De 10 populairste blogposts van 2020

populairste blogposts 2020

Het afgelopen jaar heb ik heel wat verschillende soorten blogposts geschreven. Van persoonlijke verhalen tot reviews en tips & tricks. Dit zijn de 10 populairste blogposts van 2020:

Curly Girl update | Starten met goedkope CG producten

In september schreef ik een blgopost waarin ik vertelde hoe het stond met mijn Curly Girl avontuur en welke goedkope CG producten ik had gekocht. Het verbaast me trouwens niet dat deze blogpost zoveel gelezen wordt, de CG methode is super populair en starten met goedkope producten is wel zo fijn om te kijken of het wat voor je is.

CG update

Review | Is de Fudge zilvershampoo nu echt zo bijzonder?

Mijn favoriete zilvershampoo verdiende een uitgebreide review omdat ik dit toch echt wel de aller beste zilvershampoo vind die ik door de jaren heen heb gebruikt. Het is dan ook een populaire bestseller waar veel naar gezocht wordt via Google. En dat snap ik wel! Hij werkt als een tierelier. Laat ‘m dan ook niet te lang zitten als je heel erg geblondeerd of poreus haar hebt. Mijn tip? Begin eerst met een paar minuutjes en bouw dit op tot je het effect hebt wat je zoekt. Voor mij werkt dat perfect. Scheelt me een ritje naar de kapper, die nu sowieso dicht is.

Is de Fudge zilvershampoo de hype waard

Review | Mijn favoriete Collistar Magic Drops

Mijn Collistar Magic Drops review schreef ik al in 2014 (!) maar het is nog steeds één van mijn populairste blogposts. De foto’s in deze blogpost waren echt super super slecht dus die heb ik afgelopen jaar een snelle update gegeven. De Magic drops heb ik namelijk door de jaren heen vaker gekocht, het blijft één van mijn favoriete manieren om je gezicht een naturel tintje te geven!

Collistar Magic Drops

Budgettip! | Sterke panty’s die niet zo snel stuk gaan

Panty’s die niet stuk gaan, waar vind je die? Anti-ladder panty’s zijn gewild en we zoeken er blijkbaar massaal naar. Een panty die niet kapot gaat is deze van Zeeman niet maar ik vind ze wel erg fijn! Deze panty’s zijn sterk en absoluut een budgettip.

ervaring met de anti-ladder panty van Zeeman

Budget | Kruidvat Keratin Hair Repair producten

Deze blogpost komt uit 2017 en de combinatie Kruidvat, betaalbaar en keratine is nog steeds populair. Ik schreef een uitgebreid review van de Kruidvat Keratin Hair Repair producten en vooral de anti-klit spray vond ik erg fijn.

Pink Gellac LED starterset

Als je BeautyOpinie vaker bezoekt heb je het afgelopen jaar heel wat blogposts over Pink Gellac gespot. Ik schrijf regelmatig over dit populaire merk en elke keer verbaas ik me weer over de nieuwe toffe kleurtjes. Er wordt blijkbaar veel gezocht naar ervaringen met de Pink Gellac LED starterset en de lamp die erbij hoort en dat verbaast me ook weer niets. Binnenkort wil ik een uitgebreide blogpost schrijven over de tips & tricks die ik door de jaren heen heb op gedaan. Om je te helpen bij het aanbrengen van gelnagellak.

Nieuwe Sustainabe LED Gellak Manicure sets van Pink gellac

Budgettip! | Kruidvat Originals Baobab huidolie

Nog een keer Kruidvat: jullie zoeken dus blijkbaar naar fijne budgetpareltjes, en dat is de Kruidvat Originals Baobab huidolie zeker. Hij is wel mega geparfumeerd en het is dus zeker geen aanrader voor de gevoelige huid maar ik vond hem wel heerlijk. Vooral voor mijn benen in de wintermaanden.

Ervaringen Kruidvat Originals Baobab Huidolie voor je gezicht

Chanel inspired: Quilted Chain bag

Je zoekt naar een Chanel tas of een Chanel look a like tas en je komt uit bij deze blogpost. Do I need to say more? Ik denk dat ik het daar maar bij laat haha. De Quilted Chain bag droeg ik vier jaar geleden regelmatig maar tegenwoordig zelden meer.

Is een CHI tang het geld waard?

Ja! Mijn CHI tang gebruik ik dus nog steeds elke dag. Wat mij betreft staat CHI garant voor kwaliteit en ik vind deze stijltang z’n geld dubbel en dwars waard. De G3 blush die te koop is bij John Beerens is trouwens één van de goedkopere modellen. Hij kost €109,- en vind ik daarmee echt een aanrader!

Is een CHI tang het geld waard

Tip! | Nieuwe producten van Nivea voor volume in je haar

Natuurlijk mag Nivea ook niet in dit lijstje ontbreken. In september 2019 kwam de nieuwe Nivea hairstyling voor meer volume op de markt en vooral de forming spray is erg populair. Nog steeds trouwens.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 30 december 2020 / 11:00

  Altijd leuk om deze lijstjes te zien! Ik heb zelf trouwens ook een CHI tang en die vind ik zijn geld ook echt waard. Ik heb hem echt al heel erg lang, alleen hij begint nu een beetje op te raken, dus misschien moet ik volgend jaar eens voor een nieuwe gaan kijken.

 2. 30 december 2020 / 22:50

  Wat leuk om te zien! De volume lijn van Nivea gebruik ik zo graag! Praktisch altijd eigenlijk als ik geen andere haarproducten aan het testen ben.

 3. 2 januari 2021 / 10:17

  Wat een leuk overzicht. Ik vond jouw ervaringen met CG methode ook erg leuk om te lezen. Bij mij doen de reviews van Pink Gellac het ook erg goed en staan zelfs bovenaan mijn meest gelezen posts.

 4. 2 januari 2021 / 12:55

  Altijd leuk zo een overzichtjes!! Ik ben voor mijn vriend, die ook krullen heeft (en nu best al lang zijn omdat de kappers al zolang dicht zijn :D), ook wat posts gaan lezen en producten bij Kruidvat gaan kopen om hopelijk zijn krullen wat meer in vorm te krijgen, want het ziet er vooral heel pluizig en droog uit momenteel. Dus hoop dat het wat lukt! Ik lees jouw artikel zeker ook eens na!