Mijn daily favourites van augustus

My daily favourites

Vandaag wil ik je graag kennis laten maken met vijf van mijn daily favourites van de afgelopen maand. Deze producten hebben niet allemaal mijn blog gehaald maar zijn wel zó de moeite waard dat ik ze inmiddels elke dag gebruik. Kijk je mee?

Daily favourites

Biodermal gel crème

Met stip op nummer 1 staat de Biodermal gel crème. Een dag- en nachtverzorging die bedoeld is voor dames met een vette en gemengde huid. Mijn huid is verre van vet maar ik ben wel fan van lichte, gelachtige structuren als het om dagverzorging gaat. En aangezien de Biodermal gel crème bij Etos in de schappen lag voor slechts 2,50 besloot ik het eens te proberen. It was a lucky shot! Waarom? Deze crème is pH huidneutraal, hypoallergeen en bevat geen parfum of alcohol. Hij zorgt voor een matte uitstraling maar hydrateert mijn huid wel onwijs goed. Al na één dag merkte ik dat mijn huid heerlijk zacht en vooral rustig werd. Ik ben alleen bang dat dit product binnenkort uit de schappen verdwijnt, gelukkig is deze Biodermal gel crème online nog wel te koop.
Biodermal gel crème
Biodermal gel crème

HD Liquid Coverage Foundation

Mijn tweede daily favourite is de HD Liquid Coverage Foundation. Sinds ik deze foundation uit de nieuwe collectie van Catrice kocht gebruik ik hem elke dag. De kleur sand beige is voor mij perfect en heeft een mooie gele ondertoon. De foundation heeft precies die dekking waar ik naar op zoek ben. Hij dekt rode vlekjes maar geeft je toch een natuurlijke uitstraling. Hij blijft ook nog eens lekker lang zitten en komt dicht in de buurt van mijn favoriete Estee Lauders Double Wear Light. Maar dan goedkoper, yeah!
HD Liquid Coverage Foundation

Crystal Orange Cleanser

Mijn derde favoriet van afgelopen maand? De Crystal Orange Cleanser die je misschien al hebt gezien in mijn review van de Cenzaa Reprogram box. Deze oranje scrub is mild, ruikt heerlijk, maakt mijn huid zacht en zorgt ervoor dat mijn teint er frisser uitziet. De 50 ml uit de Reprogram box gaat gelukkig best lang mee en ik hoop dat ‘ie de maand september nog doorkomt, ik vind hem fijn!
Crystal Orange Cleanser

Andrélon Zomerblond droogshampoo

Nog een ontdekking van de afgelopen maand: de Andrélon Zomerblond droogshampoo. Ik had nooit verwacht dat dit product in mijn daily favourites zou belanden maar ik vind hem heel erg fijn! Deze droogshampoo heeft een heerlijke, licht zoete geur en doet gewoon goed zijn werk. Mijn haar ziet er veel minder vet uit en voelt aan alsof ik het serieus net gewassen heb. Eigenlijk heb ik er helemaal niks op aan te merken! Voor mijn blonde haar is de Andrélon Zomerblond droogshampoo perfect.
Andrélon Zomerblond droogshampoo

MAC’s Twig

Tot slot een lipstick die ik al een hele tijd in huis heb maar de afgelopen maand weer herontdekt heb: Twig. Deze populaire lipstick blijft één van mijn all time favorieten. Het is niet voor niks dat Twig zo populair is. Het is een neutrale lipstick met een satin finish, die toch redelijk mat oogt. Een perfecte mix tussen roze en bruin. Afgelopen week vertelde ik je nog dat de populaire Mac lipsticks als Please me mij absoluut niet staat, Twig is het perfecte alternatief!
Twig

Wat is jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 21 augustus 2016 / 14:39

  Ah Twig, staat ook al jaren op de wishlist hier… Mooie favorieten!

 2. Sanne Makeupgorgeous
  21 augustus 2016 / 15:54

  Mooie favorieten. Die droogshampoo lijkt mij zo fijn voor blond haar!

 3. 21 augustus 2016 / 17:23

  Die MAC lipstick lijkt mij ook erg mooi. Ik val op roze! De foundation staat hier ook klaar om te testen, ben ik ook erg benieuwd naar. Mooie producten heb je uitgekozen!

 4. Babs
  22 augustus 2016 / 16:58

  Biodermal voor €2,50? ik had hem ook meegenomen, lekker prijsje!
  Die HD foundation klinkt goed, ik van essence heb de 2 in 1 make-up en concealer gekocht, werkt ook goed tegen rode vlekjes.
  Mijn favoriet is momenteel een nachtmasker, van een Japans merk. (Sulwhasoo)