avocado Mask

Grote kans dat je dit product al eens hebt gespot: het allernieuwste masker van het populaire Clay And Glow. Meerdere keren per dag verschijnt ‘ie in mijn Instafeed dus natuurlijk wil ik jou laten weten wat ik ervan vind in deze Clay And Glow Avocado Mask review. Lees je mee?

Clay And Glow ervaringen

Clay And Glow is een Nederlands merk dat al een aantal jaar (met succes!) aan de weg timmert. In 2019 riep ik hun populaire roze kleimasker al eens uit tot één van mijn favoriete beautyproducten omdat het wonderen doet voor onzuiverheden op mijn gezicht. Sinds kort heeft Clay And Glow ook een masker aan haar assortiment toegevoegd speciaal voor de droge huid: het Clay And Glow Avocado Masker.

Clay And Glow ervaringen

Clay And Glow Avocado Mask review

Het Clay And Glow Avocado Mask bevat 97,2% natuurlijke ingrediënten, is dierproefvrij en vegan (PETA goedgekeurd). Hij is speciaal ontwikkeld voor de droge huid die wel wat hydratatie kan gebruiken en kost €29.95 voor 80 ml. Aanbrengen kan gewoon met je handen maar ook met een speciale siliconen applicatieborstel. Je kunt het masker 15 tot 20 minuten laten intrekken tijdens een momentje voor jezelf maar wil je meer? Dan kun je hem ook aanbrengen als nachtmasker en de hele nacht laten intrekken.

Clay And Glow Avocado Masker ervaringen
gezichtsmasker voor de droge huid
applicatieborstel

Ingrediënten

Het Clay And Glow Avocado Mask bestaat uit avocado-olie, avocadoboter en sheaboter. Ook valt mijn oog in de ingrediëntenlijst op een vetalcohol, kokosolie, glycerine, macademia-olie, olijfolie en abrikozenolie. Allemaal ingrediënten waar ik (en mijn huid) erg enthousiast van worden. Onderaan de INCI lijst spot ik wel parfum, maar het is een kleine hoeveelheid en bovendien allergeenvrij.

Ingredienten avocado mask clay and

En, is het avocado masker fijn?

ABSOLUUT. In hoofdletters want ik ben fan van het Clay And Glow Avocado Mask. Mijn huid slurpt dit masker op en voelt daarna heerlijk zacht en gehydrateerd. Droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de vele voedende ingrediënten. Wat ik ook ideaal vind is dat je dit masker kunt combineren met het roze klei masker, door op verschillende plekken op je gezicht het best passende masker te smeren. Love it!

Het masker uit deze Clay And Glow Avocado Mask review koop je in de webshop van het merk (via de link hiervoor) of bij ICI Paris XL.

Heb jij ‘m al geprobeerd?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 6 april 2022 / 09:06

  Oh deze klinkt zalig, ook top dat je hem als nachtmasker kunt gebruiken. Hij doet me een beetje denken aan een masker van Origins, de textuur lijkt er heel erg op en die was ook met avocado.

 2. 6 april 2022 / 09:53

  Allereerst: Je foto vind ik GE-WEL-DIG ! fijn dat het zo goed werkt voor jouw huid. Ik heb het vanwege de parfum (ook al is dit een kleine hoeveelheid) aan mij voorbij laten gaan. Hopelijk komt er ook een parfumvrije variant. Ik ben overigens wel een grote fan van hun klei-masker.

 3. 6 april 2022 / 11:31

  Ik vind dit echt een heerlijk maskertje!

 4. 10 april 2022 / 13:47

  Dit masker klinkt fantastisch! Ik ga er ook eens naar kijken binnenkort. Bedankt voor de tip!

 5. 17 april 2022 / 14:21

  Wat leuk dat jij ook zo’n fan bent! Ik vind hem zelf ook echt heerlijk! Net als alle producten van Clay And Glow eigenlijk.