De 8 populairste blogposts van 2021

populairste blogposts van 2021

Al ruim acht(!) jaar schrijf ik elke week meerdere blogposts en nog steeds doe ik dat met ontzettend veel plezier! Ook het afgelopen jaar heb ik weer heel wat beautyreviews en andere artikelen geschreven. Benieuwd welke blogposts, verschenen in 2021, het meest gelezen zijn? Hieronder staan ze op een rij:

Top acht

De best gelezen blogpost uit 2021 is een review van één van mijn favoriete ontdekkingen van het afgelopen jaar: Aanrader! | Gliss Kur 7 seconden haartreatments. Deze haarserums waren het afgelopen jaar regelmatig in tv spotjes te zien en ik kan me goed voorstellen dat mensen zich afvroegen: ”werkt dat echt?”. Om waarschijnlijk daarna te gaan googelen en op mijn review terecht te komen.

Gliss-Kur-7-seconden-haartreatments

Onder mensen die liever geen deodorant met aluminiumzouten gebruiken is de Loveli natuurlijke deodorant erg populair en ik schreef een algemene review van deze deodorants. Inmiddels gebruik ik niet anders meer en is naast de Fresh Cotton en Apple Blossom hier de Zen en Komkommer en Aloe vera deodorant favoriet. Die laatste twee werken enorm goed tegen hormoonzweet, die eerste twee zijn prima als je daar geen last van hebt.

Loveli-natuurlijke-deodorant-review-1440x960

Begin dit jaar kreeg ik mijn Invisalign beugel en natuurlijk schreef ik direct daarna de blogpost Ik heb een beugel! Inmiddels draag ik de beugel een maand of negen en begin ik écht verschil te zijn. Helaas ben ik er voorlopig nog niet, over een paar weken word er een nieuwe scan gemaakt, krijg ik andere hoesjes en ga ik het tweede deel van het traject in. Gelukkig gaat de tandarts tussendoor ook met mijn scheve voortand aan de slag, daar doe ik het grotendeels voor. Hopelijk ben ik eind 2022 klaar en kan de tandarts verder aan de slag.

invisalign-ervaringen-met-beugel

Geurwolkje is super populair en ook ik schreef een blogpost over mijn ervaringen met deze aromadiffuser: Love it! Geurwolkje. Inmiddels heb ik ook een tweede exemplaar besteld, één in de woonkamer en één staat er in de slaapkamer. Denk er een paar druppels lavendelolie bij, net voor het slapengaan; ik ben nog steeds fan.

Geurwolkje-ervaringen-1440x960

Het op vijf na best gelezen artikel is de Review | Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner. Een populair en prima product, het is een fijne leave-in conditioner. Maar al met al doet het voor mijn haar niet de wonderen waar ik vaker over lees. Voor dit geld kan ik fijnere producten bedenken, het is dan ook geen blijvertje geweest.

Olaplex-No.-6-Bond-smoother-leave-in-conditioner-review-1440x960

In het zomer gebruikte ik de Keune zilvershampoo en conditioner en schreef daar een review over. Fijne producten, die perfect zijn voor de dagelijkse verzorging van blond haar. Het ruikt heerlijk, haalt de gele gloed eruit maar is niet té heavy. Wat ik alleen jammer vind is dat de producten parabenen bevatten, daarom gebruik ik ze niet meer.

zilvershampoo-en-conditioner-van-Keune-1440x960

Natuurlijk kan Pink Gellac niet in dit overzicht ontbreken! Afgelopen voorjaar bracht het merk verschillende rubber base covers uit en daar schreef ik deze blogpost over: Nieuw! | Pink Gellac Rubber Base Cover. Ideaal als je snel een frisse manicure wilt aanbrengen. De rubberbase is mijn favoriete basecoat omdat ‘ie lekker dik is en daardoor beter werkt bij broze nagels.

Pink-Gellac-Rubber-Base-Cover-swatches-1440x960

Op nummer acht staat een blogpost dat ook in mijn favorietenoverzicht van het afgelopen jaar stond. Dit mega betaalbare Granaatappel haarmasker van Action wordt veel genoemd als CG aanrader en is daarom zo populair. Het is een zoet masker dat heel goed zijn werk doet. En dat voor nog geen twee euro!

Review-Granaatappel-haarmasker-van-Action
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 2 januari 2022 / 12:11

    Ik blijf het zo leuk vinden om je blog te volgen en te lezen, altijd zoveel handige tips en tricks 🙂