De fijnste beautyproducten van het jaar 2016

De fijnste beautyproducten van het jaar 2016

Het afgelopen jaar heb ik héél wat beautyproducten getest. Soms vond ik het drie keer niks, meestal was het best oké en soms was ik super enthousiast. Die laatste categorie zet ik vandaag voor je op een rijtje: dit vind ik de fijnste beautyproducten van 2016!

Mijn fijnste beautyproducten van 2016

Wat heb ik het afgelopen jaar veel verschillende producten gebruikt zeg! Als beautyblogger koop ik zelden een product twee keer, ik wil gewoon veel producten proberen zodat ik jullie daarover kan vertellen hihi. Toch zijn er een aantal producten die steeds terugkomen omdat ik ze zó fijn vind. Daarnaast zijn er ook regelmatig bedrijven die mij een product toesturen om uit te proberen, voor mij een bijzondere manier om nieuwe producten te ontdekken en wat ik oprecht bijzonder blijf vinden.

Helaas kon ik niet opnieuw foto’s maken van al mijn favorieten omdat de meeste producten op zijn. Maar in 9 van de 10 gevallen heb ik er het afgelopen jaar natuurlijk een review over geschreven en in dit overzichtje heb ik ook de linkjes voor je erbij gezocht!

De fijnste beautyproducten van 2016

Gezichtsverzorgingsproducten

Als je mijn blog volgt weet je dat ik gek ben op de producten van Cenzaa. In de NWYRK collectie zit een hydraterende dagcrème, de NWYRK Wake Up Boost. De review hiervan komt in het nieuwe jaar online maar hij moest in mijn favorieten lijstje! De Cenzaa Suprême Look oog crème is ook al zo’n topper. Afgelopen zomer was dit de enige crème die de droge eczeemachtige plekjes als sneeuw voor de zon liet verdwijnen en de Cenzaa Polish is één van de fijnste gezichtsscrubs die ik ooit heb gebruikt. Ik heb er nooit een review over geschreven maar deze fijne korreltjes maken mijn huid super zacht zonder te irriteren. Dat gezichtsverzorging absoluut niet duur hoeft te zijn bewijst Balea. 2016 was voor mij het jaar waarin ik reinigingsolie omarmde en die van Balea is een budgetpareltje!

Lichaamsverzorgingsproducten

Mijn favoriete bodylotion is de Beauty oil milch van Garnier. Ik koop deze bodylotion speciaal bij DM als ik in Duitsland ben. Vanwege de super zachte structuur, heerlijk warme geur en aantrekkelijke prijs. Omdat ‘ie niet of nauwelijks in Nederland te verkrijgen is heb ik er nooit over geschreven maar als je bij DM bent… check ‘m even! Het tweede product dat mijn hart veroverd heeft is deze Razoli scheerolie. Dankzij deze olie ben ik eindelijk verlost van ingegroeide haartjes en bultjes na het scheren. Tot slot is de Greenland scrub granite, waarover ik in het begin van het jaar schreef, een topper. Het doet me denken aan een sorbet, zo zacht!

Make-up

Als je het over mij gedeelte leest is één van de eerste dingen die ik zeg dat beauty voor mij niet betekent dat ik veel make-up draag. Integendeel! Ik ben gek op een naturel look (al vind ik een zware smokey eye soms ook onweerstaanbaar). Mijn favoriete make-up ontdekkingen zijn dan ook allemaal producten die daar aan bij dragen. De beroemde Tender care van Oriflame vind ik geweldig en is onmisbaar tijdens de koude wintermaanden. Net zoals de lipcollectie van Emani. Dit prachtige merk heb ik pas net ontdekt maar heeft ook mijn hart gestolen. Helemaal natuurlijk en vegan proof! Vergeet ook niet de lipsticks van Etos. Iets minder verzorgend maar wel verkrijgbaar in prachtige kleuren en super betaalbaar! En de mascara van het jaar? Dat is voor mij de La Roche-Posay multi-dimensions mascara.

Haarverzorgingsproducten

In de laatste categorie, haarverzorging, gebruikte ik het afgelopen jaar graag producten van Keune uit de Vital Nutrition lijn voor droog en beschadigd haar. Na mijn zwangerschap was er niets meer te beginnen met mijn haar, het was zó droog. Bij de kapper bleek dat mijn haar proteine nodig heeft, en daar zorgt deze lijn voor. Voor nog wat meer verzorging gebruikte ik in 2016 de L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment. Dit is by far de fijnste olie die ik ooit gebruikt heb! Als ik één product zou moeten kiezen tot winnaar dan zou het deze zijn.
De fijnste beautyproducten van het jaar 2016
Natuurlijk zijn er nog veel meer fijne producten maar deze zijn me toch het meest bijgebleven en bombardeer ik daarom tot fijnste beautyproducten van 2016! Wat was jouw beautyontdekking dit jaar?

Volg:
Share:

17 Reacties

 1. 29 december 2016 / 07:35

  Wat een prachtige producten zijn er dit jaar weer uitgekomen. Leuk om te zien!

 2. 29 december 2016 / 07:43

  Leuk altijd dit soort overzichten, ik wil er ook nog een maken maar vind het moeilijk om te kiezen..Cenzaa verbaasd mij niks, hahaha. door jou heb ik Cenzaa beter leren kennen.
  Over Lanza hoor ik alleen maar veel goeds!
  Mooie lijst!

  • 29 december 2016 / 17:48

   haha voorspelbaar ben ik he 😉 Lanzaa is ook top inderdaad!

 3. 29 december 2016 / 08:04

  Mooie producten! Keune vind ik ook altijd mega fijn! X

  • 29 december 2016 / 17:49

   Dank je! Welke producten van Keune gebruik jij Charel?

 4. 29 december 2016 / 11:10

  Balea producten blijf ik ook fijn vinden. Ik vond de Nivea Creme Care echt een ontdekking, budget product en wow wat smeert deze fijn en wat wordt je huid lekker zacht.

  • 29 december 2016 / 17:48

   Die heb ik zelf nog niet geprobeerd, dank je voor de tip! Ik ga ‘m onthouden 🙂

 5. 29 december 2016 / 13:16

  Mooie producten! Naar Balea ben ik wel erg benieuwd, is normaal echt een heel fijn merk namelijk!

  • 29 december 2016 / 17:47

   Klopt Jolanda, ze hebben hele fijne en betaalbare producten! Jammer alleen dat het niet in Nederland te koop is 🙁

 6. 29 december 2016 / 17:56

  Nu ben ik ook wel nieuwsgierig naar Beauty oil milch van Garnie ben gek namelijk op warme geuren. Mooi favoriete van 2016.

  • 29 december 2016 / 18:32

   Dank je wel Lonneke. Ik vind het zo jammer dat ‘ie in Nederland niet te koop is want hij is echt fijn!

 7. 30 december 2016 / 20:22

  Fijn overzicht! Ik zou graag nog eens producten van Balea willen proberen.

 8. 30 december 2016 / 20:35

  Wat een prachtige producten! Ik ben heel erg benieuwd naar L’anza Keratin Healing Oil Hair Treatment, deze ken ik nog niet! Ik ga hem meteen google-en nu!

 9. 30 december 2016 / 21:55

  Wat een leuke lijst! Cenzaa lijkt mij ook zo fijn. De L’anza treatment ga ik even teruglezen, mijn haar kan ook wel een boost gebruiken 🙂

 10. Sabine
  31 december 2016 / 15:18

  Bedankt voor je tip! Zojuist de Censaa polish en wake up boast besteld bij Mireille… Ben benieuwd!

  • 31 december 2016 / 15:31

   Ben heel benieuwd wat je ervan gaat vinden! Geniet ervan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *