New love! Daniel Wellington Classic Petite horloge

New love! Daniel Wellington Classic Petite horloge

Eindelijk is ‘ie daar dan; het horloge waar ik vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag verliefd was. Ik heb het over mijn Daniel Wellington Classic Petite sterling horloge die ik je héél graag laat zien! Kijk je mee?

Daniel Wellington

Meer dan twee jaar geleden kocht ik mijn eerste Daniel Wellington horloge en vanaf dat moment heb ik ‘m eigenlijk niet meer af gedaan. Ik ben gek op de minimalistische, Scandinavische stijl van dit merk. Echt een basic must have als je het mij vraagt. Ik liet in mijn blogpost van twee jaar geleden al mijn Classic St Andrews Lady zien en die was, na twee jaar dag en nacht trouwe dienst, eigenlijk wel aan vervanging toe.
DanielWellington

Daniel Wellington Classic Petite horloge in zilver

De Daniel Wellington Classic Petite is de jongste telg binnen de Wellington familie. Hij is ietsjes kleiner dan de meeste horloges van het merk, namelijk 32 mm. Hij is verkrijgbaar in zilver en roségoud en met een witte of zwarte wijzerplaat. Eigenlijk vind ik de roségouden variant het mooist maar aangezien mijn Andrews Lady ook al rosé goud is besloot ik nu voor een zilveren klokje te gaan.

Het Daniel Wellington Classic Petite horloge heeft een prachtige meshband die je amper voelt als je het horloge draagt. Ik vind ‘m super comfortabel! Hij is ook makkelijk te verstellen want ik heb vrij kleine polsen en dat is met dit horloge gelukkig geen probleem. Sterker nog; doordat ‘ie maar 32 mm is vind ik deze juist geschikt.
Daniel-wellington-horloge

Is ‘ie niet mooi? Vooral in combinatie met een dun zilveren armbandje. Ik ben er zó onwijs blij mee!
Daniel Wellington Classic Petite horloge
Daniel Wellington Classic Petite horloge
Daniel-wellington-horloge

Kortingscode

Wil je zelf een Daniel Wellington horloge kopen? Dan heb ik nog een leuk extraatje voor je. Met de kortingscode BEAUTYOPINIE krijg je namelijk maar liefst 15% korting, als je je horloge bestelt via de Daniel Wellington website. Het Daniel Wellington Classic Petite horloge kost €159,-. Dat is natuurlijk niet goedkoop maar ik vind dit horloge het bedrag wel dubbel en dwars waard. Het is dat ik voorlopig nog niet jarig ben, anders zette ik de gouden variant ook op m’n wishlist hihi.

Wat vind jij van m’n nieuwste aanwinst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Comments

 1. 8 april 2017 / 05:32

  Wat een mooierd!! Zo een wil ik ook nog heel graag een keertje!

 2. jeapiebel
  8 april 2017 / 09:46

  Het is helemaal klassiek en authentiek. In combinatie met het schattige zilveren armbandje maakt het net wat vrouwelijker.

 3. Chelsey
  8 april 2017 / 10:59

  Wat een mooi horloge zeg!

 4. 8 april 2017 / 11:13

  Ben helemaal blij voor je haha! Super tof!

 5. 8 april 2017 / 14:16

  Mooi horloge! Vind dat bandje ook erg leuk.

 6. Nina Simplynspecial
  9 april 2017 / 17:58

  Ik vind deze echt zó tof! Een stuk sierlijker dan de St. Maws, die heb ik ook 🙂 Goede keuze deze.

  • Natascha
   Auteur
   9 april 2017 / 18:02

   Dat is absoluut waar al blijf ik die ook tof vinden hoor!

 7. Babs
  9 april 2017 / 20:50

  Ik vind hem ook mooi! Mooi strak en tijdloos!

 8. 10 april 2017 / 05:19

  Aaah zilver is ook echt heel erg mooi! Ik heb zelf de rose gouden <3