Armcandy cadeautip | Luxe Daniel Wellington giftset

Armcandy cadeautip | Luxe Daniel Wellington giftset

Oelala, dit noem ik nu oprecht ARMCANDY. Ben je nog op zoek naar een mooi en stijlvol kerstgeschenk? Dan denk ik dat je met de Daniel Wellington giftset je hart wel kunt ophalen, zowel voor hem als haar!

Dit is mijn ultieme luxe kerstcadeau

Dat ik een enorme Daniel Wellington fan ben weten jullie misschien inmiddels wel. Vijf jaar geleden kocht ik mijn allereerste DW klassieker en daar heb ik tot op de dag van vandaag plezier van. Ze zijn stijlvol, tijdloos en van enorm goede kwaliteit. Mijn allereerste DW horloge ziet er nog steeds tiptop uit, ik heb alleen één keer het batterijtje moeten vervangen. Inmiddels is mijn Daniel Wellington liefde ook overgeslagen op mijn moeder, vriend én vriendinnen en vind je hier in huis vrijwel alle verkrijgbare modellen haha.

Daniel Wellington giftset met 10% korting

Wat mij betreft is een Daniel Wellington horloge hét kerstgeschenk voor iemand die je eens goed wilt verwennen. Dat kan je partner zijn maar wat mij betreft zijn de nieuwe geschenkdozen ook het ultieme excuus om jezelf iets moois cadeau te doen. Speciaal voor de feestdagen heeft het merk namelijk giftsets op de markt gebracht die je nu tijdelijk met 10% korting kunt kopen.
Daniel wellington kortingscode

Met inhoud die je zelf kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een extra horlogebandje bij je favoriete item óf een bijpassende armband zodat je armcandy compleet is.
Daniel Wellington giftset review

Mijn keuze was snel gemaakt. Er was één model dat ik nog niet had, de klassieke Classic petite met zwarte wijzerplaat. Deze is alleen verkrijgbaar in het roségoud met super stijlvolle mesh-polsband, ook in roségoud. Dit is misschien wel het stijlvolste model dat ik heb, helemaal in combinatie met de Classic Cuff-armband.
Kortingscode Daniel Wellington Nederland

Daniel Wellington kortingscode

Pssssst, een speciale tip voor jou óf je Kerstman; naast de 10% korting op de Daniel Wellington giftset krijg je met de code ‘BeautyOpinie’ nog eens extra 15% korting in de Daniel Wellington webshop. Dat maakt dat dit één van mijn favoriete luxe cadeaus is voor deze feestdagen. Vijf jaar geleden deed ik mijzelf rond deze periode mijn eerste horloge cadeau. Het afrekenen was toen wel even slikken maar als ik naga hoeveel plezier ik ervan heb, vind ik het de investering dubbel en dwars waard! En alle korting maakt het toch een stukje leuker.
review Daniel Wellington giftset review

Koop jij wel eens een luxe cadeau voor jezelf?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. ByChristiana
    12 december 2018 / 06:49

    Tof zeg dat je al vijf jaar plezier hebt van dat horloge. Ik heb jaren lang geen horloge gedragen totdat ik er deze zomer een van Kate Spade cadeau kreeg van Andre en nu wil ik er eigenlijk nog wel meer bij. Ik was vergeten hoe praktisch het ook is, dat ik niet steeds op mijn telefoon hoef te kijken hoe laat het is;-)