Collistar Magic Drops

Collistar Magic Drops

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen heb je dit product niet nodig zou je denken. Nou ik juist wel! Mijn hoofd is vaak een stuk minder bruin dan mijn lichaam. Vooral omdat ik liever niet veel met mijn gezicht in de zon zit. Ideaal zijn dan de Collistar Magic Drops. Dit product belooft je een prachtige, natuurlijke bruine teint. En omdat ik zo enthousiast ben laat ik ze je graag zien.

Collistar Magic Drops

De exclusieve formule van de Collistar Magic Drops combineert walnootdop extract met het zogenaamde DHA Rapid, een innovatief zelf bruinend molecuul dat slechts de helft van de gebruikelijke tijd nodig heeft om een mooie bruine teint te ontwikkelen. Het concentraat biedt bovendien een natuurlijk en egaal resultaat, zonder risico op vlekken, aldus Collistar.

De Collistar Magic Drops zien er heel chique uit toch? De verpakking voelt stevig aan en is niet zomaar kapot te krijgen. Dat én het formaat maken dat je ze ook nog eens makkelijk mee kunt nemen op reis.
Collistar Magic Drops
Collistar Magic Drops

Het pipetje waarmee je de druppels aanbrengt is erg fijn en werkt secuur. Je kunt de druppels makkelijk doseren en met je dagcrème mengen. Het zal je niet snel gebeuren dat er te veel uit komt.

Collistar Magic Drops
Collistar Magic Drops

Toen ik de Collistar Magic Drops voor het eerst gebruikte schrok ik nogal, wat een heftige bruine kleur zeg! De geur is trouwens niet zoals je van een zelfbruiner verwacht. Meestal hebben deze producten een hele typische chemische geur maar de Collistar Magic Drops ruiken heerlijk.
Collistar Magic Drops

Zorg dat je huid droog en gereinigd is voordat je het product aanbrengt. Ik meng meestal een druppel of 3/4 met mijn dagcrème in mijn handpalm. Vind je het eng? Begin dan gewoon met twee kleine druppeltjes. Zo kun je het opbouwen naar de hoeveelheid die op jouw huid het mooiste resultaat geeft. Je kunt nu je dagcrème net zo aanbrengen als je gewend bent. Natuurlijk moet je wel even opletten dat je geen grote stukken mist. Maar geloof me; doordat de zelfbruiner gemengd is met je dagcrème hoef je hem niet heel secuur aan te brengen. Let er wel op dat je na het aanbrengen je handen even wast!
Collistar Magic Drops

BeautyOpinie

Als je op zoek bent naar een gezichtsbruiner maar het niet helemaal aandurft vanwege vlekken, dan vind ik dit een aanrader! Ik vind het ideaal dat je zelf kunt bepalen hoeveel druppels je mengt met je dagcrème en daardoor dus ook voor een subtiel effect kunt kiezen. En het leuke is dat je dezelfde dag al resultaat ziet. En dat allemaal zonder de typische zelfbruiningsgeur en het worteltjes effect. De Collistar Magic Drops zijn te koop bij de parfumerie voor een bedrag van ongeveer 30 euro voor een potje van 30 ml.

*Edit achteraf; dit bedrag lijkt misschien prijzig maar ik doe nu al ruim een jaar (!) met dit product en ik ben nog steeds heel enthousiast over mijn aankoop. Inmiddels ben ik al met flesje nummer 2 bezig, zo fijn vind ik dit product nog steeds!

Gebruik jij een zelfbruiner? Wat is jouw favoriete product?

Volg:
Share:

14 Reacties

 1. 10 juni 2014 / 05:51

  Lijkt me een ideaal product! Fijn dat het ook niet vlekkerig wordt ect.

 2. 10 juni 2014 / 05:54

  Ik heb ‘m ook getest en hij is echt ideaal! Fijne review <3

 3. 10 juni 2014 / 08:57

  Lijkt me erg fijn! Klinkt ideaal, dat niet vlekken :D.

 4. 10 juni 2014 / 09:09

  Klinkt fijn, al zit ik toch liever zelf in het zonnetje!

 5. Kimberley
  10 juni 2014 / 11:32

  Wat apart! Deze manier van zelfbruiner kende ik nog niet.

 6. 10 juni 2014 / 12:54

  ik hou van dit soort producten! klinkt heel goed!

 7. 10 juni 2014 / 13:45

  Wat fijn dat het werkt, staat toch net wat mooier als je overal even bruin bent 🙂

 8. Sanne Makeupgorgeous
  10 juni 2014 / 16:03

  Wat een goed idee om deze te mengen met je dagcrème, lekker safe. Lijkt mij een erg fijn product.

 9. 10 juni 2014 / 21:42

  Wow whut?! Wat is dit voor goddelijk item?! It’s amazing! Handig dat je het trouwens kan mengen en dat je geen vlekken krijgt. 🙂

 10. 10 juni 2014 / 22:07

  Klinkt als een fijn product! Mijn gezocht is inderdaad ook tijd wat bleker dan de rest. Ik gebruik tijd de st-Tropez bronzing mousse en ik vind het een supergoed product!

  X Sara

 11. Evie
  28 mei 2015 / 14:09

  Hoi, ik wil graag een aantal dingen delen omdat ik benieuwd ben of sommige dit herkennen. Ten 1e lukt het mij niet om mijn hele gezicht te behandelen met 3 of 4 druppels (puur, zonder dagcreme) aangezien ik het dan niet goed kan uitsmeren en verdelen, het is dan te weinig en droogt te snel. Wil ik mijn hele gezicht goed in kunnen smeren dan heb ik minimaal 7 of 8 druppels nodig in mijn handpalm. Van druppels door mijn dagcreme krijg ik namelijk nauwelijks resultaat. Ten 2e word ik er niet super bruin van ( dit heb ik overigens met elke zelfbruiner, onder de zonnebank en in de zon ). Ten 3e krijg ik er een slechtere huid van, het glimt meer aan het einde van de dag en ik krijg op me wangen en kaaklijn hele klein bultjes. Het lijken geen puistjes. En ten 4e jaja gaan me porien verstopt zitten en die kleuren dus bruin ( door de DHA ) en dan lijkt het net alsof je mee-eters hebt. Dit staat niet zo fris.. Ik ben heel benieuwd naar de reacties 🙂 Bedankt alvast!

 12. 29 mei 2015 / 06:47

  Hoi Evie, leuk dat je dit bericht deelt! Dit is juist ook mijn bedoeling van BeautyOpinie, dat we dit soort dingen met elkaar kunnen delen 🙂 Ik snap wel dat als je dit product ‘puur’gebruikt het niet fijn uitsmeert, daarom doe ik het altijd door mijn dagcreme. Ik heb dan nergens last van. Mijn gezicht wordt niet mega bruin, maar meer een 1 of 2 dagen bruin kleurtje. Ik vind dat persoonlijk mooi omdat het er natuurlijk uitziet. Ook wordt mijn huid er niet slecht van. Gebruik dit product nu zeker 1.5 jaar regelmatig en ben nog steeds super positief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *