Review | Waarom is de Collistar Talasso scrub zo populair?

Talasso scrub collistar review

Misschien ken je de Collistar Talasso Scrub wel. Het is één van de populairste scrubs die er te koop is. Maar is ‘ie nou echt zo fijn en bijzonder? En is ‘ie z’n hoge prijskaartje waard? Dat lees je in deze review.

Talasso Scrub van Collistar review

Het Italiaanse merk Collistar heeft jaren geleden mijn hart gestolen met haar Magic drops, de fijnste zelfbruiner die ik ooit gebruikt heb en nog steeds onderdeel van mijn beautyritueel is. Een product dat blijkbaar ook erg populair is, want het is mijn best gelezen beautyreview ever. Maar een Collistar product dat mogelijk nog populairder is, is de luxe Talasso scrub. Hij is al járen een hype, en aangezien ik regelmatig ‘beauty cult’ producten review besloot ik zelf de proef op de som te nemen en deze Talasso scrub collistar review met je te delen.

Collistar Talasso Scrub

Collistar Special Perfect Body Firming Talasso Scrub

Collistar heeft in haar assortiment meerdere soorten Talasso scrubs met elk hun eigen ingrediënten, geur en werking. De traditionele Talasso Scrub staat bekend om haar kruidige geur die niet iedereen kan waarderen maar wel zoveel liefhebbers en voordelen heeft dat ‘ie is uitgegroeid tot een klassieker. Ik bestelde de Collistar Special Perfect Body Firming Talasso Scrub. Een variant op de klassieker, met een verstevigend effect en een zoetere geur.

Collistar Special Perfect Body Firming

Firming Talasso scrub Collistar ingredienten

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk word ik direct blij! Hij is lekker kort en mijn oog valt op allerlei bestanddelen waar je huid ook vrolijk van wordt. De scrubkorrel bestaat uit een mix van zeezouten, Hawaïaans rood zout en kersenpitpoeder en er zit kersenolie, jojoba- en tarwekiemolie wat je huid zacht maakt.

Collistar Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub ingredienten

De olie in deze klassieke scrub zie je direct als je de pot opent. Er drijft namelijk een zachte laag bovenop de vrij harde zoutscrubkorrel. Om het product makkelijk aan te brengen en de twee lagen te mengen levert Collistar er een spatel bij maar persoonlijk breng ik hem liever met mijn handen aan. Dat gaat gewoon nét even wat sneller onder de douche. Misschien iets minder hygiënisch maar mijn handen worden er zo lekker zacht van dat het geen straf is.

review Collistar Talasso Scrub

En, waarom is deze scrub een hype?

Omdat ‘ie heerlijk luxe is! Als ik de Firming Talasso scrub aanbreng is mijn huid in no time MEGA zacht. Zachter dan bij elke andere scrub die ik ooit gebruikt heb, een bodylotion achteraf is zeker niet nodig. Dat is de reden dat deze scrub zo populair is. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de prijs. Je betaalt er namelijk een kleine 50 euro voor. Daarvoor krijg je wel een immens grote pot van 700 ml waar je lang mee vooruit kunt maar het loont de moeite om de aanbiedingen in de gaten te houden.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 26 april 2021 / 05:34

    Ik wil hem ook nog steeds een keer proberen, hij klinkt zo fijn!

  2. 27 april 2021 / 17:08

    De scrub van Collistar is de beste scrub voor het lichaam die ik ooit gebruikt heb. Ik snap de hype helemaal, want dat verdient dit product ook!